Bestel nu
0
€ 0,00

Inspiratie | Blog: appelazijn voor afvallen en je huid

Appelazijn voor afvallen en je huid

Over appelazijn wordt op het internet van alles beweerd. Vandaag bespreken wij twee toepassingen van appelazijn voor afvallen met appelazijn en het gebruik ervan op je huid. Appelazijn online bestellen kan bij DeOnlineDrogist.nl.

Huidproblemen verminderen met appelazijn

Heb je last van puistjes, eczeem of een vette huid? Dan zou appelazijn je daar wel eens vanaf kunnen helpen. Het heeft namelijk een antiseptische werking, dat wil zeggen: een ontstekingsremmende werking (het doodt bacteriën en schimmels) en verbetert de zuurgraad van je huid.

Bij gebruik op de huid: doe wat appelazijn op een wattenschijfje, dep hier de huid mee, laat het een kwartiertje intrekken en was je huid met lauwwarm water weer schoon. Je kunt de azijn aanlengen met wat water als je merkt dat je huid er geïrriteerd van raakt. Ook kan je de azijn mengen met een lotion of reiniger.

Appelazijn voor afvallen

Je leest het overal op internet: als je appelazijn neemt, val je af. Japanse onderzoekers toonden aan bij muizen dat azijnzuur de verbranding van vetten bevordert en dat het de spijsvertering stimuleert. Daarnaast kwamen zij erachter dat het hongergevoel wordt verminderd. Daardoor is het mogelijk om gewicht te verliezen met appelazijn. Bedenk dat het belangrijk is bij afvallen om ook te bewegen en gezond te eten. Alleen dan zul je resultaat boeken.

Nadelen van appelazijn innemen

Appelazijn is niet zo lekker om te drinken. Je kunt het daarom mengen met bijvoorbeeld appelsap, of roer wat honing door je vloeibare appelazijn heen. Daarnaast zijn er ook capsules met appelazijn te koop: dan heb je geen last van de smaak.

Appelazijn is erg zuur en daardoor niet goed voor het glazuur op je tanden. Je kan het daarom het beste drinken met een rietje, dan komt het niet of nauwelijks op je tanden.