DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Op zoek naar meer rust en ontspanning

Wanneer we het druk hebben of als we stress ervaren, kan het moeilijk zijn om rust te vinden. En dat terwijl het zo gezond is. Daarentegen kan (mentale) onrust ervoor zorgen dat het moeilijker wordt om te concentreren op belangrijke taken, sociale contacten te onderhouden en in slaap te vallen. DeOnlineDrogist.nl geeft graag advies hoe u voor meer rust en ontspanning in een druk leven zorgt.

Leefstijl

Leefstijl is ook op dit vlak belangrijk. Wanneer u merkt dat u veel onrust of spanning ervaart, is het handig om te kijken om wat voor soort momenten van spanning het gaat. Maak hierbij een onderscheid tussen kortdurende momenten (met een gezonde piek in lichamelijke alertheid) en langdurende momenten. Merkt u een patroon op? Daarna is het tijd om rustmomenten in uw dag in te bouwen. We zijn immers geen machines die zonder rust kunnen functioneren. Kies voor rustmomenten die bij uw leefstijl passen. Maak regelmatig een wandeling in de natuur, doe ademhalingsoefeningen, lees een boek of probeer een nieuwe activiteit (zoals pottenbakken, yoga of padellen). Ter aanvulling op een gezonde leefstijl, kunt u ook supplementen gebruiken. Bijvoorbeeld van Bonusan.

Bonusan Slaap¹ Rust² Complex

Voor een fijne nachtrust is het belangrijk om dagelijks richting de avonduren geleidelijk van actief en alert naar rust en stilte te gaan. Een rustgevende avondroutine, met zo min mogelijk prikkels, met zacht licht en zachte geluiden, kan hierbij helpen. U kunt hierbij denken aan het nemen van een lekker warm bad met gezellige sfeerverlichting, het lezen van een (niet al te spannend) boek en het doen van rustige yogaoefeningen. Op deze manier maakt u uw lichaam en hersenen klaar voor de nacht. Naast een avondroutine, kan ook het verminderen van stress bijdragen aan een fijne nachtrust.

Ter ondersteuning kunt u ook een voedingssupplement nemen. Al eeuwen wordt de valeriaanwortel, een belangrijk ingrediënt in het Bonusan Slaap¹ Rust² Complex, ingezet bij het helpen bevorderen van de slaapbereidheid (1). Het ondersteunt de nachtrust (1) en biedt ondersteuning om sneller in slaap te komen (1). Dankzij de toevoeging van Ashwagandha, draagt Bonusan Slaap¹ Rust² Complex ook bij aan een normale weerstand tegen stress (1) en heeft het een ontspannende werking (1). Ashwagandha is een belangrijk kruid in de Ayurvedische traditionele geneeskunde. Ook bevat Bonusan Slaap¹ Rust² Complex melatonine en voorloperstoffen en de benodigde cofactoren van serotonine en melatonine. De cofactoren die nodig zijn voor het aanmaken van het hormoon melatonine zijn onder andere vitamine B3, B6 en B12. Deze vitaminen zijn gunstig voor een goede geestelijke balans. Ten slotte bevat het ook magnesium, dat het energieniveau ondersteunt, GABA en Passiebloemextract (Passiflora incarnata).

De voordelen van Bonusan Slaap Rust Complex

• Zeer compleet supplement waarin kruiden en nutriënten samen komen.

• De capsules zijn plantaardig en makkelijk door te slikken.

Magnesium

Magnesium is een belangrijk mineraal die bij honderden processen in het lichaam betrokken is. Dit mineraal draagt onder andere bij aan het proces van celvernieuwing, ondersteunt het energieniveau en het immuunsysteem. Daarnaast heeft het een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en ondersteunt het de botten en een normale spierwerking. Het lichaam kan magnesium opnemen uit voeding, maar dit is in sommige gevallen niet genoeg. In dat geval kunt u ter aanvulling een magnesiumsupplement nemen. Bijvoorbeeld Magnesan Forte Plus, al twintig jaar een bestseller van Bonusan. Dit is een uitgebalanceerde combinatie van magnesium met actief vitamine B6, L-glycine en taurine. Het mineraal magnesium helpt bij vermoeidheid en is gunstig voor een goede gemoedstoestand. De magnesiumvorm die wordt gebruikt in Magnesan Forte Plus, magnesiumbisglycinaat, is goed opneembaar en wetenschappelijk bewezen effectief voor geestelijke energie. Magnesan Forte Plus is, naast tabletten, ook verkrijgbaar in een poedervorm. Ideaal als u moeite heeft met pillen doorslikken.

De voordelen van Bonusan magnesium

• Bevat de goed opneembare vorm magnesiumbisglycinaat.

• De ‘plus’ verwijst naar de toevoeging van vitamine B6, glycine en taurine. Dit zijn stoffen die ervoor zorgen dat magnesium goed wordt opgenomen in uw lichaam.

• De Magnesan Forte Plus in poedervorm is flexibel te doseren.

Magnesium

van Bonusan

Ontdek de producten
  • Bonusan Magnesan Forte Plus Tabletten 60TB

    6% korting

    Bonusan

    Magnesan Forte Plus Tabletten 60TB

  • Bonusan Magnesan Forte Plus Poeder 120GR

    6% korting

    Bonusan

    Magnesan Forte Plus Poeder 120GR

  • Bonusan Magnesan Forte Plus Tabletten 160TB

    6% korting

    Bonusan

    Magnesan Forte Plus Tabletten 160TB

  • Bonusan Magnesan Forte Plus Poeder 240GR

    6% korting

    Bonusan

    Magnesan Forte Plus Poeder 240GR

¹Valeriaan helpt bij het sneller in slaap vallen (1)

²Ashwagandha draagt bij aan de weerstand tegen stress (1)

(1) Gezondheidsclaims zijn in afwachting van Europese toelating.