DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Lippenstift

Maak uw look helemaal af met een stijlvolle lippenstift: welke wilt u proberen? Lees meer
1

Lippenstift als lievelingsmake-up

Lippenstift is voor veel vrouwen het favoriete make-up product. Geen wonder, want een goede lippenstift kan daadwerkelijk het verschil maken. Het is de finishing touch van de totale make-up. Bij De Online Drogist vindt u prachtige kleuren lipstick met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. L’Oréal Paris, Benecos, Maybelline, Rimmel en 2B zijn voorbeelden van topmerken die wij in ons assortiment hebben opgenomen.

Natuurlijke lippenstift

Gebruikt u liever natuurlijke of biologische lipproducten? Ook dan bent u bij DeOnlineDrogist aan het juiste adres. De natuurlijke beautymerken Benecos, Neobio en Annemarie Borlind bieden biologische lippenstift aan van een uitstekende kwaliteit, in prachtige kleuren! Natuurlijke lippenstiften zijn vrij van chemische stoffen en parabenen. Bovendien zijn deze merken ook dierproefvrij en beter voor het milieu.

How to: lippenstift perfect aanbrengen


MissLipgloss laat in haar tutorial zien hoe ze haar lippenstift perfect aanbrengt.

De juiste lippenstift voor uw huidskleur

De kleur die bij de één fantastisch staat, kan de ander flets maken. Dit heeft alles te maken met uw kleurtype. Uw huid kan een warme of een koele ondertoon hebben. Een huid met een warme ondertoon gaat stralen bij roodbruine, oranje en koraaltinten. Een huid met een koele ondertoon wordt daarentegen flets door deze kleuren. Bij een koele ondertoon staan violet, helderrood en roze tinten lipstick prachtig.

Zo blijft uw lippenstift langer zitten

Het is fijn als uw favoriete lipstick langere tijd blijft zitten. Dit is wat u kunt doen:

1. Scrub uw lippen voorzichtig met een lipscrub of tandenborstel.
Door te scrubben verwijdert u losse velletjes, worden de lippen geëgaliseerd waardoor de lipstick beter hecht.

2. Breng uw foundation en/of poeder ook op uw lippen aan.
Door poeder of foundation op uw lippen aan te brengen worden uw lippen wat stroever. Ook dit zorgt er voor dat de lipstick beter hecht.

3. Gebruik een lippotlood
Een lippotlood zorgt ervoor dat lipstick goed op zijn plek blijft zitten. Het voorkomt dat de kleur gaat uitlopen. Voor het mooiste effect gebruikt u een lipliner in een kleur die zoveel mogelijk op uw lipstick lijkt. Met de lipliner kunt u de rand van uw lippen volgen, eventueel kunt u daarna ook de hele lip inkleuren.

4. Breng de lippenstift in een dun laagje aan
Gebruik eventueel een kwastje op de lipstick aan te brengen. Dit is niet alleen hygiënischer, het is tevens zuiniger in gebruik.

5. Happen met een tissue
Nadat u de lipstick heeft aangebracht verwijdert u de overtollige lipstick door in een tissue te happen. Dit voorkomt tevens dat de lippenstift op uw tanden terechtkomt.

6. Breng nog een dun laagje lipstick aan
Tot slot brengt u nog een dun laagje lipstick op uw lippen aan. Dunne laagjes zorgen ervoor dat de lippenstift beter blijft zitten. Liever twee dunne laagjes dan één dikke laag dus!