DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

La Roche-Posay Effaclar Duo+M Crème

Heeft u de vernieuwde formule van de La Roche-Posay Effaclar Duo+ Dagcrème al voorbij zien komen? La Roche-Posay heeft de oude variant vervangen voor een vernieuwde versie, met aangepaste formule voor een nóg betere effectiviteit in het helpen verminderen en voorkomen van onzuiverheden. Meer lezen over dit nieuwe product? In deze blog vertellen we u alles over de vervangende crème en welke producten u kunt combineren voor een optimaal resultaat.

Nieuw: La Roche-Posay Effaclar Duo+M Gel-Crème

De La Roche-Posay Effaclar Duo+M Gel-Crème verzorgt een vette en acne-gevoelige huid en is zelfs geschikt bij ernstige onzuiverheden. De unieke samenstelling heeft een drievoudige werking en is bewezen effectief bij mee-eters, onzuiverheden en restlittekens.

Zo helpt La Roche-Posay Effaclar Duo+M Gel-Crème:

  • Onzuiverheden te verminderen, al vanaf 8 uur na het eerste gebruik.*
  • Terugkeer van onzuiverheden te voorkomen tot drie maanden.**
  • Littekens te vervagen en de huid te egaliseren.

Misschien had u al opgemerkt dat de verpakking een andere uitstraling heeft gekregen, maar wist u ook dat de samenstelling vernieuwd is? De vernieuwde formule bevat het nieuwe ingrediënt Phylobioma. Phylobioma, dat is ontwikkeld op basis van microbioomwetenschap, richt zich op Phylotype IA1 om onzuiverheden te verminderen. Ook heeft het product een bewezen werking ter vermindering van biofilm, overmatige talgproductie, ontsteking en hyperkeratinisatie.


La Roche-Posay Effaclar Duo+M Gel-Crème gebruiken

Het wordt aangeraden om de La Roche-Posay Effaclar Duo+M Gel-Crème in de ochtend en/of avond aan te brengen. Voor het aanbrengen van de gel-crème op de huid kunt u de onderstaande stappen volgen:

  • Breng een kleine hoeveelheid gel-crème aan op uw vingertoppen.
  • Verwarm de gel-crème tussen de vingertoppen zodat deze beter de huid kan binnendringen.
  • Masseer de gel-crème lichtjes in. Begin bij uw voorhoofd en werk van het midden van het voorhoofd naar de buitenkant van uw gezicht. Doe vervolgens hetzelfde voor het middenste gedeelte van uw gezicht. Begin bij de neus en werk zo naar de wangen toe. 

Verzorging van La Roche-Posay voor een acne-gevoelige huid

Benieuwd welke producten van Effaclar het beste gecombineerd kunnen worden voor een optimaal resultaat? Vóór het aanbrengen van de La Roche-Posay Effaclar Duo+M Gel-Crème kunt u de La Roche-Posay Effaclar Schuimende Zuiverende Reinigingsgel gebruiken. De formule van deze reinigingsgel is speciaal ontwikkeld voor een huid die wordt gekenmerkt door puistjes en mee-eters. Want wist u dat deze huid om extra reiniging vraagt? Na gebruik ervaart u een frisse, schone huid en worden verzorgingsproducten nóg beter opgenomen.

Ook na het aanbrengen van de La Roche-Posay Effaclar Duo+M Gel-Crème kunt u nog een product toevoegen aan uw verzorgingsroutine. Bijvoorbeeld het La Roche-Posay Effaclar Duo+ Serum. Dit serum vermindert hardnekkige onzuiverheden, restlittekens en zichtbaar verstopte poriën. Bovendien verzacht het serum de huid en ondersteunt het de natuurlijke huidvernieuwing.

La Roche-Posay

Effaclar

Bekijk het aanbod
  • La Roche-Posay Effaclar Zuiverende Reinigingsgel 400ML

    25% korting

    La Roche-Posay

    Effaclar Zuiverende Reinigingsgel 400ML

  • La Roche-Posay Effaclar Duo+M Gel Creme - Anti imperfections 40ML

    25% korting

    La Roche-Posay

    Effaclar Duo+M Gel Creme - Anti imperfections 40ML

  • La Roche-Posay Effaclar Zuiverende Reinigingsgel 200ML

    10% korting

    La Roche-Posay

    Effaclar Zuiverende Reinigingsgel 200ML

  • La Roche-Posay Effaclar Serum 30ML

    25% korting

    La Roche-Posay

    Effaclar Serum 30ML

Over de Effaclar lijn van La Roche-Posay

La Roche-Posay, opgericht in 1995, is een Frans huidverzorgingsmerk dat door dermatologen wereldwijd wordt aangeraden. Het Dermatologische Laboratorium van La Roche-Posay specialiseert zich in formules verrijkt met thermaal water en huidverzorging die zelfs geschikt is voor een gevoelige huid. De Effaclar lijn is speciaal gericht op het bieden van werkende en passende oplossingen tegen een onzuivere acne gevoelige huid en/of vette huid bij pubers, mannen, vrouwen én ouderen.



*Consumententest, 54 personen, na 1 applicatie. **Klinisch onderzoek - 100 personen - eenmaal per dag aangebracht - voordeel houdt drie maanden aan nadat topische acnebehandeling (BPO) is gestaakt.


Deel dit artikel