Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
shopping-awards-persoonlijke-verzorging-2022
DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
0
€ 0,00
vrouw met een egale, stralende huid

Een dagelijkse boost voor een sterke en stralende huid

Heeft u last van een droge, doffe huid die kwetsbaar aanvoelt? Wanneer uw huid er niet fris en stralend uitziet kan dat zorgen voor een onzeker gevoel. In deze blog geven we u tips waarmee u weer met een stralende huid tevoorschijn komt.

Hoe kan ik mijn huid laten stralen?

Naast factoren zoals erfelijkheid, huidproblemen en de hormoonhuishouding zijn er ook andere factoren die invloed hebben op hoe het is gesteld met de gezondheid van uw huid. Heeft u last van een doffe uitstraling en fijne lijntjes in uw gezicht? Dan kunnen een aantal kleine veranderingen er al voor zorgen dat uw huid meer gaat stralen.

Bescherm uw huid dagelijks tegen UV-straling

UV-straling is een van de grootste boosdoeners als het om huidveroudering en uitputting van de huid gaat. Zonnestralen zijn veroorzaker van een doffe teint, vorming van onzuiverheden, rimpels en fijne lijntjes. Het is daarom erg belangrijk om uw huid elke dag tegen de zon te beschermen met een product dat SPF bevat. Zélfs als u binnen zit, want ook als u achter het raam zit kan UvA-straling schade aanbrengen.

Antioxidanten voor de huid

Vrije radicalen zoals de zon, luchtvervuiling in de stad en de lucht die we inademen kunnen voor huidschade zorgen. Antioxidanten zijn stoffen zoals vitamines en mineralen die het gevecht aangaan met deze vrije radicalen en uw lichaam en dus uw huid beschermen tegen deze schade. Antioxidanten kunt u vinden in voedingsmiddelen zoals broccoli, bessen, koffie & thee, pure chocola, specerijen en gedroogde kruiden, tomaten, noten en zaden etc.

Negatieve invloed van stress op de huid

Heeft u vaak strakke deadlines die naderen of bent u zenuwachtig voor het geven van presentaties? Dit kan een negatief effect hebben op de gezondheid van uw huid. Het kan bestaande huidproblemen verergeren en de huid kwetsbaarder maken voor bacteriën en vrije radicalen. Een goede reden om elke dag goed te ontspannen dus!

Nachtrust herstelt de huid

’s Nachts is hét moment voor het lichaam om tot rust te komen en te herstellen. Dit geldt ook voor de cellen in uw huid. Het is daarom erg belangrijk om elke nacht voldoende slaap te krijgen en voor het slapengaan de huid te reinigen en herstellende huidverzorging aan te brengen om de huid te ondersteunen.

Vichy

Mineral 89 laat uw huid stralen

 • Vichy Minéral 89 Booster Serum 50ML

  19,17

 •  
 • Vichy Minéral 89 Booster Serum 30ML

  14,35

 •  
 • Vichy Minéral 89 ogen + Minéral 89 Serum Booster Combi Set 2ST

  36,22

 •  
 • Vichy Mineral 89 Probiotic Fractions Serum - vernieuwend & herstellend - 30ML

  25,46

 •  

Geef uw huid een extra boost met Vichy Mineral 89

Gezond eten, veel ontspannen en voldoende nachtrust, dat schiet er nog wel eens bij in bij een (te) volle agenda. De Mineral 89 booster van Vichy biedt uw huid een steuntje in de rug. Dit serum bevat slechts 11 ingrediënten. Het serum bevat een unieke combinatie van het vulkanisch mineraliserend Thermaal water van Vichy en hyaluronzuur van plantaardige oorsprong. Deze booster versterkt de huidbarrière van uw huid om uw huid sterker te maken en beter te beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals vervuiling, stress en vermoeidheid. Het hydrateert de huid en maakt de huid voller en veerkrachtiger.

Langdurig blootgesteld aan stress en zoekt u een gerichte oplossing? Probeer dan eens het Vichy Mineral 89 Probiotic Fractions serum. Daar leest u hier meer over.

Hoe gebruik ik Vichy Mineral 89 serum booster?

Vichy Mineral 89 is bedoeld als extra stap in uw huidverzorging om uw huid een extra boost te geven. U kunt het serum gebruiken als eerste stap na het reinigen van uw huid en voor het aanbrengen van uw hydraterende dag- en nachtcrème en uw SPF.

Vichy mineral 89 voor de ogen

De huid rondom de ogen kan soms ook een extra opkikkertje gebruiken, zeker in periodes waarin u weinig slaapt. De huid in dit gebied is wel extra gevoelig en heeft daarom gerichte verzorging nodig. Vichy Mineral 89 Ogen is speciaal ontwikkeld voor de fragiele, dunne en vaak wat drogere huid rondom de ogen. Deze gelcrème is lichtgewicht, plakt niet en wordt snel door de huid opgenomen.

Koop uw Vichy Mineral 89 booster bij DeOnlineDrogist.nl

Ook overtuigd door de eigenschappen van het mineraliserend water van Vichy? Bij DeOnlineDrogist.nl bestelt u de Mineral 89 booster in verschillende formaten, op zoek naar een gerichte formule voor een gestresste huid? Probeer dan eens de Vichy Mineral 89 Probiotic Fractions.

CeraVe nu te koop in Nederland

vrouw smeert CeraVe op lichaam

CeraVe koopt u nu ook gemakkelijk en snel in Nederland bij DeOnlineDrogist.nl.

Lees meer

Gestreste huid

Hoe herkent u een gestreste huid en wat kunt u eraan doen?

Lees meer

Huidverzorging tijdens de overgang

Tijdens de overgang verandert het er veel in het lichaam en dit heeft effect op uw huid. Weten hoe u uw huid het beste verzorgt tijdens de overgang? Lees deze blog

Lees meer

Versterk uw huidbalans met prebiotica

vrouw raakt haar gezicht aan

Een huid die uit balans is? Probeer Sensitive Balance van Biodermal met prebiotica

Lees meer
 
1  2