Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9367.593 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Ehbo>Ehbo koffer>Ehbo koffer voor thuis

HeltiQ Eerste Hulp Set 1ST

EHBO-producten in een handzaam tasje

Korting 20%
15,37 12,30
  • Merk:  HeltiQ
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 8717484007853
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
HeltiQ Eerste Hulp Set met EHBO-producten in een handzaam tasje. Te gebruiken voor dagelijkse ongelukjes zoals bloedende wonden, schrammen, schaafwonden, blaren en splinters snel en verantwoord behandeld en verzorgd worden. Het tasje is compact, handzaam en praktisch ingedeeld met verschillende vakjes. Het tasje bevat ook een extra afsluitbaar opbergvakje waar eventueel extra producten zoals medicijnen of een tekenpincet in opgeborgen kunnen worden. De set is makkelijk mee te nemen tijdens een dagje uit, bij buiten(sport)activiteiten op de fiets, in de koffer en/of backpack, in de rugzak of gewoon voor thuis.

Wat zit er in de HeltiQ Eerste Hulp Set:
2x Gaaskompressen 5 x 8,5 cm

1 x Zalfgaaskompres
6 x Wondhechtstrips
12 x Pleisterstrips
1 x Hechtpleister Textiel rol, 1 m x 1,25 cm
4 x Blarenpleisters
2 x Blarenprikkers
1 x Wondsnelverband nr. 2 6 x 8 cm
1 x Driekante doek
1 x Isoleerdeken
2 x Elastische Fixatiewindsels 4 m x 6 cm
1 x Wegwerphandschoenen per paar
1 x Eilandpleister 8 x 10 cm
1 x Gemetalliseerd Wondkompres 10 x 10 cm
4 x Alcoholdoekjes
1 x Reinigingsdoekje
1 x Splinterpincet
1 x Verbandschaar
1 x Vuistregels Eerste Hulp

Bent u opzoek naar een compacte basis eerste hulp kit dan is de HeltiQ Eerste Hulp Kit een goede optie. Daarnaast hebben wij ook de uitgebreide en stevige HeltiQ Verbanddoos Onderweg en de HeltiQ Verbanddoos In en Om Huis in het assortiment.

Hoe te bewaren?

Wij raden u aan de HeltiQ Eerste Hulp Set een vaste en/of logische plek te geven zodat u in (nood)situaties uw set snel en gemakkelijk kunt vinden voor het verlenen van eerste hulp. Spreek ook af wie tijdens de vakantie de eerste hulp set bij zich draagt, zo weet u de set altijd snel te vinden. Bewaar de eerste hulp set op een droge plek op kamertemperatuur. Optimale plekken voor het bewaren van de eerste hulp set zijn een vaste en/of logische plek en uit het zicht en bereik van kinderen. Plaatsen waar u de eerste hulp set niet moet bewaren, in de zon, opgeborgen onder allerlei spullen in bijvoorbeeld een kast of la, hierdoor kan de set beschadigd raken en kunt u in een noodsituatie de set niet makkelijk vinden.

De houdbaarheidsdatum die vermeld staat op de eerste hulp set heeft uitsluitend betrekking op het product waarbij de houdbaarheidsdatum als eerste vervalt.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over HeltiQ Eerste Hulp Set 1ST?

Meer uit ons assortiment