DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Wist u dat geuren herinneringen triggeren?

Geuren kunnen u razendsnel terugvoeren naar uw kindertijd. Steeds meer studies tonen aan dat die levendige herinneringen aan mama’s haar, een eerste liefde of fris gewassen haar, een direct geluksgevoel kunnen oproepen. De levendigste beelden uit onze kindertijd lijken namelijk opgeslagen te zijn in delen van ons geheugen die we niet zomaar activeren door gericht na te denken of te praten over ons verleden. Deze vroege herinneringen komen vooral omhoog bij bepaalde geuren, zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek*. Het is alsof geuren een apart luikje in het geheugen openzetten dat niet op taal reageert, maar op reuk.

De hairitage van Guhl

Guhl staat bekend om haar unieke geur, betrouwbare kwaliteit en originele fles. Met meer dan 75 jaar ervaring is Guhl een icoon in haarverzorging. De gloednieuwe campagne brengt een ode aan de ‘’Hairitage’’ van Guhl en de herinneringen aan de fijne momenten waar deze geuren u mee naartoe nemen. Zoals de geur van fris gewassen haren voor dat ene feestje of de geur van een eerste liefde!

‘’Een geur neemt u mee, laat u tijdreizen door herinneringen. Speels, moedig en bitterzoet. De geur van de eerste keer. Inventief en eigen. Als een warme blik terug en vooruit. Geactiveerd door 1 vertrouwde geur: de Hairitage van Guhl.’’

Welke geur triggert uw herinnering?

De producten van Guhl

Met een breed assortiment aan producten biedt Guhl verzorging voor verschillende haartypes. De combinatie van kwalitatieve ingrediënten en een geconcentreerde formule zorgt niet alleen voor stralend mooi haar, maar draagt ook bij aan verwenmomenten voor het haar. De heerlijke geur en rijkelijke schuim zorgen voor kleine momenten van vreugde waarin u bewust wordt van uw eigen schoonheid en dit positieve gevoel ook uitstraalt.

Zilverglans & Verzorging

Guhl Zilverglans & Verzorging is een lijn die speciaal ontwikkeld is voor de grijs- of blondharigen onder ons. Deze lijn, die bestaat uit een [shampoo]( https://www.deonlinedrogist.nl/drogist/guhl-zilverglans-verzorging-shampoo-250ml.htm), [anti-geel masker]( https://www.deonlinedrogist.nl/drogist/guhl-zilverglans-en-verzorging-anti-geel-haarmasker-200ml.htm) en een [anti-geel volume mousse]( https://www.deonlinedrogist.nl/drogist/guhl-zilverglans-verzorging-anti-geel-volume-mousse-75ml.htm), laat het haar stralen. De paarse salie en olie verminderen een ongewenste gele gloed en verzorgen het haar intensief, zonder het haar te verzwaren.

Rijke Voeding

Guhl Rijke Voeding is een lijn voor overbelast, breekbaar en beschadigd haar. Deze lijn bestaat uit een viertal producten: een shampoo, conditioner, spray treatment en een herstellend masker. Deze producten zijn verrijkt met rijke Baobab-Olie en de Biotine+-Complex. Het herstelt beschadigd haar diepgaand, versterkt effectief haarvezel voor haarvezel en biedt meer weerstand. Daarnaast versoepelt deze formule het beschadigde haaroppervlak en zorgt het voor een beschermende laag om het haar heen, om schade te voorkomen. Voor stralend mooi, gezond haar vol kracht.

Intensieve Stevigheid

Bent u op zoek naar steviger, zichtbaar voller haar? Dan is de [Intensieve Stevigheid shampoo]( https://www.deonlinedrogist.nl/drogist/guhl-intensieve-stevigheid-shampoo-250ml.htm) iets voor u. Ideaal voor mensen met futloos, fijn haar. Ervaar al na de eerste wasbeurt zichtbaar minder haarbreuk. Het geheime ingrediënt? Bier! Bier is rijk aan gerst en mout. Gerst versterkt het haar en beschermt tegen haarbreuk. Mout is vooral populair vanwege het volume effect.

Gevoelige Hoofdhuid

Wanneer u last heeft van een droge en gevoelige hoofdhuid, kan het erg lastig zijn om een geschikte shampoo te vinden. Guhl heeft een shampoo ontwikkeld voor de droge en gevoelige hoofdhuid. Een ware verwennerij voor uw hoofdhuid. De shampoo is verrijkt met witte thee en watermunt, reinigt mild en verzorgt langdurig. Witte thee staat erom bekend bescherming te bieden tegen schadelijke invloeden van buitenaf en, net zoals watermunt, om zijn kalmerende eigenschappen. Gebruik [Gevoelige Hoofdhuid shampoo]( https://www.deonlinedrogist.nl/drogist/guhl-gevoelige-hoofdhuid-shampoo-250ml.htm) voor zichtbaar gezonder haar dat aangenaam aanvoelt.

Ontdek het gehele assortiment van Guhl bij DeOnlineDrogist.nl en vind uw favoriete geur.

Verwen uw haar

Ontdek uw favoriete geur van Guhl

Bekijk het aanbod
  • Guhl Zilverglans & Verzorging Shampoo 250ML

    40% korting

    Guhl

    Zilverglans & Verzorging Shampoo 250ML

  • Guhl Intensieve Stevigheid Shampoo 250ML

    40% korting

    Guhl

    Intensieve Stevigheid Shampoo 250ML

  • Guhl Rijke Voeding Shampoo 250ML

    40% korting

    Guhl

    Rijke Voeding Shampoo 250ML

  • Guhl Energie & Herstel Shampoo 200ML

    7,99

    Guhl

    Energie & Herstel Shampoo 200ML

* Je herinneringen weer levend met behulp van geur - Psychologie Magazine.