Bestel nu
0
€ 0,00

Inspiratie | Blog: ontgiften en op gewicht blijven met citroensap capsules

Ontgiften en op gewicht blijven met citroensap capsules

isschien gebruik je citroen in je eten, doe je wel eens wat citroen in een glas water voor een fris smaakje of gebruik je het om schoon en vetvrij te maken. Maar wist je dat citroensap ook gebruikt wordt om te ontgiften en gewicht te verliezen? Vandaag lees je alles over citroensap capsules die je daarvoor kunt gebruiken.

Geen zuur citroensap drinken, maar comfortabel capsules slikken

Misschien ken je het wel: de citroensapkuur. Je drinkt een paar dagen lang alleen maar citroensap gemengd met water, thee en gewoon water. Je reinigt je lichaam ermee en zult gewicht verliezen. Maar citroensap drinken is natuurlijk wel erg zuur! Voor wie het niet ziet zitten om sap te drinken, zijn er nu bijvoorbeeld Natusor citroensap capsules . Je hoeft dan geen onsmakelijk water te drinken en krijgt een hogere concentratie aan werkzame stoffen binnen dan als je het citroenwater zou drinken.


Neem drie keer per dag één capsule. Slik er niet meer dan dat: het is ongezond om te snel, te veel gewicht te verliezen. Je kunt de kuur doen zonder te eten (een aantal dagen), dan heeft het het meeste effect. Je kan er ook voor kiezen om licht verteerbaar voedsel te eten.

De werking van citroensap capsules

Citroensap staat al erg lang bekend om de reinigende werking. Dat is ook precies wat citroensap capsules doen: schoonmaken. Je kunt de citroensap capsules gebruiken voor twee doeleinden:

Reinigen van je lichaam

De afvalstoffen en giffen die je hebt opgespaard in je lichaam worden afgevoerd door het sap. Je darmen en lever worden goed schoongemaakt. Je bent dus weer heerlijk ‘schoon’ van binnen na een kuur met citroensap capsules!

Afvallen

Een kuur met bijvoorbeeld Mattison citroensap capsules wordt ook vaak gedaan als manier van dieet. Als je naast de capsules niets anders eet, krijg je veel minder calorieën binnen dan wanneer je de kuur niet volgt en gewoon eet. Daardoor zal je gewicht dalen. Als je wel licht voedsel eet naast de capsules, zorgt de citroen in de capsules ervoor dat het vet uit het voedsel minder gemakkelijk door je lichaam worden opgenomen. Het vet op je buik, billen, benen en heupen hebt, zal dan minder worden.


Wil jij je lichaam reinigen en afvallen? Probeer dan eens de citroensap capsules! Verkrijgbaar bij DeOnlineDrogist.nl