Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
shopping-awards-persoonlijke-verzorging-2022
DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
0
€ 0,00
vrouw smeert CeraVe op lichaam

Waarom CeraVe bij uw huid past

Een droge, gedehydrateerde huid voelt onaangenaam aan. Heeft u hier vaak last van? Dan kan uw huid hulp gebruiken, zelfs de vette huid kan gedehydrateerd zijn. De huidverzorging van CeraVe is ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en bevat ceramiden die uw huid langdurig hydrateren en soepel houden. Benieuwd welke CeraVe producten voor u de oplossing zijn en waarom? We vertellen het u in deze blog.

Waarom zijn de Cerave producten goed voor mijn huid?

De huidverzorging van CeraVe is ontwikkeld samen met dermatologen. Met de expertise van deze dermatologen zijn formules ontwikkeld die drie essentiële ceramiden, vrije vetzuren en andere lipiden bevatten om de natuurlijke huidbarrière te herstellen en te versterken. Deze formules bevatten daarnaast een speciaal afgiftesysteem die ervoor zorgt dat de hydraterende bestandsdelen gedurende 24 uur, laag voor laag worden afgegeven aan de huid. Zo blijft uw huid de hele dag zacht en soepel!

CeraVe

ontwikkeld met dermatologen

Bestel direct
 • CeraVe Hydraterende Crème 340GR

  15,50

 •  
 • CeraVe Hydraterende Reinigingscrème 236ML

  10,50

 •  
 • CeraVe Schuimende Reinigingsgel 236ML

  11,50

 •  
 • CeraVe Hydraterende Crème 50ML

  4,95

 •  

Wat zijn ceramiden?

Ceramiden zijn huidvetten (lipiden) die van nature voorkomen in de huid, zo’n 50% van de huid bestaat hieruit. Een jonge huid maakt van nature ceramiden aan, maar naarmate de huid ouder wordt neemt dit af. Ceramiden spelen een grote rol in het beschermen van uw huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en zorgen ervoor dat de huid zacht en soepel blijft. Als u last heeft van een droge huid, kan het best zijn dat de hoeveelheid ceramiden in uw huid zijn afgenomen door huidveroudering of zonneschade. Huidverzorging die ceramiden bevat, zoals CeraVe, kunnen de ceramiden in uw huid weer aanvullen.

Welk CeraVe product past bij mijn huid?

Wilt u de producten van Cerave uitproberen maar weet u niet welke producten bij uw huidtype passen? We leggen u graag uit hoe u uw huidtype herkent en welk CeraVe producten bij uw huid passen. Bent u op zoek naar een dag-crème? Let er dan op dat u een hydraterend product kiest dat u beschermt met een SPF zoals de Hydraterende Crème SPF 25. Dit beschermt u tegen vervroegde huidveroudering door blootstelling aan de zon.

Uw huidtype bepalen

Om te ontdekken welke huidtype u heeft, wast u uw gezicht en dept u uw huid droog met een handdoek. Wacht hierna een halfuurtje en kijk dan hoe uw huid aanvoelt. Als uw huid strak en droog aanvoelt, heeft u waarschijnlijk een droog huidtype. Ziet u in de spiegel glimmende delen op uw gezicht? Dan heeft u een vette huid of een gecombineerde huid. Bij een gecombineerde huid zult u droge én vette delen op uw gezicht hebben, vaak is de T-zone vettig en zijn de wangen droger, maar een andere combinatie is ook zeker mogelijk.

Heeft u uw huidtype al eens bepaald maar merkt u dat uw huidige huidverzorging niet meer werkt zoals het dat deed? Dan kan het zijn dat uw huidtype veranderd is. Een huidtype kan veranderen door veroudering van de huid, bepaalde klimaatomstandigheden of door het nemen van medicatie

Normale tot droge huid

De CeraVe hydraterende Reiniger en Hydraterende Crème zijn geschikt voor alle huidtypes, maar met name voor de zeer droge tot droge huid. Met de Hydraterende Reiniger verwijdert u dagelijks make-up, onzuiverheden en andere vuiligheden van uw gezicht en uw lichaam. Dankzij de toegevoegde ceramiden zorgt de reiniger ervoor dat de vochtbalans van de huid op peil blijft en dat de huidbarrière wordt versterkt. De hydraterende crème bevat net zoals de reiniger drie essentiële ceramiden, hyaluronzuur en een speciaal afgiftesysteem dat ervoor zorgt dat uw huid de gedurende 24 uur geleidelijk aan de voedende ingrediënten ontvangt. Zo blijft uw huid de hele dag gehydrateerd en soepel. De Hydraterende Reiniger en Hydraterende Crème zijn de perfecte combinatie voor een basis huidverzorgingsroutine voor de droge tot normale huid.

CeraVe voor een gemengde huid

Een gemende of gecombineerde huid kenmerkt zich door droge plekjes en vette plekjes in het gezicht. Om de gemengde huid te reinigen kunt u de Schuimende reinigingsgel gebruiken. Deze verwijdert onzuiverheden, make-up en overtollig talg zonder de huidbarrière aan te tasten. Dankzij de ceramiden, niacinamide en hyaluronzuur versterkt u met deze reiniger uw huidbarrière en hydrateert en verzacht u uw huid.

Om de normale tot gemengde huid te hydrateren kunt u de Hydraterende Crèmes gebruiken. Deze bevatten drie essentiële ceramiden en hyaluronzuur die de huid hydrateren en de huidbarrière versterken. Door het speciale afgiftesysteem blijft uw huid bovendien gedurende 24 uur gehydrateerd.

CeraVe geschikt voor de gevoelige huid

Een gevoelige huid is geen huidtype, maar kan wel een huidconditie zijn waar u last van heeft. U kunt dus een best vette huid of droge huid hebben in combinatie met een gevoelige huid. Bij een gevoelige huid is de huidbarrière beschadigd of is de huid uit balans waardoor de huid extra kwetsbaar wordt voor invloeden van buitenaf en ingrediënten in huidverzorging. Als u last heeft van een gevoelige huid is het belangrijk om te kiezen voor huidverzorging die hiervoor geschikt is. CeraVe is parfumvrij en bevat de drie essentiele ceramiden die ervoor zorgen dat de huidbarrière wordt hersteld en versterkt.

Lees meer..

Dagelijkse boost voor een stralende huid

vrouw met een egale, stralende huid

Last van een doffe uitstraling door vermoeidheid of stress? Met de Vichy Mineral 89 booster laat u uw huid weer stralen. Lees hier waarom

Lees meer

Gestreste huid

Hoe herkent u een gestreste huid en wat kunt u eraan doen?

Lees meer

Huidverzorging tijdens de overgang

Tijdens de overgang verandert het er veel in het lichaam en dit heeft effect op uw huid. Weten hoe u uw huid het beste verzorgt tijdens de overgang? Lees deze blog

Lees meer

Versterk uw huidbalans met prebiotica

vrouw raakt haar gezicht aan

Een huid die uit balans is? Probeer Sensitive Balance van Biodermal met prebiotica

Lees meer
 
1  2