DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Uw gezichtsverzorging in 5 stappen

Uw huid goed verzorgen, hoe doet u dat? Welke stappen zijn essentieel in uw gezichtsverzorging? In dit artikel geven we u tips en een handig stappenplan voor dé huidverzorgingsroutine voor uw gezicht, die u helpt uw huid gezond te houden.

Iedereen wil het liefst een prachtig mooie gave en stralende huid. Helaas gaat dat niet altijd vanzelf. Mogelijk heeft u last van acne, rode plekjes of ontstaan er rimpels naarmate u ouder wordt. Hoe kunt u er nou voor zorgen dat u uw huid goed verzorgt, waardoor u deze de beste ondersteuning geeft om zo gezond mogelijk te blijven?

Stap 1: Het reinigen van uw gezicht

Eén van de belangrijkste, maar ook vaak overgeslagen gezichtsverzorgings-tips is een goede reiniging van de huid. Uw gezicht verdient het om dagelijks goed gereinigd te worden. U komt namelijk gedurende de dag in aanraking met luchtvervuiling. Bijvoorbeeld ozon en fijnstof zijn niet goed voor uw huid. Het dagelijks goed schoonmaken van uw gezicht is nodig om de huid de kans te geven om te herstellen en om uw huid te beschermen.

U kunt uw huid bijvoorbeeld reinigen met La Roche-Posay Toleriane Wascrème. Deze reinigt de bovenste laag van de huid en verwijdert make-up. De wascrème haalt verontreiniging uit uw poriën. Uw huid wassen met de Toleriane Wascrème doet u ’s ochtends en ’s avonds. Met vochtige handen masseert u de wascrème in de huid, waarna u uw gezicht goed afspoelt. Het product is geschikt voor zowel de normale als de gevoelige huid.

Stap 2: Het exfoliëren van de huid

Door uw huid na het reinigen te exfoliëren, verwijdert u dode huidcellen van uw gezicht. Dit maakt het mogelijk dat een fris nieuw huidje zich laat zien. Exfoliëren kan op twee manieren, door middel van een chemische of fysische peeling. De La Roche-Posay Effaclar gezichtsreinigers bevatten veel salicylzuur waarmee u uw huid door middel van chemische peeling exfolieert. Bij fysische peeling zorgen korreltjes in de ultrafijne scrub voor het verwijderen van overtollige dode huidcellen op uw gezicht.

Huidverzorging

voor het reinigen en exfoliëren van de huid

Bekijk de producten
  • La Roche-Posay Toleriane Hydraterende Wascrème - Anti Droogheid 400ML

    19,51

    La Roche-Posay

    Toleriane Hydraterende Wascrème - Anti Droogheid 400ML

  • La Roche-Posay Effaclar Zuiverende Reinigingsgel 400ML

    10% korting

    La Roche-Posay

    Effaclar Zuiverende Reinigingsgel 400ML

  • La Roche-Posay Fysiologische Gezichtsscrub 50ML

    10% korting

    La Roche-Posay

    Fysiologische Gezichtsscrub 50ML

  • La Roche-Posay Toleriane Oog-reinigingsampullen 30ST

    10% korting

    La Roche-Posay

    Toleriane Oog-reinigingsampullen 30ST

Stap 3: Het kalmeren van uw huid

Na het reinigen van de huid is het fijn om deze te kalmeren met de Thermaal Water Spray van La Roche-Posay. Dit thermale bronwater is volledig natuurlijk en rijk aan mineralen, waaronder selenium. Selenium is een antioxidant. Een trekkend of brandend gevoel na het reinigen van de huid wordt door het thermaal bronwater direct gekalmeerd. De spray is geschikt voor de gevoelige huid.

Stap 4: Het verzorgen en beschermen van uw huid

Na het wassen, exfoliëren en kalmeren van de gezichtshuid is het tijd om deze goed te verzorgen. Dat doet u door middel van een crème. Overdag smeert u een dagcrème, en ’s avonds gebruikt u een nachtcrème.

Bescherm uw gezicht ook tegen de zon

De huid beschermen tegen de zon doen veel mensen pas wanneer ze in bikini of badpak in de zon gaan liggen. Maar realiseert u zich dat de huid van uw gezicht en decolleté het meest wordt blootgesteld aan de zon? Ook wanneer u niet aan het zwembad ligt? Het is daarom slim deze huid dagelijks te beschermen tegen schadelijke uv-stralen.

Dat kan gemakkelijk wanneer u kiest voor een dagcrème waar al SPF in zit. Kies bijvoorbeeld voor La Roche-Posay Hydraphase UV SPF20 Intens Rijke Dagcrème. Deze geeft u naast de dagelijkse verzorging van uw huid, ook bescherming tegen de zon. Als u langdurig in de zon bent is het belangrijk om specifiek zonbescherming te gebruiken, zoals Anthelios, en om de zonbescherming herhaaldelijk aan te brengen.

Huidverzorging

voor het kalmeren, verzorgen en beschermen van de huid

Bekijk de producten
  • La Roche-Posay Thermaal Water Spray 150ML

    10% korting

    La Roche-Posay

    Thermaal Water Spray 150ML

  • La Roche-Posay Toleriane Ultra dagcrème 40ML

    10% korting

    La Roche-Posay

    Toleriane Ultra dagcrème 40ML

  • La Roche-Posay Toleriane Ultra Nachtcrème 40ML

    15% korting

    La Roche-Posay

    Toleriane Ultra Nachtcrème 40ML

  • La Roche-Posay Hydraphase UV SPF20 Intense Rijk Dagcrème 50ML

    15% korting

    La Roche-Posay

    Hydraphase UV SPF20 Intense Rijk Dagcrème 50ML

Stap 5: De ogen en de lippen verzorgen

De huid rondom de ogen en de lippen zijn extra gevoelig. De ogen kunt u verzorgen met een speciale oogcrème. De La Roche-Posay Toleriane Ultra oogcrème bijvoorbeeld, heeft een verzachtende en hydraterende werking op de huid rond de ogen. De lippen kunt u verzorgen met La Roche-Posay Cicaplast Lippenbalsem. Deze kan gebarsten lippen helpen voorkomen en herstellen.

Huidverzorging voor verschillende huidtypen

Niet iedere huid is hetzelfde. Bent u op zoek naar het beste huidverzorgingsproduct voor uw huidtype? Bij La Roche-Posay vindt u altijd wat u zoekt, omdat voor de verschillende huidtypen verschillende productlijnen zijn ontwikkeld:

Gezichtsverzorging vette huid

Voor de vette huid of de voor acne-gevoelige huid is er La Roche-Posay EFFACLAR. Deze producten richten zich op het gehydrateerd houden van de huid. Het voorkomt uitbraken en maakt grote poriën minder zichtbaar.

Gezichtsverzorging voor de rode, gevoelige huid

De huid die neiging heeft tot rood worden kunt u kalmeren met de hydraterende La Roche-Posay ROSALIAC lijn.

Gezichtsverzorging voor de droge huid

Heeft u last van een droge huid, en zoekt u hiervoor de juiste gezichtsverzorgingsproducten? Kies dan voor de NUTRITIC lijn van La Roche-Posay. Deze producten bieden intense hydratatie en comfort voor de droge huid.

Gezichtsverzorging voor de ouder wordende huid

Als het gaat om anti-aging huidverzorging voor de gevoelige huid, kunt u kiezen voor de REDERMIC en HYALU B5 vochtinbrengende producten. Deze producten ondersteunen uw huid bij het voorkomen van rimpels en andere tekenen van huidveroudering.

Wanneer u de producten kiest die passen bij uw huid en wanneer u dagelijks netjes uw huidroutine uitvoert, zult u merken dat uw huid hier baat bij heeft.

    • La Roche-Posay