DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Verminder en camoufleer onzuiverheden

We dromen allemaal van een stralende en egale huid. Helaas is dit voor bijna niemand weggelegd. Zelfs modellen hebben weleens last van oneffenheden, acne of roodheidvan de huid. Een perfecte huid is geen vereiste, maar op sommige dagen of speciale momenten kan een huid met onzuiverheden zorgen voor een onzeker gevoel. Heeft u last van huidongemakken zoals acne, roodheid of oneffenheden en bent u hiervoor op zoek naar een oplossing? In deze blog leest u een aantal tips die u daarbij kunnen helpen.

De verzorging van een huid met onzuiverheden

Onzuiverheden op uw gezicht kunnen ervoor zorgen dat u niet lekker in uw vel zit. Met de juiste producten kunt u de huid met onzuiverheden op een gepaste manier verzorgen. Heeft u bijvoorbeeld een huid met roodheid en onzuiverheden of een glimmende huid en zichtbare poriën en wilt u hier wat aan doen? Reinig en verzorg uw gezicht dan dagelijks, bijvoorbeeld met Normaderm gezichtsverzorgingslijn.

Gebruik eerst Vichy Normaderm Phytosolution Purifying Reinigingsgel om uw gezicht in de ochtend en avond te reinigen. Deze reiniger is speciaal ontwikkeld voor de vette en onzuivere huid en reinigt intensief om onzuiverheden te vermijden. Verzorg uw huid na het reinigen met de Vichy Normaderm PROBIO-BHA anti-onzuiverheden Serum. Dit nieuwe geconcentreerde maar zachte serum vermindert huidimperfecties, onder andere veroorzaakt door hormonale pieken. Het serum bevat dermo-zuren, gecombineerd met probiotische fracties waardoor puistjes verminderen en de huidkwaliteit verbeterd wordt. Als laatste stap is er de Vichy Normaderm Phytosolution dagcrème. Dit is een crème met een lichte textuur op waterbasis die verstoppingen van de poriën voorkomt. De crème bevat een unieke formule die de huid met neiging tot acne op twee manieren behandelt. Zo werkt het enerzijds op het verminderen van onzuiverheden, terwijl het product ook hydrateert. Voor een optimaal resultaat raden we aan om alle producten uit de Vichy Normaderm lijn te combineren.

Ook in het assortiment van La Roche-Posay vindt u geschikte producten voor het reinigen van een onzuivere huid. De La Roche-Posay Effaclar Zuiverende Reinigingsgel is een milde, frisse reiniger voor het gezicht en het lichaam. De formule is speciaal ontwikkeld voor een vette, onzuivere huid die wordt gekenmerkt door puistjes en mee-eters. Deze huid vraagt namelijk om extra reiniging. Ook kunt u gebruikmaken van het La Roche-Posay Effaclar Serum. Dit serum vermindert aanhoudende hardnekkige onzuiverheden, restlittekens en zichtbare verstopte poriën. Bovendien vermindert het zichtbaar puistjes en mee-eters. Voor een optimaal resultaat kunt u ook de La Roche-Posay Effaclar Duo+ Dagcrème gebruiken. Dit is een dagcrème tegen een vette huid, puistjes en littekens die al na 12 uur zichtbaar werkt.

Verzorging

voor het behandelen van onzuiverheden

Bekijk het aanbod
  • Vichy Normaderm Hydraterende Dagcrème - voor een vette, onzuivere huid met neiging tot acné 50ML

    10% korting

    Vichy

    Normaderm Hydraterende Dagcrème - voor een vette, onzuivere huid met neiging tot acné 50ML

  • Vichy Normaderm Acne-Prone Skin Dagcrème 50ML

    5% korting

    Vichy

    Normaderm Acne-Prone Skin Dagcrème 50ML

  • La Roche-Posay Effaclar Zuiverende Reinigingsgel 400ML

    25% korting

    La Roche-Posay

    Effaclar Zuiverende Reinigingsgel 400ML

  • La Roche-Posay Effaclar Duo+ Dagcrème 40ML

    15% korting

    La Roche-Posay

    Effaclar Duo+ Dagcrème 40ML

Het camoufleren van onzuiverheden en imperfecties

Make-up kan helpen onzuiverheden, pigmentvlekken en roodheid te verbergen. Ook helpt make-up de huid te egaliseren op momenten waarop u het nodig vindt. We adviseren daarbij om producten te gebruiken die de huid niet afsluiten. De onderstaande tips kunnen u daarnaast helpen bij het bereiken van het gewenste resultaat.

Begin met een schoon en en gehydrateerd gezicht

Bij het aanbrengen van make-up is een schone huid belangrijk. Dit zorgt ervoor dat make-up minder snel gaat glijden, beter blijft zitten en het verkleint de kans op de verzameling van bacteriën op de huid. Zorg daarom dat u uw gezicht van tevoren goed reinigt met een milde cleanser. Breng vervolgens een hydraterende crème aan, ook als u last heeft van een vette huid of acne. Dit voorkomt dat u last krijg van schilfertjes in uw make-up, droge plekjes of dat fijne lijntjes of rimpels worden benadrukt door uw foundation. Laat uw crème minstens vijf minuten inwerken voordat u uw make-up aanbrengt.

Brengt u uw make-up het liefst aan met uw vingers? Zorg dan dat u uw handen altijd goed wast van te voren. Gebruikt u liever een make-up kwast of een beautyblender? Zorg dan dat deze goed schoon zijn. Bacteriën in uw make-up tools kunnen zorgen voor onzuiverheden in de huid en verstoppingen door bacterieophoping.

Make-up

accessoires

Bekijk het aanbod
  • Hair Mode Beauty Blender 1ST

    2,49

    Hair Mode

    Beauty Blender 1ST

  • Benecos Blending Brush Blush 1ST

    15% korting

    Benecos

    Blending Brush Blush 1ST

  • 2B Blending Make-up Sponge 1ST

    20% korting

    2B

    Blending Make-up Sponge 1ST

  • Benecos Blending Brush Oogschaduw 1ST

    15% korting

    Benecos

    Blending Brush Oogschaduw 1ST

Gebruik de juiste producten

Er zijn veel verschillende concealers en foundations beschikbaar, maar niet alle foundations zijn geschikt voor het bedekken van acne, roodheid of pigmentvlekken. Zo kan een foundation te voedend zijn en op een vette huid met neiging tot acne snel gaan glijden. Daarnaast kan make-up uw huid afsluiten en huidongemakken verergeren of uw gezonde stukjes huid beschadigen. Kies daarom voor niet-comedogene make-up, dit is make-up dat acne niet verergert. Bovendien zijn er foundations met verschillende soorten dekkingen. Voor het camoufleren van acne, pigmentvlekjes en roodheid kunt u het beste een concealer en foundation gebruiken met een hoge dekking.

Kies bijvoorbeeld voor de Vichy Dermablend producten. Deze producten zijn geschikt voor alle huidtypes en zijn sterk gepigmenteerd voor een optimale dekking. Met deze producten kunt u imperfecties zoals acne, hyperpigmentatie en roodheden dus goed bedekken. Er zijn verschillende formules met verschillende texturen die allemaal tot wel zestien uur lang aanhouden. Daarnaast zijn de Dermablend producten waterbestendig, transparantiebestendig, wrijvingsbestendig en gemaakt zonder parfum.

Ook de La Roche-Posay Toleriane make-up producten zijn geschikt om onzuiverheden te bedekken. Voor een optimaal resultaat kunt u een La Roche-Posay foundation combineren met een gezichtspoeder. Om de look helemaal af te maken, kunt u ook een oogschaduw en lippenstick aanbrengen. Zo brengt u minder focus op de oneffenheden en meer op uw volledige gezicht.

Foundations

van Vichy en La Roche-Posay

Bekijk het aanbod
  • Vichy Dermablend Corrigerende Foundation 35 Sand 30ML

    10% korting

    Vichy

    Dermablend Corrigerende Foundation 35 Sand 30ML

  • Vichy Dermablend Compact crème nr25 - voor een vette en onzuivere huid 9GR

    10% korting

    Vichy

    Dermablend Compact crème nr25 - voor een vette en onzuivere huid 9GR

  • La Roche-Posay Anthelios Mineral One SPF50 - Kleur 03 30ML

    18,75

    La Roche-Posay

    Anthelios Mineral One SPF50 - Kleur 03 30ML

  • Vichy Mineralblend Foundation 11 Granite 30ML

    10% korting

    Vichy

    Mineralblend Foundation 11 Granite 30ML

Werk in dunne laagjes

Of u nu gaat voor een natuurlijke of een glam look, het is belangrijk om het aanbrengen van dikke lagen make-up te vermijden. Dit kan namelijk zorgen voor een plamuur effect. Werk in kleine laagjes en bouw die voorzichtig op als u nog meer dekking wenst. Op de gezonde of mooi plekjes van uw huid kunt u minder van het product aanbrengen voor een natuurlijker ogend resultaat.

Reinig uw huid voor het slapengaan

Na een lange dag of een leuk feestje kan het zijn dat u geen energie over hebt om uw make-up eraf te halen. Wij raden sterk aan om dit toch wel te doen. Slapen met make-up op kan vervelende gevolgen hebben, zoals het verergeren van huidongemakken of het versnellen van het huidverouderingsproces. Breng na het reinigen ook een nachtverzorgingsproduct aan, zodat uw huid gedurende nacht beter kan herstellen. Bekijk de verschillende nachtcrèmes.

Lees meer..

Puistjes en mee-eters verminderen met Compeed

Lees meer

Alles over puistjes en acne: acne behandelen en de juiste verzorging

Lees meer
vrouw met zuivere huid

Van welke verschillende soorten puistjes heb ik last?

Lees meer
 
1  2