DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Eucerin huidverzorging

Iedere huid is uniek en heeft haar eigen schoonheid, dat betekent ook dat iedere huid een andere verzorgingsroutine nodig heeft. Zo heeft een droge of gevoelige huid andere behoeftes dan een acnégevoelige huid, hier kunt u uw huidverzorgingsproducten op aanpassen. Eucerin heeft verzorgingsproducten voor elk huidtype, die zijn ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek en in samenwerking met dermatologen. Hierdoor heeft Eucerin altijd huidverzorging die bij uw huid past, in welk huidtype herkent u uw huid? In deze blog leest u advies over de volgende huidtypes:

• De acnégevoelige huid;

• De zeer droge huid;

• De gevoelige huid;

• De huid met pigmentvlekken;

• De ouder wordende huid.

Verzorging voor een acnégevoelige huid

Een acnegevoelige huid is het gevolg van een verhoogde talgproductie, verstopte poriën en/of bacteriegroei in de poriën. Poriën kunnen geïrriteerd en ontstoken raken, wat resulteert in een vette T-zone (voorhoofd, neus, kin) of puistjes. Reiniging en de huid beschermen tegen UV-straling is bij de acne-gevoelige huid erg belangrijk. Daarnaast is het bij het behandelen van acné aanbevolen om milde producten te gebruiken. Agressieve huidverzorging voor acné kan de huid van de natuurlijke huidoliën ontdoen en de acné juist verergeren.

Bent u op zoek naar huidverzorging bij acné? De DermoPure lijn van Eucerin is speciaal samengesteld voor de acne-gevoelige huid. Met de producten uit deze lijn bent u volledig voorzien voor uw complete verzorgingsroutine. Zo verwijdert u met de DermoPure Reinigingsgel op milde wijze overtollig talg, onzuiverheden en make-up en beschermt u met de DermoPure K10 huidverzorging tegen terugkeer van onzuiverheden en maakt u verstopte poriën vrij.

Zonbeschermingstip: Eucerin Sun Oil Control SPF 30 of 50+ is speciaal voor de acnegevoelige en vette huid en bevat een hoge en zeer effectieve UV-bescherming. Het is talgregulerend en heeft een anti-glans effect.

Huidverzorging voor de zeer droge huid

Bij een droge huid is de vochtbalans in de huid vaak sterk verminderd, waardoor de natuurlijke huidbarrière verstoord raakt en de huid haar vocht verliest. Schadelijke invloeden van buitenaf kunnen er dan voor zorgen dat u last krijgt van zeer doge, ruwe, gebarsten of een geïrriteerde huid. Het is daarom belangrijk om de huid te verzorgen met producten die de vochtvasthoudende bestanddelen in de huid aanvullen. De volgende huidverzorgingslijnen van Eucerin kunnen u hierbij helpen:

AtopiControl – Deze huidverzorging is geschikt voor de dagelijkse verzorging van de droge, rode en jeukende huid maar ook voor de atopische huid. Deze producten hydrateren de huid intensief en verminderen jeuk en trekkerigheid van de droge huid. Ze bevatten een combinatie van Omega 6-vetzuren en het stofje licochalcone A om de natuurlijke huidbarrière te herstellen en de huidconditie te verbeteren.

Aquaphor – Is uw huid geïrriteerd of gebarsten? De Eucerin Aquaphor Huidherstellende zalf kan helpen bij de genezing van de huid door de juiste genezing omstandigheden voor uw huid te creëren. De zalf bevat de ingrediënten Pathenol and Bisabolog die klinisch bewezen effectief zijn in het herstellen van de gebarsten huid.

UreaRepair PLUS – biedt onmiddellijke en langdurige verlichting van de symptomen van een zeer droge huid. De producten met Urea verbeteren de hydratatie, verminderen een jeukerig gevoel en ruwheid en verlichten een trekkerig gevoel. De producten zijn ook geschikt voor mensen met xerosis, diabetes, psoriasis en keratoris pilaris.

Huidverzorging voor de gevoelige huid

Als uw huid vaak trekkerig of droog aanvoelt kan het ook zijn dat u last heeft van een gevoelige huid. Met een gevoelige huid kunt u geboren worden, maar het kan ook op latere leeftijd ontstaan door externe factoren zoals koud weer, luchtvervuiling of geparfumeerde huidverzorging. Een gevoelige huid kan voorkomen op het lichaam maar laat zich het meest zien in het gezicht, u kunt dit herkennen aan rode vlekken, uitslag, jeuk of een trekkerig gevoel. Het is belangrijk om uw huidverzorging hierop aan te passen en speciale producten te gebruiken om huidirritaties zoveel mogelijk te voorkomen. Eucerin heeft huidverzorgingslijnen ontwikkeld, speciaal voor de gevoelige huid

Aquaporin – Deze huidverzorgingslijn bestaat uit producten met een formule die de aanmaak van aquaporines in de huid stimuleren, dit zijn natuurlijke hydratatie kanaaltjes in de huid die het vochtbalans bevorderen. Zo biedt deze verzorging een diepe, 24-uur durende hydratatie en verzachting van een trekkerige huid.

DermatoClean – Ook bij de gevoelige huid is reiniging belangrijk. Als u een gevoelige huid heeft, kunt u uw huid reinigen met de DermatoClean producten. Deze zijn klinisch en dermatologisch bewezen geschikt voor de gevoelige huid. Ze bevatten een combinatie van natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat de gevoelige huid op een milde wijze wordt gereinigd en weer kan ademen.

AntiRedness – Dit product is speciaal ontwikkeld voor de huid met roodheid, hypergevoeligheid, couperose of rosacea. Het bevat een formule met de twee actieve bestanddelen Symsitive en Licochalcone A die zorgen voor kalmering van de huid en vermindering van roodheid en irritaties.

• UltraSensitive - Een extreem gevoelige huid is extra vatbaar voor invloeden van buitenaf zoals ingrediënten in cosmetica. De UltraSensitive producten zijn speciaal ontwikkeld voor de hypergevoelige huid en bevatten een zuivere formule met een beperkt aantal ingrediënten om huidirritatie te voorkomen. De UltraSensitive huidverzorging kalmeert de huid, verzacht irritatie en verlicht roodheid.

Ph5 – Deze verzorgingslijn is ontwikkeld voor de dagelijkse verzorging van de gevoelige huid op verschillende delen van het lichaam.

Zonbeschermingstip: Een gevoelige huid raakt snel geïrriteerd door externe factoren, zoals geparfumeerde producten. Daardoor is niet iedere zonnebrandcrème geschikt voor een gevoelige huid. Eucerin Sun Sensitive Protect Crème SPF 50+ is speciaal voor de gevoelige gezichtshuid.

Huidverzorging bij pigmentvlekken

Pigmentvlekken komen vaak voor in het gezicht en kunnen ontstaan doordat de huid in contact komt met de zon, maar ook door factoren zoals genetische aanleg, leeftijd, hormonale invloeden en acne restanten. Bij pigmentvlekken is er sprake van een verhoogde productie van melanine. Hierbij is het pigmentniveau in de huid uit balans, waardoor pigmentophopingen ontstaan met pigmentvlekken als gevolg. Pigmentvlekjes kunnen mooi zijn en het gezicht karakter geven, maar het kan ook zijn dat u voorkeur heeft voor een egale huid.

Speciaal voor het verminderen van pigmentvlekken heeft Eucerin de Anti-pigment huidverzorgingsproducten ontwikkeld die het doeltreffende ingrediënt Thiamidol bevatten. Dit is een stofje dat klinisch bewezen de melanineproductie vermindert en op die manier hyperpigmentatie bestrijdt. Deze anti-pigment lijn bestaat uit de Anti-pigment dag- en nachtcrème, het Anti-pigment Serum Duo en de Anti-pigment Spot corrector.

Zonbeschermingstip:Eucerin Sun Pigment Control SPF 50+ is een dagelijkse gezichtszonnecrème voor alle huidtypes die helpt om hyperpigmentatie door de zon te voorkomen.

Huidverzorging voor de ouder wordende huid

Vanaf ongeveer het 25e levensjaar begint huidveroudering, fijne lijntjes beginnen zichtbaar te worden en het volume van de huid neemt af. Dit wordt veroorzaakt door interne factoren zoals de afname van cel vernieuwing in de huid en externe factoren zoals blootstelling aan de zon. De behoeftes van de huid veranderen dan ook met elke levensfase. Dankzij innovatieve technologieën en wetenschappelijk onderzoek biedt Eucerin anti-aging huidverzorging voor verschillende huidtypes die in verschillende fases van huidveroudering zitten.

• Photaging control – Een van de voornaamste factoren die zorgt voor huidveroudering is Uv-straling. Blootstelling aan de zon laat de huid sneller verouderen in vorm van rimpels en pigment, maar ook de veerkrachtigheid van de huid wordt hierdoor minder. Door uw huid elke dag te beschermen met de Photoaging Control SPF 30 of SPF 50 kunt u dit proces vertragen.

Hyaluron-Filler - Bij huidveroudering neemt ook de aanmaak van de huideigen stof hyaluronzuur af. Om dit stofje aan te vullen en rimpels op te vullen kunt u de Hyaluron-Filler huidverzorgingsproducten gebruiken. Deze producten bevatten hoog- en 40x kleiner laagmoleculair Hyaluronzuur¹, dat dieper doordringt in de opperhuid voor een verjongde uitstraling.

Hyaluron-filler+volume - Bij het ouder worden verliest de huid vaak volume en stevigheid, hierdoor verslappen de gezichtscontouren. De Hyaluron-Filler+ Volume Lift huidverzorging bevat hyaluronzuur en het effectieve ingrediënt magnolol. Dit verbetert de celgeneratie en verhoogt het aantal volumegevende cellen. Hyaluron-Filler + Volume Lift helpt volumeverlies te herstellen, de huid te verstevigen en gezichtscontouren opnieuw te definiëren.

Hyaluron-Filler+Elasticity - In een later stadium van huidveroudering neemt de elasticiteit van de huid steeds meer af. De Hyaluron-Filler+Elasticity producten bevatten effectieve ingrediënten zoals Artciin, dat het vernieuwingsproces van collageen de huidcellen versnelt en Silymarin dat collageen en elastine beschermt tegen oxidatieve stress. De elasticiteit en stevigheid van de huid worden verbeterd en rimpels verminderen zichtbaar. Bovendien zorgt het hyaluronzuur voor directe hydratatie.

Zonbeschermingstip: Een van de voornaamste factoren die zorgt voor huidveroudering is uv-straling. Blootstelling aan de zon laat de huid sneller verouderen in vorm van rimpels en pigment, maar ook de veerkrachtigheid van de huid wordt hierdoor minder. Door uw huid elke dag te beschermen met de Photoaging Control SPF 30 of SPF 50 kunt u dit proces vertragen: deze anti-age zonnebrandcrème bevat hyaluronzuur.

¹Hyaluronzuur van laagmoleculair gewicht dringt verder in de epidermale huidlagen waar diepere rimpels ontstaan.

Bestsellers

De meest verkochte Eucerin huidverzorging

Bekijk de producten
  • Eucerin Anti-Pigment Dagcrème SPF 30 50ML

    20% korting

    Eucerin

    Anti-Pigment Dagcrème SPF 30 50ML

  • Eucerin Aquaphor Huidherstellende Zalf 40ML

    20% korting

    Eucerin

    Aquaphor Huidherstellende Zalf 40ML

  • Eucerin pH5 Bodylotion 400ML

    22% korting

    Eucerin

    pH5 Bodylotion 400ML

  • Eucerin Hypersensitive AntiRedness SPF25 Creme Getint 50ML

    20% korting

    Eucerin

    Hypersensitive AntiRedness SPF25 Creme Getint 50ML

  • Eucerin
baby eczeem luieruitslag huidverzorging Bepanthen

Bepanthen: Effectieve huidverzorging voor uw baby

Lees meer

Pigmentvlekken tijdens de zwangerschap (zwangerschapsmasker)

Lees meer

Eczeem behandelen

Lees meer

Wat is glycerine? En waar is glycerine goed voor?

Lees meer

Alles over puistjes en acne: acne behandelen en de juiste verzorging

Lees meer
Waar is rozenwater goed voor?

Waar is rozenwater goed voor? - De Online Drogist

Lees meer
lachende vrouw met een egale, stralende huid

Dagelijkse boost voor een stralende huid

Lees meer
vrouw smeert CeraVe op lichaam

CeraVe nu te koop in Nederland

Lees meer

Weleda-huidverzorging in de zomer - Skin Food Bodylotion

Lees meer

Bescherm uw huid tegen actinische keratose

Lees meer

Gestreste huid

Lees meer

Huidverzorging tijdens de overgang

Lees meer
vrouw met PCLE creme in haar hand in de badkamer

Biodermal P-CL-E als oplossing bij kleine huidongemakken

Lees meer
Kiest u voor zonbescherming die oceaanvriendelijk is?

Oceaanvriendelijke zonbescherming

Lees meer
 
1  2  3  4  5  6  7