Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging

Start het voorjaar energiek met een detox

Wilt u het voorjaar energiek starten? Dan kan het veranderen van uw voedingspatroon daarin ondersteunen, maar ook het slikken van aanvullende vitamines en mineralen. Voordat u uw voedingspatroon omgooit kunt u uw lichaam een handje helpen met het opfrissen door middel van een sapkuur.

Ontgiften met behulp van een Sapkuur met Rabenhorst

Het lichaam beschikt over een opruimmechanisme dat ervoor zorgt dat alle afvalstoffen worden afgevoerd. Om dit proces goed te laten verlopen heeft het wel dagelijks voedingstoffen nodig, het is van belang dat u gezond en gevarieerd eet. Het kan soms echter lastig zijn om voldoende voedingstoffen binnen te krijgen. U kunt uw lichaam een handje helpen door te detoxen met behulp van een sapkuur. Dit betekent dat u ongezonde, vette en zoete voeding schrapt uit uw dagelijks eetpatroon en vervangt met extra veel groente en fruit. Dit kunt u aanvullen met gezonde sapjes om het lichaam extra te ondersteunen.


De groentesappen van Rabenhorst zijn 100% biologisch, worden geproduceerd zonder concentraat en zitten boordevol fruit en groenten. Probeer bijvoorbeeld de Detox sap van Rabenhorst dit is een multivruchten- en groentensap met 6 verschillende fruitsoorten, rode biet en de bijzondere ingrediënten matcha en spirulina-algen.

Rabenhorst

Groente- en fruitsappen

Bestel direct
 • Rabenhorst Detox Sap 750ML

  3,50

 •  
 • Rabenhorst Detox Sap Mini 125ML

  1,19

 •  
 • Rabenhorst Antiox Multivruchtensap 750ML

  3,51

 •  
 • Rabenhorst Organic Ginger Mate bio 60ML

  1,79

 •  

Vitamines en mineralen om de lente energiek te starten

Van nature is het lichaam afgestemd op de verschillende seizoenen en dat heeft ook invloed op het voedingspatroon. Tegenwoordig hebben we het geluk dat het hele jaar alle groentes en fruit in de supermarkt beschikbaar zijn, vroeger was dit niet het geval en werden vooral seizoen groenten en fruit gegeten. Wilt u uw voedingspatroon graag aanpassen zodat het past bij het lenteseizoen? Dan kunt u de onderstaande voedingsmiddelen eten en extra ondersteunen met vitamines en mineralen zoals vitamine B, C en de mineralen ijzer, koper en zink.


• Paprika

• Raapstelen

• Courgette

• Rode bieten

• Rabarber

• Komkommer

Kombucha ter ondersteuning van de darmen

De darmen worden ook wel het tweede brein genoemd, uw darmen en hersenen communiceren continu met elkaar en sturen veel processen in uw lichaam aan. Bovendien is het de plek waar voedingstoffen worden opgenomen. Belangrijk om goed te zorgen voor de darmflora dus. Kent u het drankje genaamd kombucha al? Dit is een drankje gemaakt van thee, suiker en een cultuur van levende bacteriën en organismen. Dit klinkt misschien een beetje griezelig, maar wist u dat bacteriën heel goed kunnen zijn voor de gezondheid van uw darmen? De darmflora bestaat uit een grote hoeveelheid goede en slechte bacteriën die elkaar in balans houden. Door kombucha te drinken kunt u uw darmflora ondersteunen. Geen fan van dit drankje? Dan kunt u uw darmen ook ondersteunen door het slikken van prebiotica en probiotica.

Verder lezen..

Last van gewrichtspijn? Zo verlicht u de pijn

man en vrouw aan het hardlopen

Iedereen ervaart weleens pijn. Ervaart u langdurig gewrichtspijn? Voltaren kan helpen.

Lees meer

Tips voor het verzorgen van kleine wondjes

kind heeft wond, bepanthen nieuwe wondgel

Weleens last van kleine wondjes? In deze blog geven tips die het herstel van wondjes bevorderen

Lees meer

Advies bij rugpijn

vrouw op bureaustoel heeft last van rug

Last van rugpijn? Lees hier hoe rugpijn ontstaat en hoe u het kunt verlichten

Lees meer

Langdurig last van diverse buikklachten?

iemand met darmklachten

Heeft u vaak last van klachten zoals een opgeblazen gevoel, buikkrampen, buikpijn of winderigheid in combinatie met diarree of juist verstopping? Al aan PDS gedacht?

Lees meer

Aan het werk na uw zwangerschapsverlof

Gaat u na uw zwangerschapsverlof weer aan het werk? Dan kan het best moeilijk zijn om de juiste balans te vinden en uw energie te controleren. In deze blog leest u tips

Lees meer

De eerste tandjes

baby slaapt heeft last van doorkomende tandjes

Als de eerste tandjes doorkomen kan een baby hier veel last van krijgen. Hier leest u wat u kunt doen tegen pijn bij doorkomende tandjes.

Lees meer

Advies bij luieruitslag

baby ligt op aankleedkussen

Iedere baby krijgt helaas weleens te maken met luieruitslag. In deze blog leest u hoe luieruitslag kunt voorkomen en behandelen

Lees meer

Onze ervaring met BackJoy

vrouw zit achter haar bureau te werken en zit op een BackJoy rugsteun

Wilt u uw zithouding verbeteren tijdens het lang stilzitten? De BackJoy rugsteunen helpen u hierbij. Wij probeerden ze voor u uit!

Lees meer

Tips voor een gezonde en rustige spijsvertering tijdens de feestdagen

Zorgt de stress en de verandering in uw voedingspatroon tijdens de feestdagen bij u voor maag- of darmklachten? DeOnlineDrogist.nl geeft u advies over hoe met een rustige darmflora de feestdagen doorbrengt.

Lees meer

Advies bij griep

Vrouw zit onder een dekentje met thee

Gevat door een griepje? DeOnlineDrogist.nl geeft advies over wat u kunt doen om de symptomen te verlichten.

Lees meer

Advies bij verkoudheid

vrouw houdt een kopje met thee vast onder een deken

Iedereen heeft weleens last van een verkoudheid. Vervelend maar meestal onschuldig. Heeft u erg last van de symptomen? in deze blog geven we u advies.

Lees meer

Advies bij het stoppen met roken

Wilt u stoppen met roken maar vindt u dit lastig? DeOnlineDrogist.nl geeft u advies over hulpmiddelen en hoe u stoppen met roken het beste kunt aanpakken.

Lees meer
 
1  2  3  4  5  6