DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Haarverzorging en haargroei

Bij De Online Drogist vindt u haarverzorging van de beste kwaliteit. Ontdek ons assortiment haarverzorgingsproducten, speciaal samengesteld om uw haar te laten stralen. Het gebruik van de juiste haarverzorging, passend bij uw haartype is belangrijk voor de gezondheid van uw haar. Ook kunnen vitaminen, mineralen en voedingssupplementen bijdragen aan het behoud van sterk en gezond haar. Lees er alles over op deze pagina. 

Tip van Renée

Priorin is een voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld om de groei en de gezondheid van het haar te bevorderen. Met een unieke formule van biotine, vitamine B5 en andere belangrijke voedingsstoffen, helpt Priorin bij het versterken van het haar van binnenuit.

Sterk en gezond haar

Ontdek Hair Strength van Hairwonder voor sterk en gezond haar! De Hair Strength producten zijn speciaal ontwikkeld om het haar te versterken en te beschermen tegen beschadiging. Door de natuurlijke ingrediënten keratine, argan- en castorolie, biedt Hair Strength de nodige voeding en verzorging voor zwak en beschadigd haar.

Anti-grijs shampoo voor mannen

Alpecin Grey Attack bestaat uit een innovatieve formule, die het haar donkerder maakt in 2-5 minuten. De unieke blend van cafeïne, niacinamide en andere actieve ingrediënten stimuleert de natuurlijke pigmentvorming in de haarwortels, wat resulteert in een geleidelijke vermindering van grijze haren. Geniet van een jeugdige uitstraling met Alpecin Grey Attack, en geef je haar de verzorging die het verdient. Bovendien beschermt het Alpecin cafeïnecomplex tegen erfelijk bepaalde haaruitval.

Herbatint

Natuurlijke haarkleuring

Bestel direct
 • Herbatint Haarverf - 7M Mahony Blond 150ML

  15% korting

  Herbatint

  Haarverf - 7M Mahony Blond 150ML

 • Herbatint Haarverf Gel - 1N Zwart 150ML

  15% korting

  Herbatint

  Haarverf Gel - 1N Zwart 150ML

 • Herbatint Haarverf Gel - 4C As Kastanje 150ML

  15% korting

  Herbatint

  Haarverf Gel - 4C As Kastanje 150ML

 • Herbatint Haarverf Gel - 2N Moreno 150ML

  15% korting

  Herbatint

  Haarverf Gel - 2N Moreno 150ML

Gezonde hoofdhuid, anti-roos

Uriage DS Hair herstelt het natuurlijk evenwicht van de hoofdhuid. Dankzij de unieke formule, verrijkt met Uriage Thermaal Water en actieve bestanddelen, reinigt en zuivert Uriage DS Hair de balans van de hoofdhuid. Ook verwijdert het roos schilfertjes dankzij de essentiële olie van Cade. 


*Lees voor gebruik de verpakking