9479.014 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

HeltiQ Beaty 1ST

Ondersteunt een juiste en effectieve reanimatie door audiofeedback

Korting 10%
39,49 35,54
  • Merk:  HeltiQ
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 8717484786901
  • Op voorraad:  7  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
HeltiQ Beaty is een medisch hulpmiddel dat u kan ondersteunen in de situatie waarbij u een reanimatie moet uitvoeren en is geschikt om toe te passen op personen ouder dan 8 jaar.

In Nederland laten de cijfers zien dat in alle gevallen van een acute hartstilstand, dit voor 70% thuis gebeurt. De kans om dit te overleven is 23% en reanimatie maakt dat deze overlevingskans twee tot drie keer zo groot wordt. Om dit belangrijke proces te ondersteunen en ervoor te zorgen dat de borstcompressies worden uitgevoerd volgens de huidige richtlijnen, ontwikkelde HeltiQ de Beaty. Dit apparaat geeft aan de hand van pieptonen (audiofeedback) aan of u de juiste kracht zet tijdens de reanimatie en dus de juiste diepte bereikt. Als u geen pieptonen hoort, betekent dit dat u niet de juiste diepte bereikt en kunt u de reanimatie aanpassen. Om de bloedtoevoer naar de hersenen te herstellen is namelijk een borstcompressie nodig met een diepte van 5-6 cm. Het plaatje op de Beaty maakt duidelijk waar u het apparaatje dient te plaatsen zodat u tevens op de juiste plek de compressies uitvoert.

Er wordt met klem geadviseerd dat HeltiQ Beaty wordt gebruikt door iemand die de basisregels van reanimeren kent en beheerst. Het handzame apparaatje is ideaal om mee te nemen en past zelfs aan uw sleutelhanger, in uw dashboardkastje of in uw EHBO-set.

Voor het juiste gebruik en een uitgebreide uitleg van de HeltiQ Beaty verwijzen wij u naar de gebruikershandleiding.

HeltiQ Beaty bevat de volgende onderdelen:
1. HeltiQ Beaty apparaat
2. Siliconen adapter
3. In het apparaat geplaatste lithiumbatterij van 3V
4. Gebruikershandleiding


Gebruiksaanwijzing
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over HeltiQ Beaty 1ST?