DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Een gestreste huid, hoe komt dat? Hoe ziet een gestreste huid van het gezicht eruit en wat kunt u doen aan zichtbare tekenen van stress in het gezicht? Hier vindt u het antwoord op die vragen!

Zo herkent u een gestreste gezichtshuid

Herkent u uw huid in een of meerdere van deze kenmerken? Dan kunt u last hebben van een gestreste gezichtshuid:

• Doffe teint

• Vochtarme huid

• Geïrriteerd, gevoelig en rood

• Puistjes, acne, ontstekingen

• Fijne lijntjes, fronsrimpels

• Vermoeide huid

Als de huid gestrest is, kan de huid zich minder beschermen en herstellen. De zichtbare tekenen van een gezond uitziende huid verminderen dan. Gelukkig kunt u hier wat aan doen!

Oplossing: huidverzorging voor een gestreste huid

Heeft u een gestresste huid? Dan is het belangrijk om de huid te kalmeren, de huidbarrière in balans te brengen en de weerstand van de huid te verbeteren. Dit doet u met een gericht verzorgingsproduct dat specifiek de problemen aanpakt. Wij raden aan om Minéral 89 Probiotic Fractions van Vichy te gebruiken. Dit is een vernieuwend en herstellend concentraat dat die zichtbare tekenen van stress op de huid vermindert.

Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions

Het concentraat bevat vier toppers die de gestreste huid aanpakken:

1. Probiotische fracties’ (probiotica), die zijn gekweekt in Vichy Vulkanisch Water

2. Vichy Vulkanisch water

Deze ingrediënten versterken de natuurlijke huidbarrière, door huidherstel te stimuleren

3. Niacinamide of vitamine B3: staat bekend om kalmerende en ontstekingsremmende effecten op de huid

4. Vitamine E: is een antioxidant en beschermt de huid tegen vrije radicalen

Deze twee ondersteunen de weerstand van de huid.

Bovendien heeft de Minéral 89 Probiotic Fractions een hypoallergene formule zonder alcohol, parfum, parabenen en siliconen, waardoor het concentraat geschikt is voor de gevoelige huid.

Dus wilt u af van uw gestreste, onrustige huid die uit balans is? Kijk eens of uw huidverzorging passend is en bestel het Minéral 89 Probiotic Fractions van Vichy. U gebruikt het concentraat in de ochtend en avond, voor u uw dag- of nachtcrème aanbrengt.

Vichy Mineral 89 Probiotic Fractions:

- Helpt huidherstel te stimuleren

- Helpt de natuurlijke huidbarrière te stimuleren

- Ondersteunt de natuurlijke weerstand van de huid

Gebruik naast Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions altijd zonbescherming, die zowel tegen UV-A als UV-B beschermt!

Het is bovendien altijd goed om problemen bij de bron aan te pakken: onderzoek dus hoe het komt dat u last heeft van een gestreste huid en probeer de oorzaak aan te pakken. Hieronder geven wij wat redenen die de oorzaak kunnen zijn van uw gestreste huid.

Dit zijn redenen van een gestreste gezichtshuid

Stress

Stress heeft niet alleen zijn weerslag op uw gezondheid en gemoedstoestand, maar kan ook invloed hebben op uw huid. Door de hormonen die vrijkomen tijdens (langdurige) stress, waaronder het hormoon cortisol, kunnen er processen in de huid ontstaan die effect hebben op de gezichtshuid. Cortisol bijvoorbeeld kan uw huid verzwakken. Bovendien kunnen te veel hormonen de huid uit balans brengen en dus de bescherming verminderen, waardoor de huid makkelijker geprikkeld (gestrest) raakt. Met als gevolg: een gestrest gezicht en een gestreste huid.

Roken

Als u rookt dan weet u vast wel dat dit effect heeft op de huid. Hoe dat werkt? Door te roken worden er meer vrije radicalen (simpel gezegd: schadelijke deeltjes in uw lichaam) gevormd die uw huid beschadigen. Anderzijds wordt ook door roken de beschermlaag van uw huid minder. En de hoeveelheid proteïne vermindert ook, waardoor uw huid sneller slap wordt.

UV-Straling of vervuiling van de buitenlucht

UV-stralen van de zon dringen door tot in de huid, en vormen ook vrije radicalen daar, die een gestreste huid veroorzaken met rimpels. En leeft u in een stedelijk gebied? De buitenlucht bevat tegenwoordig best wat stoffen (fijnstof, gassen, metalen etc) en ook die kunnen negatieve invloed op de huid hebben en de huidbarrière verzwakken. Waardoor die stoffen weer beter in de huid kunnen dringen en de huid gestrest kunnen maken.