Bestel nu
0
€ 0,00

Inspiratie | Blog: crème calendula: bijzondere werking op de huid

Crème Calendula: bijzondere werking op de huid

Er gaat geen week voorbij dat we het niet hebben over een goede crème of zalf. Vandaag is het de beurt aan crème Calendula!


Je hebt op deze blog van DeOnlineDrogist.nl al eens kunnen lezen over het wonderplantje Calendula. De Calendula is een goudgele bloem en heeft een bijzondere (en sterke!) werking op de huid. Wat is er dan zo bijzonder aan? Calendula ontsmet en verzacht de huid en bevordert de genezing van wonden. Waarvoor kan je het dan zoal gebruiken? Voor huidproblemen zoals: wonden, ontstekingen, verbranding, blaren en een geprikkelde, gevoelige, beschadigde, rode of ruwe huid.


Daarnaast is crème Calendula ook erg geschikt voor als je een extreem droge huid hebt. De crème is namelijk heerlijk dik en vettig en herstelt je huid erg goed.

Bij DeOnlineDrogist.nl diverse soorten crème Calendula

De Crème Calendula van A.Vogel is speciaal ontwikkeld voor een schrale of verbrande huid. Door de Calendula en de lavendel wordt je huid weer rustig.crème calendula


Weleda heeft een paar producten met Calendula die zijn bedoeld voor de jonge baby- en peuterhuid. Rode, schrale billetjes en uitgedroogde huid voorkom je met de crème. Mocht de huid toch wat schraal geworden zijn herstelt deze zich snel en goed als je je kind voorzichtig insmeert met de crème. Verkrijgbaar in bijvoorbeeld gezichtscrème, bodycrème en balsem.

in de Crudyhof Calendula balsem zit 75 procent Calendula. Gebruik de balsem dagelijks preventief om een droge, schrale, ruwe huid te voorkomen, of smeer de balsem in om je huid te verkoelen, verzachten en voor een snel herstel. Er zitten geen parfum en conserveringsmiddelen aan deze calendula balsem toegevoegd.


Dit is lang niet alles met Calendula wat je bij DeOnlineDrogist.nl kunt bestellen. Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje in de webwinkel voor alle producten met Calendula!