DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Wetenschappelijk onderzoek met Bonusan

Bonusan staat bekend om zijn hoogwaardige producten die regelmatig worden ingezet voor wetenschappelijk onderzoek. Recentelijk heeft Bonusan een belangrijke rol gespeeld in een onderzoek van King’s College naar het effect van prebiotica bij ouderen. In dit onderzoek is gebruikgemaakt van FibroPur Inuline FOS. Psychology Today (de grootste website voor geestelijke gezondheid en gedragswetenschappen) en Medical Xpress (een website voor medisch onderzoek) hebben het baanbrekende nieuws opgepakt. Ook het Duitse dagblad Bild heeft dit onderzoek aan het licht gebracht.
Bonusan De Online Drogist

Bonusan FibroPur Inuline FOS

Prebiotische supplementen met inuline en FOS worden veelvuldig gebruikt in wetenschappelijke studies en in de gezondheidspraktijk. Dit onderzoek richtte zich op de effecten van prebiotica op de gezondheid van tweelingen van 60 jaar en ouder gedurende twaalf weken. FibroPur Inuline FOS is één van de producten die hierbij is gebruikt.

Kenmerken van Bonusan FibroPur Inuline FOS:

  • Bevat geen onnodige toevoegingen zoals geur-, kleur- en smaakstoffen.

  • Wetenschappelijk onderzochte vezels in een uitgebalanceerde verhouding.

  • Uitsluitend fermenteerbare vezels zoals inuline en FOS. Dit zijn andere vezels dan de niet-fermenteerbare vezels die voorkomen in onder andere volkorenproducten.

  • Praktische vezelformule die goed te combineren is met andere supplementen.

  • Geen interacties met de meeste medicijnen of supplementen.

  • Veilig en gemakkelijk in te nemen op elk moment van de dag.


Vijf kenmerken van kwalitatieve supplementen

Bonusan wordt regelmatig gevraagd om supplementen te leveren voor wetenschappelijk onderzoek. Dit zijn de vijf redenen:

1. Voldoet aan de geldende kwaliteitsstandaarden

De voedingssupplementen van Bonusan moeten aan de allerhoogste kwaliteitsstandaard voldoen. Voor hen is er maar één manier om die kwaliteit te waarborgen: ze maken bijna alles zelf in hun fabriek in Numansdorp. Daarnaast worden de grondstoffen zowel intern als extern getest op de kwaliteitsnorm. 

2. Wetenschappelijk onderzocht

De Research en Development-afdeling van Bonusan onderzoekt waar de stoffen het best voor kunnen worden ingezet, wat de beste vorm is, welke samenstelling het beste werkt, hoe veilig de stoffen zijn en of er interacties zijn met reguliere medicijnen. Op deze manier garandeert Bonusan altijd het beste product. Dit is precies wat een wetenschapper wil: een betrouwbaar product dat met een gerust hart bij wetenschappelijk onderzoek kan worden ingezet.

3. Goed opneembare en werkzame producten

U heeft pas iets aan een supplement als uw lichaam het ook opneemt. Of het goed opneembaar is, hangt onder andere af van de vorm van het supplement. FibroPur Inuline FOS bevat alleen die vezels die goed worden gefermenteerd door je darmbacteriën.

4. Sluit aan bij de natuur 

Bonusan zegt: ‘de natuur is onze beste apotheek’. Daarom zorgen zij er altijd voor dat hun producten minimaal bewerkt zijn en zo dicht mogelijk bij de natuur blijven. De vezels in FibroPur Inuline FOS zijn onbewerkt en van plantaardige oorsprong.

5. Vrij van onnodige hulpstoffen, toevoegingen en allergenen

Supplementen moeten alles bevatten wat het lichaam nodig heeft, maar niets meer. Daarom zijn de producten van Bonusan vrij van onnodige toevoegingen, zoals synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Bovendien zijn ze bijna altijd vrij van allergenen, wat in het geval van FibroPur Inuline FOS bijvoorbeeld zo is.


Bonusan bij De Online Drogist

Met Bonusan FibroPur Inuline FOS kiest u voor een supplement van de hoogste kwaliteit, ondersteund door wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeld met aandacht voor natuurlijke ingrediënten en optimale opneembaarheid. Bestel het nu bij De Online Drogist en ervaar het zelf!


Deel dit artikel