DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Maakt u al een bewuste keuze in uw mondverzorging?

Duurzaam tandenpoetsen

2 minuten leestijd

Om optimale mondgezondheid te behouden is het belangrijk om uw tandenborstel regelmatig te vervangen. Hierdoor worden er veel tandenborstels weggegooid. Heeft u er weleens bij stilgestaan hoeveel tandenborstels u al heeft gebruikt in uw leven? Weet u ook welk effect dit op het milieu heeft? En maakt u hier al een duurzame keuze in?

Regelmatig uw tandenborstel vervangen

Om een schoon en gezond gebit te behouden is dagelijkse mondverzorging essentieel. Het is aanbevolen om tweemaal per dag ten minste twee minuten uw tanden te poetsen. Daarnaast is het belangrijk om uw tandenborstel regelmatig te vervangen, op een tandenborstel verzamelen zich op den duur namelijk veel bacteriën. Het beste doet u dit een keer in de drie maanden. Maar regelmatig de tandenborstel vervangen draagt helaas ook bij aan meer huishoudelijk afval en laat sporen achter in het milieu.

Het effect van een plastic tandenborstel op het milieu

Veel tandenborstels zijn gemaakt van plastic, bij de productie van plastic komen veel chemicaliën vrij en wordt er veel Co2 uitgestoten. Dit draagt bij aan de opwarming van de aarde en is slecht voor de gezondheid. Door onze plastic tandenborstel regelmatig te vervangen met een nieuwe plastic tandenborstel, dragen we hieraan bij. Bovendien is plastic onverwoestbaar wat er voor zorgt dat plastic tandenborstels nog lang op de aarde blijven rondzwerven nadat u ze heeft gebruikt. Gelukkig kunt u ook een duurzame keuze maken bij het kopen van uw tandenborstel. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de TePe GOOD tandenborstels of voor een tandenborstel gemaakt van bamboe.

Duurzaam alternatief

Gemaakt van suikerriet plastic of bamboe

Bestel nu
 • TePe GOOD Compact Soft Tandenborstel 1ST

  2,52

 •  
 • NextBrush Bamboe Tandenborstel Medium 1ST

  3,49

 •  
 • Hydrophil Tandenborstel Bamboe M Neutraal 1ST

  3,99

 •  
 • TePe GOOD Regular Soft Tandenborstel 1ST

  2,52

 •  

Een duurzaam alternatief voor de traditionele plastic tandenborstel

Een bewuste keuze

De TePe GOOD lijn bestaat uit tandenborstels die gemaakt zijn van suikerriet en plantaardige olie. Door het gebruik van deze materialen komt er minder Co2 uitstoot vrij tijdens de productie. Daarnaast worden de tandenborstels geproduceerd met 100% groene energie die afkomstig is van zonne-energie. De TePe GOOD tandenborstels zijn bovendien ook heel erg betaalbaar.

De traditionele plastic tandenborstels zijn vaak gemaakt van plasticsoorten die niet recyclebaar zijn. Dat betekent dat sommige tandenborstels als zwerfafval eindigen en op die manier de natuur vervuilen. Wilt u zich geen zorgen hoeven maken om waar uw tandenborstel eindigt? Dan kunt u kiezen voor een tandenborstel die gemaakt is van bamboe.

Bamboe is een snelgroeiende grassoort en biologisch afbreekbaar waardoor het een verantwoordelijke grondstof keuze is. Tandenborstels gemaakt van bamboe kunt u dus met een gerust hart vervangen. Bekijk hier al onze bamboe tandenborstels.

Lees meer...

Skincare van Remescar met direct zichtbaar effect

remescar vrouw met haar handen op gezicht

Remescar zorgt voor een direct zichtbaar effect en laat de huid op elke leeftijd stralen. Of het nu gaat om rimpels of donkere kringen onder de ogen.

Lees meer

Alles over stressincontinentie

Stressincontentie: wat is het en hoe kunt u het voorkomen? Lees het in deze blog.

Lees meer

Persoonlijke verzorging van Naïf

Verzorging zonder schadelijke stoffen, maar met natuurlijke ingrediënten die de huid écht nodig heeft. En dit blijkt een succes, de producten van Naïf worden namelijk met de dag populairder en het assortiment uitgebreider.

Lees meer

Eczeem behandelen

Heeft u last van eczeem en bent u benieuwd welke producten de klachten kunnen verminderen? In deze blog vertellen we u meer over Dermacosmetische producten die geschikt zijn voor huidaandoeningen zoals eczeem.

Lees meer

Verzorging van Celenes by Sweden

Het verzorgingsmerk Celenes by Sweden is er voor iedereen die op zoek is naar natuurlijke gezichts-, lichaams- en zonverzorging.

Lees meer

Alles over puistjes en acne: acne behandelen en de juiste verzorging

Tijdens de puberteit zijn puistjes niet ongewoon. Maar ook daarna verdwijnen puistjes niet altijd als sneeuw voor de zon. In deze blog leest u meer over verschillende soorten acne en puistjes en de verzorging daarvan.

Lees meer

Bescherm uw tattoo tegen de zon

Man met tattoo bij de zee

Op zoek naar dé beste verzorging voor uw tattoo? Geef uw lichaam de aandacht die het verdient en zorg dat uw huid en tattoos mooi blijven. Hoe? Lees onze 6 tips om uw tattoo te verzorgen.

Lees meer

Deze zonnebrandcrèmes en verzorgingsproducten zijn onmisbaar tijdens wintersport

Zonnebrand voor wintersport

Tijdens wintersport is het belangrijk om uw gezicht en huid goed te beschermen tegen de zon en kou. Deze producten zijn daarom onmisbaar in uw koffer.

Lees meer

Waar is rozenwater goed voor? - De Online Drogist

Waar is rozenwater goed voor?

Waar is rozenwater goed voor? Ontdek alle toepassingen en voordelen van rozenwater voor uw huid, haar en nog zoveel meer.

Lees meer

Tandvleesproblemen behandelen en herkennen

Last van rood, opgezwollen of bloedend tandvlees? Lees tips over hoe u dat kunt voorkomen en behandelen.

Lees meer

Weerstand weetjes

vrouw gooit herfstkleurige bladeren in de lucht

uw immuunsysteem beschermt u van schadelijke bacteriën en virussen van buitenaf, helaas komt het toch nog wel eens voor dat u ziek wordt. Wil u uw weerstand ondersteunen? Lees onze leuke weerstand weetjes op een rij!

Lees meer

Wat te doen bij een neerslachtig gevoel?

vrouw ligt verdrietig in bed

De dagen worden korter en de avonden donkerder. Dat heeft effect op uw gemoedstoestand. Wat kunt u doen bij een somber gevoel? Lees verder.

Lees meer

Tips om uw oorhygiëne in balans te houden

vrouw close up oor met bloem

Last van vervelende oorproppen? Lees hier wat u eraan kunt doen

Lees meer

De vakantie voorbij... terug naar gezond?

De zomervakantie is bijna weer voor bij. Nadat we de teugels hebben laten vieren, willen we weer gezonder eten. Maar hoe kunt u dat doen? Lees meer.

Lees meer

Waarom voor ecologische luiers kiezen?

baby in bed

Babyluiers zorgen voor veel afval en dat is slecht voor het milieu. Duurzame keuze maken? Dat kan bij DeOnlineDrogist.nl

Lees meer

Magnesium en zink: twee belangrijke stoffen voor het lichaam

Magnesium en zink zijn twee belangrijke stoffen voor het lichaam. Waarom is dat zo en wat is een goed supplement met zink of magnesium?

Lees meer

Wat zijn voedingsstoffen die kunnen bijdragen aan de goede weerstand?

vrouw op de markt met groentes

Een goede weerstand kunt u ondersteunen met voedingsstoffen. Welke drie voedingsstoffen kunnen bijdragen aan een gezond afweersysteem? Lees meer.

Lees meer

Zo kiest u de beste zonnebrandcrème

zonnebrand smeren op hand

Zo kiest u de beste zonnebrandcrème voor uw gezicht en lichaam.

Lees meer

Gestreste huid

Hoe herkent u een gestreste huid en wat kunt u eraan doen?

Lees meer

Wat u misschien nog niet wist over een genitale schimmelinfectie

vrouw staat voor spiegel

Veel mensen hebben wel eens last van een genitale schimmelinfectie, weten hoe u dit herkent? U lees het hier.

Lees meer

Tips voor de basisverzorging van uw intieme zone

vrouw ligt op bed

Er wordt niet vaak over gesproken, maar de manier waarop u uw vagina verzorgt is erg belangrijk. Lees hier het advies van DeOnlineDrogist.nl

Lees meer

Last van gewrichtspijn? Zo verlicht u de pijn

man en vrouw aan het hardlopen

Iedereen ervaart weleens pijn. Ervaart u langdurig gewrichtspijn? Voltaren kan helpen.

Lees meer

Huidverzorging tijdens de overgang

Tijdens de overgang verandert het er veel in het lichaam en dit heeft effect op uw huid. Weten hoe u uw huid het beste verzorgt tijdens de overgang? Lees deze blog

Lees meer

Vegan voedingssupplementen

vrouw zit aan aanrecht met groente

U eet veganistisch, maar u wilt voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen. Welke supplementen zijn er voor veganisten? Lees hier alles over vegan supplementen.

Lees meer

Zijn uw tanden écht schoon?

Vrouw met een stralend gebit lacht, man fluistert iets in haar oor

Tandenpoetsen voldoende voor schoon gebit? Zonder ragen tussen de tanden slaat u 40% van het tandoppervlak over! Reinigt u al tussen uw tanden? Lees meer.

Lees meer

Tips voor het verzorgen van kleine wondjes

kind heeft wond, bepanthen nieuwe wondgel

Weleens last van kleine wondjes? In deze blog geven tips die het herstel van wondjes bevorderen

Lees meer

Advies bij rugpijn

vrouw op bureaustoel heeft last van rug

Last van rugpijn? Lees hier hoe rugpijn ontstaat en hoe u het kunt verlichten

Lees meer

Langdurig last van diverse buikklachten?

iemand met darmklachten

Heeft u vaak last van klachten zoals een opgeblazen gevoel, buikkrampen, buikpijn of winderigheid in combinatie met diarree of juist verstopping? Al aan PDS gedacht?

Lees meer

Alles wat u nodig heeft voor de kraamtijd

vrouw met kraampakket

De zwanger zijn kan heel spannend zijn, zeker als de bevalling nadert. Bent u goed voorbereid en heeft u alles in huis? Met het HeltiQ Kraampakket weet u zeker dat u niks mist.

Lees meer

Het verschil tussen een bacteriële vaginose en een vaginale schimmelinfectie

Last van klachten in de intieme zone?

Lees meer

Onze ervaring met BackJoy

vrouw zit achter haar bureau te werken en zit op een BackJoy rugsteun

Wilt u uw zithouding verbeteren tijdens het lang stilzitten? De BackJoy rugsteunen helpen u hierbij. Wij probeerden ze voor u uit!

Lees meer

Tips voor een gezonde en rustige spijsvertering tijdens de feestdagen

Zorgt de stress en de verandering in uw voedingspatroon tijdens de feestdagen bij u voor maag- of darmklachten? DeOnlineDrogist.nl geeft u advies over hoe met een rustige darmflora de feestdagen doorbrengt.

Lees meer

Advies bij griep

Vrouw zit onder een dekentje met thee

Gevat door een griepje? DeOnlineDrogist.nl geeft advies over wat u kunt doen om de symptomen te verlichten.

Lees meer

Advies bij verkoudheid

vrouw houdt een kopje met thee vast onder een deken

Iedereen heeft weleens last van een verkoudheid. Vervelend maar meestal onschuldig. Heeft u erg last van de symptomen? in deze blog geven we u advies.

Lees meer

Advies bij het stoppen met roken

Wilt u stoppen met roken maar vindt u dit lastig? DeOnlineDrogist.nl geeft u advies over hulpmiddelen en hoe u stoppen met roken het beste kunt aanpakken.

Lees meer

Vegan condooms

stelletje op bed

Wist u dat de meeste condooms niet vegan zijn? Vaak worden condooms gemaakt met behulp van dierliijke eiwitten, Bij DeOnlineDrogist.nl bestel u vegan condooms

Lees meer

Het belang van het reinigen van de huid

Vrouw met water gezicht

Ook als u geen make-up draagt is het erg belangrijk om uw gezicht te reinigen en talg, vuildeeltjes en stof te verwijderen. Dit kunt u op milde wijze doen met de producten van Vichy, La Roche-Posay en CeraVe

Lees meer

Duurzaamheid bij DeOnlineDrogist.nl

Duurzaamheid bij DeOnlineDrogist.nl

Bewuste keuzes maken wordt steeds belangrijker, bij DeOnlineDrogist.nl maken we verschillende bewuste keuzes in het assortiment en het logistiek proces. Lees hier meer.

Lees meer

Duurzame producten

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, ook voor consumenten. Natuurlijk, biologisch of plantaardig, welke producten moet u kiezen als u een bewuste keuze wilt maken? U leest het in deze blog

Lees meer

Oceaanvriendelijke zonbescherming

Kiest u voor zonbescherming die oceaanvriendelijk is?

Wist u dat veel zonbescherming zonnefilters bevat die een slechte invloed hebben op het koraal? Gelukkig zijn er ook zonbeschermingsproducten met koraalvriendelijke zonnefilters, bestel ze bij DeOnlineDrogist.nl.

Lees meer

Advies over de eikenprocessierups

eikenprocessierups in de natuur

Vind hier alles over de eikenprocessierups. Wat te doen bij huiduitslag? En hoe herkent u de eikenprocessierups?

Lees meer

Quebra Pedra, hulp bij nierstenen?

We hebben al vaker geblogd over planten die een geneeskrachtige werking zouden hebben, zoals Calendula, Engelwortel en Aloë Vera. Misschien heb je ook weleens gehoord van Quebra Pedra en twijfel je over het bestellen hiervan. Vandaag gaan wij dieper op deze bijzondere plant in.

Lees meer

Hoofdpijn: voorkomen en genezen

vrouw in bed met hoofdpijn

Hoofdpijn is een veelvoorkomende klacht en ieder mens heeft er ooit wel eens last van gehad. Het is erg vervelend en kan uw activiteiten belemmeren. Maar hoofdpijn is ook een signaal van uw lijf om u te waarschuwen dat er iets niet helemaal in orde is.

Lees meer
 
1  2  3  4  5  ...  22