DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Met leave in conditioner snel, verzorgd haar

Geen zin om lang onder de douche te staan, maar wil je wel extra verzorgd haar? Gebruik dan een leave in conditioner!

Het kan heerlijk zijn om een uitgebreide douche te nemen en je haren eerst lekker te wassen met een goede shampoo en ze daarna een boost te geven met conditioner. Maar soms heb je er geen tijd voor of geen zin om lang te douchen. Dan kan je een leave in conditioner gebruiken. Zo voedt je je haar op een snelle manier zonder ze te hoeven wassen. Je gebruikt dit soort conditioner namelijk niet onder de douche, maar doet het gewoon op (handdoek)droog haar. Uitspoelen is niet nodig!

Hieronder hebben we wat leave-in conditioners voor je op een rijtje gezet. Natuurlijk zijn ze allemaal te bestellen op DeOnlineDrogist.nl.

Dove Hair Therapy Spray Intense Repair

Dit is een combinatie van een verzorgende spray en een conditioner. Het bestaat uit een serum die je haar sterker, zachter en beter handelbaar maakt. De speciale ‘Fibre Active’ technologie van de spray dringt door in je haar en voedt de wortels van binnenuit. Je kunt de spray op droog of nat haar gebruiken.

De Dove Hair Therapy Spray Nourishing Oil Care lijkt op de Intense Repair-spray. Hierin zit echter arganolie, amandelolie en kokosolie die je haar lekker hydrateren en voeden.

Lavera Leave in spray Express Care

Sinaasappel, groene thee en keratine zijn de bestanddelen van deze spray. Het verzorgt je haar, zorgt dat het sterk blijft en maakt het heerlijk zacht en soepel. Spray de vloeistof na het douchen een paar keer in je handdoekdroge haar en kneed een beetje. Vervolgens style je je haar zoals je gewend bent.

Andrélon Care & Repair haarcrème

Deze crème kan je in droog en nat haar gebruiken. Doe wat pompjes van de crème op je hand en kneed het door je haar. Droog, beschadigd haar ziet er weer gezonder uit, voelt lekker zacht en soepel aan en je beschadigde haar wordt hersteld. Er zitten oliën in die je haar heerlijk verzorgen.

L’Oreal Paris EverPure Leave In Long Lasting Moisture Fluid

Verf je je haar (vaak)? Dan heeft het wel wat extra verzorging nodig. Deze leave in conditioner richt zich daarop! Het werkt hydraterend, zorgt voor het behoud van je kleur en laat je haar gezond glanzen.

Dit is lang niet alles. Kijk voor nog meer producten waarmee je je haar kan verzorgen op DeOnlineDrogist.nl!