DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Naïf verzorging voor het hele gezin

De natuurlijke verzorgingsproducten van Naïf zijn in opkomst. Ruim tien jaar geleden begonnen twee kersverse vaders met het ontwikkelen van babyverzorging. Niet met schadelijke stoffen, maar met natuurlijke ingrediënten die de babyhuid écht nodig heeft. En dit blijkt een succes, de producten van Naïf worden namelijk met de dag populairder en het assortiment uitgebreider. Wist u dat er tegenwoordig ook producten speciaal voor volwassenen zijn? Ook zij begonnen namelijk steeds vaker de simpele, maar goede huidverzorging van Naïf te gebruiken. In deze blog laten we u kennis maken met Naïf. Leest u mee?


Waarom kiezen voor de producten van Naïf? 

Bent u benieuwd waarom kiezen voor Naïf een verstandige keuze is? Hieronder vertellen we u meer over de voordelen van de producten en het merk zelf. 

  • Vegan: de huidverzorging van Naïf bevat geen ingrediënten afkomstig van dieren.
  • Dierproefvrij: de producten van Naïf worden niet getest op dieren.
  • Glutenvrij: in het proces van het hydrolyseren van de tarwe proteïne gaan de gluten verloren.


Bovendien denkt Naïf ook op een bewuste manier aan de verpakkingen. Sinds een tijd worden de verpakkingen namelijk gemaakt van suikerriet. Dit is vriendelijker voor de natuur doordat er in het productieproces geen aardolie wordt gebruikt. Fijn!



Naïf voor de allerkleinsten: baby & kind producten 

Een babyhuid is heerlijk zacht, maar ook extra kwetsbaar en gevoelig. Van tevoren kan het daarom lastig in te schatten zijn hoe een huidje op bepaalde producten reageert. Dit maakt het voor een ouder spannend om de juiste producten te kiezen. Met de verzorging van Naïf weet u in ieder geval zeker dat de onnodige toevoegingen en chemische ingrediënten achterwege zijn gelaten. Zo heeft uw kindje altijd een veilige verzorging. Is het al tijd om de commode en badkamerplank te vullen met producten van Naïf? We helpen u graag! Dit zijn de essentials voor het reinigen en verzorgen van een tere, jonge huid:

  • Naïf Badschuim: voedt de huid direct terwijl uw kindje heerlijk ontspant in bad.
  • Naïf Shower Foam: heeft een reinigende en hydraterende werking tijdens een echt schuimfeest.
  • Naïf Shampoo: reinigt en verzorgt de haren én prikt niet in de oogjes.
  • Naïf Conditioner: maakt de haartjes heerlijk zacht en goed doorkambaar.


Na het reinigen is het tijd om de huid te verzorgen:

  • Naïf Bodylotion: verzorgende en verzachtende werking dankzij verschillende oliën.
  • Naïf Babyolie: geschikt voor na het badderen, tijdens een babymassage of verzachting bij berg.
  • Naïf Nurturing Cream: een vette crème tegen rode uitslag en schrale wangen.
  • Naïf Baby Balm: een extra vette balsem gemaakt voor een gevoelige babyhuid.

En misschien nog wel het meest onmisbare zijn de Naïf Billendoekjes. Deze plasticvrije billendoekjes hebben naast een reinigende ook een verzorgende en hydraterende werking. De natuurlijke ingrediënten reinigen de billen op een zachte manier. Tip: met de Naïf Baby The Starter Kit heeft u alles wat de babyhuid nodig heeft in de eerste maanden meteen in huis.

Baby & Kind

producten van Naïf

Bekijk het aanbod
  • Naif Baby Cleansing Wash Gel 200ML

    20% korting

    Naif

    Baby Cleansing Wash Gel 200ML

  • Naif Kids Nourishing Shampoo 200ML

    20% korting

    Naif

    Kids Nourishing Shampoo 200ML

  • Naif Plastic Free Wipes 54ST

    20% korting

    Naif

    Plastic Free Wipes 54ST

  • Naif Splashing Bath Bombs 8ST

    20% korting

    Naif

    Splashing Bath Bombs 8ST

Persoonlijke verzorging van Naïf, voor volwassenen

Steeds vaker begonnen de ouders de zachte verzorging van de Naïf producten ook voor zichzelf te gebruiken. Daarom heeft dit merk ook een collectie aan persoonlijke verzorging en skincare voor volwassenen ontwikkeld. Wist u dat veel verzorgingsproducten die niet natuurlijk zijn, microplastics bevatten? Naïf blijft daarvan weg, want het is én niet fijn voor de huid en ook niet voor de planeet. Daarom bevatten alle producten van Naïf 0% microplastics, minerale olie en SLES. Ontdek de producten van Naïf: van voedende shampoos tot beschermende zonproducten. Bijvoorbeeld Naïf Nourishing Shampoo en Naïf Mineral Sunscreen SPF 30.


Naïf voor tijdens de zwangerschap

Aanstaande mama’s mogen zichzelf niet vergeten tijdens de zwangerschap. Met de producten van Naïf verzorgt en ondersteunt u zichzelf. Bijvoorbeeld met de Naïf Soothing Pregnancy Belly Balm. Deze kalmerende en voedende buikbalsem verzacht de groeiende buik en verzacht de borsten. Ook helpt het de zichtbaarheid van striae te verminderen. Liever een olie? Probeer dan de Naïf Relaxing Pregnancy Body Oil. Ook leuk om cadeau te geven en voordelig geprijsd in een Naïf Magical Mom Set. Alle producten van Naïf zijn dermatologisch getest.


U kunt Naïf gemakkelijk bestellen bij De Online Drogist. En helemaal fijn: u bestelt de producten van Naïf ook nog eens regelmatig in de aanbieding!