Bestel nu
0
€ 0,00

Maakt u al een bewuste keuze in uw mondverzorging?

Duurzaam tandenpoetsen

2 minuten leestijd

Om een schoon en gezond gebit te behouden is dagelijkse mondverzorging belangrijk. Zo wordt het aanbevolen om tweemaal per dag ten minste twee minuten uw tanden te poetsen. Daarnaast is het belangrijk om uw tandenborstel regelmatig te vervangen, zodat u uw gebit ook écht reinigt. Doordat we onze tandenborstels vaak moeten vervangen, worden er veel tandenborstels weggegooid. Heeft u er weleens bij stilgestaan hoeveel tandenborstels u al heeft gebruikt in uw leven? Maakt u hier al een duurzame keuze in?

Plastic tandenborstels

Veel tandenborstels zijn gemaakt van plastic, bij de productie van plastic komen veel chemicaliën vrij en wordt er veel Co2 uitgestoten. Dit draagt bij aan de opwarming van de aarde en is slecht voor de gezondheid. Door onze plastic tandenborstel regelmatig te vervangen met een nieuwe plastic tandenborstel, dragen we hieraan bij. Gelukkig kunt u ook een duurzame keuze maken bij het kopen van uw tandenborstel. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de TePe GOOD tandenborstels of voor een tandenborstel gemaakt van bamboe.

Duurzaam alternatief

Gemaakt van suikerriet plastic of bamboe

Bestel nu
 • TePe GOOD Tandenborstel Compact Soft 1ST

  2,52

 •  
 • NextBrush Bamboe Tandenborstel Medium 1ST

  3,49

 •  
 • Hydrophil Tandenborstel Bamboe M Neutraal 1ST

  3,99

 •  
 • TePe GOOD Tandenborstel Regular Soft 1ST

  2,52

 •  

Een duurzaam alternatief voor de traditionele plastic tandenborstel

Een bewuste keuze

De TePe GOOD lijn bestaat uit tandenborstels die gemaakt zijn van suikerriet en plantaardige olie. Door het gebruik van deze materialen komt er minder Co2 uitstoot vrij tijdens de productie. Daarnaast worden de tandenborstels geproduceerd met 100% groene energie die afkomstig is van zonne-energie. De TePe GOOD tandenborstels zijn bovendien ook heel erg betaalbaar.

De traditionele plastic tandenborstels zijn vaak gemaakt van plasticsoorten die niet recyclebaar zijn. Dat betekent dat sommige tandenborstels als zwerfafval eindigen en op die manier de natuur vervuilen. Wilt u zich geen zorgen hoeven maken om waar uw tandenborstel eindigt? Dan kunt u kiezen voor een tandenborstel die gemaakt is van bamboe.

Bamboe is een snelgroeiende grassoort en biologisch afbreekbaar waardoor het een verantwoordelijke grondstof keuze is. Tandenborstels gemaakt van bamboe kunt u dus met een gerust hart vervangen. Bekijk hier al onze bamboe tandenborstels.

Lees meer...

Zo kiest u de beste zonnebrandcreme

Zo kiest u de beste zonnebrandcrème voor uw gezicht en lichaam

Lees meer

Gestreste huid

Hoe herkent u een gestreste huid en wat kunt u eraan doen?

Lees meer

Wat u misschien nog niet wist over een genitale schimmelinfectie

vrouw staat voor spiegel

Veel mensen hebben wel eens last van een genitale schimmelinfectie, weten hoe u dit herkent? U lees het hier.

Lees meer

Tips voor de basisverzorging van uw intieme zone

vrouw ligt op bed

Er wordt niet vaak over gesproken, maar de manier waarop u uw vagina verzorgt is erg belangrijk. Lees hier het advies van DeOnlineDrogist.nl

Lees meer

Last van gewrichtspijn? Zo verlicht u de pijn

man en vrouw aan het hardlopen

Iedereen ervaart weleens pijn. Ervaart u langdurig gewrichtspijn? Voltaren kan helpen.

Lees meer

Last van vaginale droogheid? Dit kunt u eraan doen

vrouw zit met benen wijd in een korenveld

Tijdens de overgang kunt u last krijgen van vaginale droogheid, lees hier wat u eraan kunt doen

Lees meer

Huidverzorging tijdens de overgang

Tijdens de overgang verandert het er veel in het lichaam en dit heeft effect op uw huid. Weten hoe u uw huid het beste verzorgt tijdens de overgang? Lees deze blog

Lees meer

Vegan voedingssupplementen

vrouw zit aan aanrecht met groente

U eet veganistisch, maar u wilt voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen. Welke supplementen zijn er voor veganisten? Lees hier alles over vegan supplementen.

Lees meer

Zijn uw tanden écht schoon?

Vrouw met een stralend gebit lacht, man fluistert iets in haar oor

Tandenpoetsen voldoende voor schoon gebit? Zonder ragen tussen de tanden slaat u 40% van het tandoppervlak over! Reinigt u al tussen uw tanden? Lees meer.

Lees meer

Tips voor het verzorgen van kleine wondjes

kind heeft wond, bepanthen nieuwe wondgel

Weleens last van kleine wondjes? In deze blog geven tips die het herstel van wondjes bevorderen

Lees meer

Advies bij rugpijn

vrouw op bureaustoel heeft last van rug

Last van rugpijn? Lees hier hoe rugpijn ontstaat en hoe u het kunt verlichten

Lees meer

Langdurig last van diverse buikklachten?

iemand met darmklachten

Heeft u vaak last van klachten zoals een opgeblazen gevoel, buikkrampen, buikpijn of winderigheid in combinatie met diarree of juist verstopping? Al aan PDS gedacht?

Lees meer

Alles wat u nodig heeft voor de kraamtijd

vrouw met kraampakket

De zwanger zijn kan heel spannend zijn, zeker als de bevalling nadert. Bent u goed voorbereid en heeft u alles in huis? Met het HeltiQ Kraampakket weet u zeker dat u niks mist.

Lees meer

Het verschil tussen een bacteriële vaginose en een vaginale schimmelinfectie

Last van klachten in de intieme zone?

Lees meer

Onze ervaring met BackJoy

vrouw zit achter haar bureau te werken en zit op een BackJoy rugsteun

Wilt u uw zithouding verbeteren tijdens het lang stilzitten? De BackJoy rugsteunen helpen u hierbij. Wij probeerden ze voor u uit!

Lees meer

Tips voor een gezonde en rustige spijsvertering tijdens de feestdagen

Zorgt de stress en de verandering in uw voedingspatroon tijdens de feestdagen bij u voor maag- of darmklachten? DeOnlineDrogist.nl geeft u advies over hoe met een rustige darmflora de feestdagen doorbrengt.

Lees meer

Advies bij griep

Vrouw zit onder een dekentje met thee

Gevat door een griepje? DeOnlineDrogist.nl geeft advies over wat u kunt doen om de symptomen te verlichten.

Lees meer

Advies bij verkoudheid

vrouw houdt een kopje met thee vast onder een deken

Iedereen heeft weleens last van een verkoudheid. Vervelend maar meestal onschuldig. Heeft u erg last van de symptomen? in deze blog geven we u advies.

Lees meer

Advies bij het stoppen met roken

Wilt u stoppen met roken maar vindt u dit lastig? DeOnlineDrogist.nl geeft u advies over hulpmiddelen en hoe u stoppen met roken het beste kunt aanpakken.

Lees meer

Vegan condooms

stelletje op bed

Wist u dat de meeste condooms niet vegan zijn? Vaak worden condooms gemaakt met behulp van dierliijke eiwitten, Bij DeOnlineDrogist.nl bestel u vegan condooms

Lees meer

Duurzaamheid bij DeOnlineDrogist.nl

Duurzaamheid bij DeOnlineDrogist.nl

Bewuste keuzes maken wordt steeds belangrijker, bij DeOnlineDrogist.nl maken we verschillende bewuste keuzes in het assortiment en het logistiek proces. Lees hier meer.

Lees meer

Duurzame producten

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, ook voor consumenten. Natuurlijk, biologisch of plantaardig, welke producten moet u kiezen als u een bewuste keuze wilt maken? U leest het in deze blog

Lees meer

Oceaanvriendelijke zonbescherming

Kiest u voor zonbescherming die oceaanvriendelijk is?

Wist u dat veel zonbescherming zonnefilters bevat die een slechte invloed hebben op het koraal? Gelukkig zijn er ook zonbeschermingsproducten met koraalvriendelijke zonnefilters, bestel ze bij DeOnlineDrogist.nl.

Lees meer

Quebra Pedra, hulp bij nierstenen?

We hebben al vaker geblogd over planten die een geneeskrachtige werking zouden hebben, zoals Calendula, Engelwortel en Aloë Vera. Misschien heb je ook weleens gehoord van Quebra Pedra en twijfel je over het bestellen hiervan. Vandaag gaan wij dieper op deze bijzondere plant in.

Lees meer

Hoofdpijn: voorkomen en genezen

Hoofdpijn is een veelvoorkomende klacht en ieder mens heeft er ooit wel eens last van gehad. Het is erg vervelend en kan uw activiteiten belemmeren. Maar hoofdpijn is ook een signaal van uw lijf om u te waarschuwen dat er iets niet helemaal in orde is.

Lees meer
 
1  2  3  4  5  ...  13