Bestel nu
0
€ 0,00

Inspiratie | Blog: jeuk door processierups? bepanthen helpt!

Jeuk door processierups? Bepanthen helpt!

Wist u dat Bepanthen Eczeem Crème ook gebruikt kan worden om jeuk en roodheid te verlichten na contact met de haren van de processierups? Bepanthen Eczeem Crème bevat bovendien geen parfum en andere toevoegingen en is bij DeOnlineDrogist.nl verkrijgbaar.

Vervelende jeuk en huiduitslag

De eikenprocessierups bezorgt momenteel veel Nederlanders slapeloze nachten. De brandharen waarmee deze rups is bedekt zorgen voor irritante jeuk, roodheid en bulten zodra deze in aanraking komen met uw huid of de huid van een kind. Elke rups heeft 700.000 van die brandharen. De klachten kunnen enkele weken aanhouden.

Anti-rupsen tips van Bepanthen

Hoewel het lastig is uzelf en uw kinderen te weren tegen de processierups, zijn er een aantal tips die het leed kunnen verzachten.


• Blijf uit de buurt van bomen met nesten. Deze zijn vaak aangeduid met rood-witte linten

• Kijk op de grond voordat u gaat zitten

• Neem Bepanthen Eczeem Crème mee als u toch last van jeuk en huidirritaties krijgt

• Neem plakband mee om de haren van uw huid te halen

• Neem een extra setje kleding mee voor uzelf en uw kinderen. Bent u net in een rupsen- gevarenzone geweest, kleed u direct uit/om en was de behaarde kleding op 60 graden

• Was de huid elke dag met water (niet te warm!)

Bepanthen: directe verlichting van jeuk en roodheid

euk is een van de meest nare dingen die u kunt ervaren. U wilt gaan krabben, maar riskeert daarmee dat u de jeuk verergert. Zo ontstaat een vicieuze cirkel van jeuk en krabben.


Bepanthen Eczeem Crème werkt bij jeuk en roodheid bij eczeem, maar kan ook uitstekend gebruikt worden om jeuk en roodheid te verlichten bij allergische reacties, zoals na contact met de haren van de eikenprocessierups. De eczeem crème van Bepanthen bevat geen parfum en andere toevoegingen en is in een kleine en grote verpakking verkrijgbaar bij DeOnlineDrogist.nl. Bestel direct>>


Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.