DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Reinigingsproducten Dermacosmetica

Het belang van het reinigen van de huid

Een hele dag zonder make-up en lekker binnenshuis gebleven? Veel mensen slaan het reinigen van de huid bij deze omstandigheden over, maar wist u dat het ook belangrijk is om uw huid te reinigen als u geen make-up draagt en de hele dag binnen blijft? 

Er is een verschil tussen een schone en een gereinigde huid. Op dagen dat u geen make-up draagt kan uw huid er schoon uitzien, maar kan het toch vuildeeltjes bevatten die met het blote oog niet te zien zijn. Langdurig uw huid niet of niet goed reinigen kan nare gevolgen hebben voor de gezondheid van uw huid. De kans is dan groter dat u last krijgt van huidklachten zoals onzuiverheden, een droge huid, acne of vroegtijdige huidveroudering. Door de dag heen verzamelen stof, vuildeeltjes, talg en zweet zich op uw huid. Dit sluit de poriën af waardoor de huid niet kan ademen terwijl dit juist erg belangrijk is, zeker gedurende de nacht. Tijdens uw nachtrust is uw huid namelijk hard bezig met herstellen en vindt de meeste celvernieuwing plaats. Om het huidherstel te ondersteunen kunt u een nachtcrème of nachtserum met actieve stoffen gebruiken. Voordat u deze op de huid aanbrengt is het gewenst om de huid goed te reinigen zodat de huidverzorging ook echt de huid kan bereiken en zijn werk kan doen.

Advies voor het reinigen van uw gezicht

Er zijn genoeg redenen om uw gezicht dagelijks goed te reinigen, maar welk product gebruikt u hier nu het beste voor? Er zijn namelijk veel verschillende merken en producten beschikbaar. Hierdoor kan het best lastig zijn om een geschikt product te kiezen. We geven u een aantal producten als tip voor een simpele en milde reiniging van de huid: 

Gezicht reinigen met Vichy

U herkent het vast: na een lange werkdag of na een dag vol sociale activiteiten gaat u het liefst linea recta het bed in zonder naar uw huid om te kijken. Dit heeft vaak als gevolg dat u met allesbehalve een frisse en verzorgde huid wakker wordt. Op dit soort moment is de Vichy Pureté Thermale Make-up Verwijdering 3-in-1 een goede keuze. Dit product combineert een melk, een lotion en een oogmake-up reiniging in één product. Zo bent u supersnel klaar met het reinigen van uw huid en wordt uw huid toch op een milde wijze ontdaan van vuil, onzuiverheden en make-up.

Voor een huid met puistjes is de Vichy Pureté Thermale Tonic geschikt. Deze diep zuiverende tonic helpt puistjes te minimaliseren. Liever een micellair water gebruiken? Ook die vindt u in het assortiment van Vichy! Een micellair water haalt onder andere overtollige oliën (talg) weg bij een onzuivere huid of een huid met neiging tot acne. Ook zuivert en hydrateert het een droge huid door de glycerine in het product. Een ander voordeel is dat het niet afgespoeld hoeft te worden.Tegenwoordig is micellair water in veel verschillende soorten en maten te verkrijgen, probeer bijvoorbeeld eens de Vichy Pureté Thermale Micellaire Water Gevoelige Huid.

Een andere optie is het reinigen van de huid met een schuimende reinigingsgel in combinatie met water. Een schuimende reinigingsgel is ideaal om huidvervuilende deeltjes en onzuiverheden doeltreffend te verwijderen. De schuimende reinigers van Vichy hebben een formule op basis van glycerine dat een verzorgende eigenschap heeft en de huid hydrateert. De formules verminderen daarnaast het trekkerige gevoel als gevolg van hard water. Bijvoorbeeld Vichy Pureté Thermale Reinigingsgel of Vichy Normaderm Phytosolution Purifying Reinigingsgel.

Reinig

met Vichy

Bekijk het aanbod
  • Vichy Purete Thermale Make-up Verwijdering 3-in-1 300ML

    5% korting

    Vichy

    Purete Thermale Make-up Verwijdering 3-in-1 300ML

  • Vichy Pureté Thermale Tonic 200ML

    15% korting

    Vichy

    Pureté Thermale Tonic 200ML

  • Vichy Purete Thermale Micellaire Water Gevoelige Huid 200ML

    10% korting

    Vichy

    Purete Thermale Micellaire Water Gevoelige Huid 200ML

  • Vichy Pureté Thermale Reinigingsgel 200ML

    15,95

    Vichy

    Pureté Thermale Reinigingsgel 200ML

Gezicht reinigen met La Roche-Posay

Ook in het assortiment van La Roche-Posay vindt u veel gezichtsverzorging, waaronder producten om het gezicht te reinigen. La Roche-Posay is een huidverzorgingsmerk met producten speciaal voor een gevoelige of intolerante huid. Hieronder vertellen we u meer over een aantal producten die u kunt gebruiken om het gezicht goed te reinigen:


  • La Roche-Posay Effaclar Zuiverende Reinigingsgel: de Zuiverende Reinigingsgel van La Roche-Posay is een favoriet! Deze gel is een milde, frisse reiniger voor het gezicht én het lichaam. De formule is speciaal ontwikkeld voor een vette, onzuivere huid die wordt gekenmerkt door puistjes en mee-eters. Dit huidtype vraagt namelijk om een extra reiniging waarbij vuil, stof en overtollig talg verwijderd worden, met als resultaat een frisse schone huid. Bovendien zorgt het regelmatig gebruik van de reinigingsgel ervoor dat nieuwe onzuiverheden en de aanmaak van talg zullen verminderen.
  • La Roche-Posay Fysiologische Gezichtsscrub: La Roche-Posay Fysiologische Gezichtsscrub verwijdert dode huidcellen op een milde, zachte manier. Door regelmatig te scrubben worden dode huidcellen verwijderd en zal uw huid er jeugdig en fris uitzien en glad aanvoelen. De frisse gel-formule bevat kleine scrubdeeltjes uit natuurlijk en oceaan-vriendelijk perliet. De bestanddelen zijn speciaal geselecteerd voor optimale verdraagzaamheid, ook op een zeer gevoelige huid.
  • La Roche-Posay Toleriane Reinigende Emulsie: de La Roche-Posay Toleriane Reinigende Emulsie verwijdert vuil en make-up op een doeltreffende en tegelijkertijd uiterst milde wijze. De emulsie kalmeert, herstelt en verzacht de huid. Daarnaast wordt deze optimaal gehydrateerd. U kunt dit product eenvoudig gebruiken in combinatie met een (wasbaar) wattenschijfje. 
  • La Roche-Posay Toleriane Hydraterende Wascrème: de La Roche-Posay Toleriane Hydraterende Wascrème heeft een zijdezachte formule die heerlijk aanvoelt op de huid. De parfumvrije formule dringt door in het huidoppervlak, waardoor de wascrème voedt en hydrateert. Zo is niet alleen uw gezicht goed gereinigd, maar ook uw lichaam.
Voor het verwijderen van oogmake-up kunt u de La Roche-Posay Respectissime Waterproof Oogmake-up Reiniging gebruiken. 

Reinig

met La Roche-Posay

Bekijk het aanbod
  • La Roche-Posay Effaclar Zuiverende Reinigingsgel 400ML

    10% korting

    La Roche-Posay

    Effaclar Zuiverende Reinigingsgel 400ML

  • La Roche-Posay Respectissime Waterproof Oogmake-up reiniging 125ML

    10% korting

    La Roche-Posay

    Respectissime Waterproof Oogmake-up reiniging 125ML

  • La Roche-Posay Effaclar Zuiverende Reinigingsgel 200ML

    10% korting

    La Roche-Posay

    Effaclar Zuiverende Reinigingsgel 200ML

  • La Roche-Posay Micellair Water Ultra Gevoelige Huid 750ML

    10% korting

    La Roche-Posay

    Micellair Water Ultra Gevoelige Huid 750ML

Gezicht reinigen met CeraVe

Ook de producten van CeraVe zijn ontwikkeld om het gezicht te verzorgen en reinigen. De verschillende producten, ontwikkeld door dermatologen, hebben ieder hun eigen unieke werking en toepassing. Zo reinigt de CeraVe Schuimende Reinigingsgel zowel het gezicht als het lichaam van make-up, onzuiverheden en vuil. De toegevoegde ceramiden, hyaluronzuur en niacinamiden geven extra versterking van de huidbarrière en zorgen mede hierdoor dat de natuurlijke vochtbalans van de huid op peil blijft. Het is aan te raden om de reinigingsgel dagelijks te gebruiken, zo is de huid altijd effectief gereinigd én 24 uur lang gevoed.

De CeraVe Micellair Water is een milde 3-in-1 reiniger die de huid:
  1. Reinigt
  2. Hydrateert
  3. Versterkt
De zachte reiniging verwijdert make-up en overtollig talg, zonder dat de huid met water afgespoeld hoeft te worden. Ideaal! Dankzij de toevoeging van niacinamide wordt de huid heerlijk zacht en gekalmeerd. Een normale tot zeer droge huid kan gereinigd worden met de CeraVe Hydrating Foaming Oil Cleanser. De unieke formule van deze cleanser is op basis van een schuimende olie en is een combinatie van twee herstellende oliën. Dit om het natuurlijke vochtgehalte van de huid te helpen aanvullen en de huidbarrière te helpen herstellen. Ook geschikt voor een droge, jeukende huid met eczeem! Deze variant is ook verkrijgbaar in een reinigingscrème, namelijk de CeraVe Hydraterende Reinigingscrème.  

Heeft u last van een onzuivere huid met puistjes en mee-eters? De CeraVe Anti-Onzuiverheden Reinigingsgel helpt de zichtbaarheid van puistjes en mee-eters te verminderen en overtollig olie te verwijderen terwijl de huid zacht en glad aanvoelt. Voor het verwijderen van onzuiverheden en talg is de CeraVe SA Anti-Ruwe Huidreiniging geschikt. De huidreiniger exfolieert, verzacht en maakt de droge, ruwe en korrelige huid weer glad, zonder de huidbarrière aan te tasten. 

Reinig

met CeraVe

Bekijk het aanbod
  • CeraVe Micellair Water 295ML

    12,95

    CeraVe

    Micellair Water 295ML

  • CeraVe Schuimende Reinigingsgel 473ML

    17,94

    CeraVe

    Schuimende Reinigingsgel 473ML

  • CeraVe Hydrating Foaming Oil Cleanser - voor normale tot (zeer) droge huid - voor gezicht en lichaam 473ML

    17,75

    CeraVe

    Hydrating Foaming Oil Cleanser - voor normale tot (zeer) droge huid - voor gezicht en lichaam 473ML

  • CeraVe Hydrating Washbar 128GR

    8,95

    CeraVe

    Hydrating Washbar 128GR

Intieme verzorging voor mannen

Lees meer
remescar vrouw met haar handen op gezicht

Skincare van Remescar met direct zichtbaar effect

Lees meer

Vernieuwd: La Roche-Posay Effaclar Duo+M Gel-Crème

Lees meer

Persoonlijke verzorging van Naïf

Lees meer

Eczeem behandelen

Lees meer

Verzorging van Celenes by Sweden

Lees meer

Wat is glycerine? En waar is glycerine goed voor?

Lees meer

Alles over puistjes en acne: acne behandelen en de juiste verzorging

Lees meer
Man met tattoo bij de zee

Bescherm uw tattoo tegen de zon

Lees meer
Zonnebrand voor wintersport

Deze zonnebrandcrèmes en verzorgingsproducten zijn onmisbaar tijdens wintersport

Lees meer
Waar is rozenwater goed voor?

Waar is rozenwater goed voor? - De Online Drogist

Lees meer
lachende vrouw met een egale, stralende huid

Dagelijkse boost voor een stralende huid

Lees meer
vrouw smeert CeraVe op lichaam

CeraVe nu te koop in Nederland

Lees meer
zonnebrand smeren op hand

Zo kiest u de beste zonnebrandcrème

Lees meer

Gestreste huid

Lees meer

Huidverzorging tijdens de overgang

Lees meer
vrouw raakt haar gezicht aan

Versterk uw huidbalans met prebiotica

Lees meer

Duurzaam tandenpoetsen

Lees meer
Kiest u voor zonbescherming die oceaanvriendelijk is?

Oceaanvriendelijke zonbescherming

Lees meer
 
1  2  3  4  5  ...  10