DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Verzorg ruwe, schrale huid met calendulan zalf

Bij De Online Drogist zijn we altijd op zoek naar de beste producten om uw huidverzorgingsroutine te verbeteren. Graag willen wij daarom een bijzonder product onder de aandacht brengen: VSM Derma Calendulan zalf.

Wat is VSM Derma Calendulan zalf?

VSM Derma Calendulan zalf is een natuurlijke zalf die speciaal is ontwikkeld om de huid te kalmeren en te verzorgen. De zalf bevat Calendula officinalis, ook wel bekend als goudsbloem, een plant die al eeuwenlang wordt gebruikt vanwege haar geneeskrachtige eigenschappen. Goudsbloem is verzachtend, verzorgend en ondersteunt het zelfherstellend vermogen van de huid. 

Waarom VSM Derma Calendulan zalf?

  • Natuurlijk en mild
    De zalf bevat natuurlijke ingrediënten en is vrij van synthetische toevoegingen, waardoor het mild is voor de huid en geschikt voor het hele gezin.

  • Veelzijdige toepassing
    Ideaal voor de verzorging van tepelkloven en bij een ruwe, schrale huid en kloofjes.

  • Kalmerend en herstellend
    De unieke formule helpt de huid te kalmeren en bevordert het natuurlijke herstelproces, waardoor de huid snel weer gezond en soepel aanvoelt.

Hoe VSM Derma Calendulan zalf gebruiken?

Het gebruik van VSM Derma Calendulan zalf is eenvoudig. Breng de zalf meerdere keren per dag dun aan op de gereinigde huid. De zalf trekt snel in en laat geen vettig laagje achter, waardoor u het gemakkelijk kunt aanbrengen en door kunt gaan met uw dagelijkse activiteiten.

VSM Derma Calendulan zalf bij De Online Drogist

VSM Derma Calendulan zalf is verkrijgbaar bij De Online Drogist. Wij geloven in de kracht van de natuur en zijn ervan overtuigd dat deze zalf bijdraagt aan een gezonde en stralende huid. Bestel het vandaag nog bij De Online Drogist en ervaar het zelf. Voor 21:30 besteld, betekent morgen in huis. 

Meer weten?

Voor vragen of opmerkingen kunt u direct contact opnemen met onze gediplomeerde drogisten.


Deel dit artikel