DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
vrouw met een egale, stralende huid

Een dagelijkse boost voor een sterke en stralende huid

Heeft u last van een droge, doffe huid die kwetsbaar aanvoelt? Wanneer uw huid er niet fris en stralend uitziet kan dat zorgen voor een onzeker gevoel. In deze blog geven we u tips waarmee u weer met een stralende huid tevoorschijn komt.

Hoe kan ik mijn huid laten stralen?

Naast factoren zoals erfelijkheid, huidproblemen en de hormoonhuishouding zijn er ook andere factoren die invloed hebben op hoe het is gesteld met de gezondheid van uw huid. Heeft u last van een doffe uitstraling en fijne lijntjes in uw gezicht? Dan kunnen een aantal kleine veranderingen er al voor zorgen dat uw huid meer gaat stralen.

Bescherm uw huid dagelijks tegen UV-straling

UV-straling is een van de grootste boosdoeners als het om huidveroudering en uitputting van de huid gaat. Zonnestralen zijn veroorzaker van een doffe teint, vorming van onzuiverheden, rimpels en fijne lijntjes. Het is daarom erg belangrijk om uw huid elke dag tegen de zon te beschermen met een product dat SPF bevat. Zélfs als u binnen zit, want ook als u achter het raam zit kan UvA-straling schade aanbrengen.

Antioxidanten voor de huid

Vrije radicalen zoals de zon, luchtvervuiling in de stad en de lucht die we inademen kunnen voor huidschade zorgen. Antioxidanten zijn stoffen zoals vitamines en mineralen die het gevecht aangaan met deze vrije radicalen en uw lichaam en dus uw huid beschermen tegen deze schade. Antioxidanten kunt u vinden in voedingsmiddelen zoals broccoli, bessen, koffie & thee, pure chocola, specerijen en gedroogde kruiden, tomaten, noten en zaden etc. De Vichy Liftactiv Supreme Vitamine C Serum bevat anti-oxidanten zoals vitamine E & Pycnogenol. Dit helpt een oneffen teint aan te pakken en zichtbare tekenen van huidveroudering tegen te gaan.

Negatieve invloed van stress op de huid

Heeft u vaak strakke deadlines die naderen of bent u zenuwachtig voor het geven van presentaties? Dit kan een negatief effect hebben op de gezondheid van uw huid. Het kan bestaande huidproblemen verergeren en de huid kwetsbaarder maken voor bacteriën en vrije radicalen. Een goede reden om elke dag goed te ontspannen dus!

Nachtrust herstelt de huid

’s Nachts is hét moment voor het lichaam om tot rust te komen en te herstellen. Dit geldt ook voor de cellen in uw huid. Het is daarom erg belangrijk om elke nacht voldoende slaap te krijgen en voor het slapengaan de huid te reinigen en herstellende huidverzorging aan te brengen om de huid te ondersteunen.

Vichy

Mineral 89 laat uw huid stralen

  • Vichy Minéral 89 Booster Serum 50ML

    15% korting

    Vichy

    Minéral 89 Booster Serum 50ML

  • Vichy Minéral 89 Booster Serum 30ML

    10% korting

    Vichy

    Minéral 89 Booster Serum 30ML

  • Vichy Minéral 89 ogen + Minéral 89 Serum Booster Combi Set 2ST

    16% korting

    Vichy

    Minéral 89 ogen + Minéral 89 Serum Booster Combi Set 2ST

  • Vichy Mineral 89 Probiotic Fractions Serum - vernieuwend & herstellend - 30ML

    15% korting

    Vichy

    Mineral 89 Probiotic Fractions Serum - vernieuwend & herstellend - 30ML

Geef uw huid een extra boost met Vichy Mineral 89

Gezond eten, veel ontspannen en voldoende nachtrust, dat schiet er nog wel eens bij in bij een (te) volle agenda. De Mineral 89 booster van Vichy biedt uw huid een steuntje in de rug. Dit serum bevat slechts 11 ingrediënten. Het serum bevat een unieke combinatie van het vulkanisch mineraliserend Thermaal water van Vichy en hyaluronzuur van plantaardige oorsprong. Deze booster versterkt de huidbarrière van uw huid om uw huid sterker te maken en beter te beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals vervuiling, stress en vermoeidheid. Het hydrateert de huid en maakt de huid voller en veerkrachtiger.

Langdurig blootgesteld aan stress en zoekt u een gerichte oplossing? Probeer dan eens het Vichy Mineral 89 Probiotic Fractions serum. Daar leest u hier meer over.

Bescherm de huid tegen dagelijkse invloeden

Een gehydrateerd huid is een stralende huid. Daarom is het belangrijk om dagelijks een goede vochtinbrengende crème te gebruiken. De Vichy Mineral 89 - 72uur Hydraterende Crème Zonder Parfum is een frisse, smeltende crème die alle vitale elementen - water, mineralen, lipiden, vitaminen en hyaluronzuur - voor het eerst samenvoegt. Deze crème versterkt de vochtbarrière van de huid en biedt een intense hydratatie tot wel 72 uur lang. Gebruik de crème na het aanbrengen van de Mineral 89 serum booster voor een optimale bescherming.

Hoe gebruik ik Vichy Mineral 89 serum booster?

Vichy Mineral 89 is bedoeld als extra stap in uw huidverzorging om uw huid een extra boost te geven. U kunt het serum gebruiken als eerste stap na het reinigen van uw huid en voor het aanbrengen van uw hydraterende dag- en nachtcrème en uw SPF.

Vichy mineral 89 voor de ogen

De huid rondom de ogen kan soms ook een extra opkikkertje gebruiken, zeker in periodes waarin u weinig slaapt. De huid in dit gebied is wel extra gevoelig en heeft daarom gerichte verzorging nodig. Vichy Mineral 89 Ogen is speciaal ontwikkeld voor de fragiele, dunne en vaak wat drogere huid rondom de ogen. Deze gelcrème is lichtgewicht, plakt niet en wordt snel door de huid opgenomen.

Koop uw Vichy Mineral 89 booster bij DeOnlineDrogist.nl

Ook overtuigd door de eigenschappen van het mineraliserend water van Vichy? Bij DeOnlineDrogist.nl bestelt u de Mineral 89 booster in verschillende formaten. Op zoek naar een gerichte formule voor een gestresste huid? Probeer dan eens de Vichy Mineral 89 - 72uur Hydraterende Crème Zonder Parfum. Ontdek ook de rest van het assortiment van Vichy, zoals de Vichy Liftactiv Supreme Serum H.A. Epidermic Filler 30ML.

remescar vrouw met haar handen op gezicht

Skincare van Remescar met direct zichtbaar effect

Lees meer

Vernieuwd: La Roche-Posay Effaclar Duo+M Gel-Crème

Lees meer

Persoonlijke verzorging van Naïf

Lees meer

Verzorging van Celenes by Sweden

Lees meer
vrouw smeert CeraVe op lichaam

CeraVe nu te koop in Nederland

Lees meer

Gestreste huid

Lees meer

Huidverzorging tijdens de overgang

Lees meer
vrouw raakt haar gezicht aan

Versterk uw huidbalans met prebiotica

Lees meer
Vrouw met water gezicht

Het belang van het reinigen van de huid

Lees meer
Eucerin vrouw met egale huid met hand op haar gezicht

Eucerin huidverzorging voor elk huidtype

Lees meer
 
1  2  3  4  5