Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9368.926 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Ehbo>Ehbo koffer>Ehbo koffer voor thuis

HeltiQ Eerste Hulp Kit 1ST

Basis set van EHBO producten in een handzaam en stevig nylon tasje

7,19
  • Merk:  HeltiQ
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 8717484007709
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
HeltiQ Eerste Hulp Kit is een basis set van EHBO producten in een handzaam en stevig nylon tasje. De meeste voorkomende ongelukjes zoals schaafwonden en kleine wondjes op handen, ellebogen, knieën en benen kunt u met deze kit eenvoudig en snel behandelen. De eerste hulp kit is vooral erg handig wanneer u korte dagtripjes maakt. De kit is compact en klein en daardoor gemakkelijk mee te nemen tijdens een dagje uit, in de rugzak, de koffer, de backpack, op de fiets of gewoon voor thuis.

Wat zit er in de HeltiQ EHBO kit:
2 x Gaaskompres 5 x 8,5 cm

1 x Hechtpleister textiel rol, 1 m x 1,25 cm
12 x Pleisterstrips
2 x Blarenpleisters
2 x Blarenprikkers
1 x Wondpleister 10 x 6 cm
1 x Elastisch Fixatiewindsel 4 m x 6 cm
1 x Wegwerphandschoenen (per paar)
4 x Alcoholdoekjes
1 x Splinterpincet
1 x Verbandschaar
1 x Vuistregels Eerste Hulp

Afmetingen tasje: 13,5cm x 9,5cm x 4,5cm

Bent u opzoek naar een uitgebreidere eerste hulp kit voor op vakantie, dan is de uitgebreide HeltiQ Eerste Hulp Set een goede optie. Daarnaast hebben wij ook de uitgebreide en stevige HeltiQ Verbanddoos Onderweg en de HeltiQ Verbanddoos In en Om Huis in het assortiment.

Hoe te bewaren?
Wij raden u aan de HeltiQ Eerste Hulp Kit een vaste en/of logische plek te geven zodat u in (nood)situaties uw kit snel en gemakkelijk kunt vinden voor het verlenen van eerste hulp. Spreek ook af wie tijdens de vakantie de eerste hulp kit bij zich draagt. Bewaar de kit op een droge plek op kamertemperatuur. Optimale plekken voor het bewaren van de eerste hulp kit zijn een vaste en/of logische plek en uit het zicht en bereik van kinderen. Plaatsen waar u de eerste hulp kit niet moet bewaren, in de zon, opgeborgen onder allerlei spullen in bijvoorbeeld een kast of la, hierdoor kan de kit beschadigd raken en kunt u in een noodsituatie de kit niet makkelijk vinden.

De houdbaarheidsdatum die vermeld staat op de eerste hulp kit heeft uitsluitend betrekking op het product waarbij de houdbaarheidsdatum als eerste vervalt.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over HeltiQ Eerste Hulp Kit 1ST?

Meer uit ons assortiment