DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Ontdek oplossingen voor dagelijkse ongemakken met Compeed

Compeed biedt gespecialiseerde oplossingen voor verschillende problemen, zoals blaren, lipblaasjes en puistjes. Met de geavanceerde hydrocolloïde technologie biedt Compeed directe verlichting en langdurige bescherming. In deze blog gaan we dieper in op verschillende producten van Compeed en hoe ze u kunnen helpen bij dagelijkse ongemakken. Lees verder en ontdek welke Compeed-oplossing het beste bij uw behoeften past!1. Blaren


Compeed biedt een uitgebreide lijn van producten om blaren te behandelen en te voorkomen. De Compeed blarenpleisters gebruiken hydrocolloïde technologie, die voor directe pijnverlichting zorgt, bescherming biedt en de genezing versnelt. De pleisters zijn beschikbaar in verschillende maten en vormen, waardoor u kunt kiezen welke het beste bij u passen.


Eigenschappen van de Compeed blarenpleisters


 1. Dempend gelkussen om de druk te verlichten en pijnlijke wrijvingen te voorkomen.
 2. Blijft goed plakken en heeft ultradunne, schuin aflopende randen zodat het meebeweegt en meerdere dagen blijft zitten.
 3. Onopvallend op de huid door doorzichtige randen.
 4. Waterdichte en ademend ontwerp.

2. Lipblaasjes


Lipblaasjes, veroorzaakt door het herpes simplex virus type 1 (HSV-1), kunnen pijnlijk en ongemakkelijk zijn. Compeed biedt een effectieve behandeling, namelijk de Compeed Patches tegen lipblaasjes. De onopvallende, helende pleister voorkomt de vorming van korstjes en de verspreiding van het herpesvirus. Het werkt tot 12 uur non-stop* en functioneert als een virusschild**.


Eigenschappen van de Compeed patches


 1. De actieve hydrocolloïdtechnologie absorbeert overtollig vocht voor een snellere genezing.
 2. Begint te werken bij de eerste tekenen van een koortslip en blijft werken in alle stadia van de virusontwikkeling om te voorkomen dat de koortslip erger wordt.
 3. De transparante pleister helpt de koortslip te beschermen.
 4. De koortslippleister zorgt ervoor dat jouw koortslip minder opvalt.
 5. De pleister creëert een antivirusschild om het risico op herbesmetting te verminderen.

*individuele ervaringen kunnen variëren. In een klinische studie op 174 proefpersonen hield 25% van de proefpersonen de patch 12 uur of langer op.

** om het risico op herbesmetting te verminderen.


3. Anti-Spots


Compeed biedt effectieve oplossingen voor puistjes en mee-eters met hun Anti-Spots patches. Deze patches helpen de zichtbaarheid van puistjes te verminderen door overtollig talg en oliën te absorberen en een beschermend schild te vormen tegen vuil. Ze zijn ideaal voor dagelijks gebruik om puistjes te behandelen. De Anti-Spots patches zijn geschikt voor verschillende huidtypen en zorgen voor een schone, heldere huid.


Eigenschappen van de Anti-Spots patches


 1. Drievoudige werking: reinigt, absorbeert en exfolieert bij puistjes, mee-eters en onzuiverheden.
 2. Voor een gladde en gereinigde huid zonder uit te drogen.
 3. Reinigt en zuivert de poriën.
 4. Absorbeert overtollige talg.
 5. Exfolieert onzuiverheden en dode huidcellen.
 6. Geschikt voor alle huidtypes en dagelijks gebruik.
 7. Dermatologisch getest.


Compeed bij De Online Drogist

Heeft u last van blaren, lipblaasjes of puistjes? Of wilt u dit voorkomen? Bij De Online Drogist vindt u een uitgebreid assortiment aan Compeed producten die direct verlichting en bescherming bieden. Dankzij de geavanceerde hydrocolloïde technologie helpt Compeed uw huid sneller te genezen en ongemakken te minimaliseren. Voor 21:30 besteld, betekent morgen in huis.

Meer weten?

Voor vragen of opmerkingen kunt u direct contact opnemen met onze gediplomeerde drogisten.

Deel dit artikel