DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Ontdek skincare van Remescar

Remescar corrective skincare
Kent u Remescar al? Ook bij De Online Drogist kunt u terecht voor de verzorgingsproducten van dit merk. Remescar zorgt voor een direct zichtbaar effect en laat de huid op elke leeftijd stralen. Of het nu gaat om rimpels of donkere kringen onder de ogen, Remescar biedt hulp. In deze blog vertellen we u meer over dit merk en een aantal producten. Leest u mee?

Last van wallen en donkere kringen?

Het is een frustratie voor velen: wallen en donkere kringen onder de ogen. Het zorgt voor een vermoeide blik en laat iemand er vaak ouder uitzien. Remescar Wallen en Donkere Kringen Crème is dé oplossing voor de verzorging van dit probleem. Na het aanbrengen en intrekken van de crème ziet u direct verschil. 

Waarom Remescar Wallen en Donkere Kringen Crème echt werkt?

De Wallen en Donkere Kringen Crème van Remescar bevat een unieke EYE-RASE-technologie. Deze technologie werkt onmiddellijk in op wallen en donkere kringen onder de ogen dankzij een revolutionaire combinatie van kleimineralen, peptiden, een cafeïnehoudend complex en microalgen. 

Deze bestanddelen van Remescar Wallen en Donkere Kringen Crème zorgen voor:

  • Een aanzienlijke verstrakking van de huid;
  • Een vermindering van de vochtophoping onder de ogen;
  • Minder opvallen van donkere kringen.

De vernieuwde formule bevat 87% natuurlijke ingrediënten voor een nog zachtere aanpak voor de huid. Zonder vervelend, trekkerig gevoel. Bovendien is Remescar Wallen en Donkere Kringen Crème bewezen doeltreffend en 100% veilig voor alle huidtypes.

Hoe breng ik Remescar Wallen en Donkere Kringen Crème aan?

De gouden tip van Remescar: less is more. Remescar Wallen en Donkere Kringen Crème bevat een geconcentreerde formulatie aan actieve ingrediënten waardoor het gebruik ervan anders is dan een ‘gewone’ oogcrème. Hieronder vertellen we u hoe u de Remescar Wallen en Donkere Kringen Crème moet aanbrengen, stap voor stap:

  • Stap 1: start met een gereinigd en gehydrateerd gezicht. 
  • Stap 2: gebruik een hoeveelheid ter grootte van een rijstkorrel en twee rijstkorrels indien de zone groter is.
  • Stap 3: wrijf de crème tussen je twee wijsvingers voor vijf seconden.
  • Stap 4: breng de crème aan op de zone onder de ogen door te deppen met uw vingers.
  • Stap 5: houd uw gezichtsuitdrukking gedurende twee à drie minuten neutraal.
  • Stap 6: bewonder het resultaat!

Ontdek ook de andere instant producten van Remescar 

Naast de Wallen en Donkere Kringen Crème heeft Remescar nog twee andere instant producten in het assortiment. De instant producten van Remescar zorgen voor een zichtbare vermindering van specifieke imperfecties. Al na het eerste gebruik. Hieronder vertellen we u meer over de andere instant producten:


Instant Rimpel Corrector Crème

De Instant Rimpel Corrector Crème van Remescar vermindert onmiddellijk rimpels en fijne lijntjes en kan gebruikt worden voor:

  • Lachrimpels;
  • Fronsrimpels;
  • Kraaienpootjes;
  • Rimpels onder de ogen.

Het is steeds belangrijk om de crème enkel op de specifieke zones met rimpels aan te brengen en niet te gebruiken als een dagelijkse dagcrème over het hele gezicht. 


Hangende Oogleden Crème

De Remescar Hangende Oogleden Crème lift onmiddellijk hangende oogleden, na het eerste gebruik. Door de unieke combinatie aan actieve ingrediënten worden hangende oogleden gelift voor een open en stralende blik. 


Remescar

Instant producten

Bekijk Remescar
  • Remescar Hangende Oogleden Crème 8ML

    15% korting

    Remescar

    Hangende Oogleden Crème 8ML

  • Remescar Instant Rimpel Corrector 8ML

    15% korting

    Remescar

    Instant Rimpel Corrector 8ML

  • Remescar Instant Facelift V-shape 10ML

    15% korting

    Remescar

    Instant Facelift V-shape 10ML

  • Remescar Wallen en Donkere Kringen Crème 8ML

    15% korting

    Remescar

    Wallen en Donkere Kringen Crème 8ML

Wat is het verschil tussen instant producten en andere crèmes?

Het is goed om te weten dat de instant producten van Remescar geen gewone gezichtscrèmes zijn. Daarom is het belangrijk om de juiste instructies op te volgen. Gewone gezichtscrèmes kunnen rijkelijk aangebracht worden, maar bij het gebruik van de instant producten heeft u slechts een hele kleine hoeveelheid nodig. Zoals eerder hierboven beschreven heeft u voldoende aan de grootte van een rijstkorrel.   

Behaal het beste resultaat met een vaste verzorgingsroutine

Naast de instant producten heeft Remescar ook een aantal producten die geschikt zijn voor de dagelijkse verzorgingsroutine. Omdat een stralende en gezonde huid helaas niet terug te vinden is in één tube of flesje, wordt het aangeraden om consistent dezelfde verzorgingsroutine uit te voeren. Door verschillende producten (gezichtsserum, dagcrème, ampullen) op elkaar af te stemmen, krijgt uw huid een natuurlijke glow. Bekijk alle producten van Remescar en combineer voor de perfecte routine.