DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Wondverzorging voor op vakantie

Nu de zomervakantie voor de deur staat, is de kans groot dat u al vakantieplannen gemaakt heeft. Het aftellen naar de vakantie is altijd erg leuk, maar kan ook stress met zich meebrengen. Want wat moet u allemaal meenemen én past het überhaupt wel in de koffer? Vergeet in ieder geval niet de juiste wondverzorging mee te nemen. Want ook op vakantie zit een ongelukje in een klein hoekje. In deze blog vertellen we u meer over wondverzorging en welke producten absoluut niet mogen ontbreken in de vakantietas. Blijft u gewoon lekker thuis dit jaar? Ook dan is het belangrijk om de juiste wondverzorging in huis te halen.

Een must: de medicijndoos

Wist u dat een medicijndoos, met daarin onder andere ook pleisters en verbandmiddelen, in de top 10 meest vergeten dingen voor op vakantie staat? Dit komt waarschijnlijk omdat veel mensen denken (en hopen) deze niet nodig te hebben op vakantie. Maar net als thuis kunnen er op vakantie op vervelende situaties voorkomen. Bijvoorbeeld een glijpartij bij het zwembad of een brandwondje bij het BBQ'en. Eén ding is zeker: na het lezen van deze blog, vergeet u 'em in ieder geval niet meer! 

Nog geen EHBO-koffer in huis? Bestel er dan snel eentje bij De Online Drogist! In sommige EU-landen is het zelfs verplicht om een verbanddoos in de auto te hebben liggen. Bijvoorbeeld in Frankrijk en Duitsland. 

EHBO-doos

Een must voor op vakantie

Bekijk het aanbod
  • HeltiQ Eerste Hulp Kit 1ST

    7,75

    HeltiQ

    Eerste Hulp Kit 1ST

  • HeltiQ Verbanddoos Onderweg 1ST

    11,03

    HeltiQ

    Verbanddoos Onderweg 1ST

  • Care Plus First Aid Kit Adventurer 1ST

    33,49

    Care Plus

    First Aid Kit Adventurer 1ST

  • HeltiQ Verbanddoos In en Om Huis 1ST

    20,90

    HeltiQ

    Verbanddoos In en Om Huis 1ST

Wondjes opgelopen op vakantie?

Wellicht is het risico op verwonding wat groter als u gaat voor een avontuurlijke reis. Maar ook aan strand kunt u met uw voet in iets scherps gaan staan, of struikelen over een strandtas. Een snee of een wondje loopt u maar zo op, wat voor vakantie u ook op de planning heeft staan. En als u op dat moment uw pleisters nog ergens moet gaan kopen, wordt u niet blij. Fijner is het als u ze gewoon in de koffer heeft zitten op het moment dat het nodig is. Dan kunt u direct u wond goed en hygiënisch verzorgen.

Wondjes schoonmaken, ontsmetten en afdekken

Sneetjes en schaafplekken zijn gemakkelijk zelf te behandelen. Heeft u een diepe of grote wond opgelopen? Of blijft de wond maar bloeden? Óf heeft u het idee dat de wond ontstoken raakt? Neem dan altijd contact op met een arts. Mogelijk heeft de wond een behandeling nodig en is zelfzorg dan niet voldoende.

Zelf de wond verzorgen

Zorg dat u altijd goed uw handen wast, voordat u de wond gaat schoonmaken en afdekken. Door de wond zo goed mogelijk schoon te maken en zo snel mogelijk een pleister te plakken, kan deze optimaal genezen. Maar hoe kunt u de wondverzorging nou het beste aanpakken? Daarvoor is er de Hansaplast wondverzorging routine.

De Hansaplast wondverzorging routine

Met de Hansaplast wondverzorging routine versnelt u de wondgenezing tot wel twee keer, in drie gemakkelijke stappen. Dit is hoe het werkt:
hansaplast wondverzorging routine

Een optimaal resultaat

Wanneer u deze drie simpele stappen volgt, kunt u wondinfecties voorkomen en zorgen voor snellere genezing van de wond. Als u de Hansaplast wondspray, Hansaplast pleisters en de Hansaplast wondhelende zalf meeneemt in uw medicijndoos of beautycase bent u goed voorbereid op de juiste wondverzorging.

Hansaplast

Voor een optimale wondverzoring

Bekijk het aanbod
  • Hansaplast Wondspray 50ML

    5,29

    Hansaplast

    Wondspray 50ML

  • Hansaplast Wondspray Kids 100ML

    6,99

    Hansaplast

    Wondspray Kids 100ML

  • Hansaplast Wondhelende Zalf 50GR

    8,19

    Hansaplast

    Wondhelende Zalf 50GR

  • Hansaplast Classic Pleisters 1m x 6cm 1ST

    10% korting

    Hansaplast

    Classic Pleisters 1m x 6cm 1ST