DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Dezelfde service, kwaliteit en voordelige prijzen

De Online Drogist in een vernieuwd jasje

LEESTIJD 2 MINUTEN

15 jaar geleden begonnen we aan een reis met één doel voor ogen: gezondheid toegankelijk maken voor iedereen. Onze missie om uw go-to online drogist te zijn heeft ons gedreven en gemotiveerd om ieder jaar weer de beste service, het beste advies en voordelige prijzen aan te bieden. Met meer dan 100.000 positieve reviews en een gemiddelde beoordeling van 9,5 zijn we meer dan trots op wat we inmiddels bereikt hebben. Maar bij De Online Drogist weten we dat groei en verbetering nooit stoppen. Daarom hebben we besloten om ons te vernieuwen. Benieuwd naar de vernieuwde uitstraling en veranderingen? Lees dan snel verder!


Een vernieuwde uitstraling, met dezelfde waarden

U heeft het wellicht al gezien: ons logo en het uiterlijk van de website zijn vernieuwd. Na vijftien jaar is ons logo opgefrist en daarbij heeft de website een modernere uitstraling gekregen. In de afgelopen periode heeft u wellicht al verschillende veranderingen opgemerkt. Zo zijn we namelijk stap voor stap de stijl van de website gaan veranderen om iedereen te laten wennen aan onze nieuwe uitstraling, zonder dat de vertrouwde service en kwaliteit verloren gaat. Inmiddels zijn de meeste onderdelen veranderd in het nieuwe uiterlijk, van de website tot aan de e-mails, tot aan social media. 


Dat is echter niet alles: ook onze visie en missie hebben een nieuwe invulling gekregen. Er zijn verschillende veranderingen, maar wees gerust, onze kernwaarden blijven ongewijzigd.


Een advies voor elke vraag

Met een deskundig team van gediplomeerde topdrogisten blijven we u als klant ondersteunen zoals voorheen, maar nu met een nieuw motto: "Een advies voor elke vraag!". Ook blijven we natuurlijk uw vertrouwde bron van kwaliteitsproducten tegen voordelige prijzen, mét levering binnen 24 uur en gratis verzending vanaf €20. Deze vernieuwing is dus meer dan alleen een nieuw uiterlijk. Het is een belofte aan u - onze klanten - dat we ons zullen blijven inzetten om te innoveren, te groeien én te verbeteren. Wij zijn opgewonden over deze nieuwe fase in onze reis. Samen zetten we stappen richting een gezondere en nog beter geïnformeerde toekomst. Dank voor uw voortdurende steun en vertrouwen. Welkom bij de vernieuwde De Online Drogist!


De Online Drogist - een advies voor elke vraag

Deel dit artikel