DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Bewuste voeding

De Online Drogist gelooft in de kracht van bewuste voeding voor een gezonde maag en darmen. Een gebalanceerd dieet speelt een cruciale rol in het bevorderen van een goede spijsvertering en het voorkomen van maag- en darmklachten. Door te kiezen voor vezelrijke voedingsmiddelen, probiotica en voldoende hydratatie, ondersteunt u de spijsvertering. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan supplementen en natuurlijke producten die bijdragen aan gezonde darmflora en een soepele stoelgang. Bekijk deze pagina voor meer tips en advies over maag- en darmgezondheid.


Voedingsintolerantie


Voedingsintoleranties worden steeds vaker besproken en lijken bij steeds meer mensen voor te komen. Het wordt gedefinieerd als een reeks klachten veroorzaakt door voeding, wat het lastig maakt om het precies vast te stellen. Lees meer over voedingsintolerantie

Vegetarisch of veganistisch dieet

Een vegetarische of veganistische levensstijl kan gezond zijn, maar het is belangrijk om de voedingsstoffen aan te vullen die u mogelijk mist. Essentiële voedingsstoffen zoals vitamine B12, ijzer, omega-3 vetzuren en eiwitten zijn soms lastig binnen te krijgen via een plantaardig dieet. Bij De Online Drogist vindt u een breed assortiment aan supplementen en voedingsproducten om deze tekorten te voorkomen. Van plantaardige eiwitpoeders en omega-3 supplementen tot ijzer- en B12-tabletten, wij hebben alles in huis om uw gezondheid te ondersteunen.

Intoleran

Intoleran ontwikkelt en produceert supplementen met spijsverteringsenzymen die ondersteuning bieden bij de spijsvertering. Lees meer.

Darmfunctie

Bekijk hieronder de producten van Pharma Nord, Wapiti en Grünwalder, die kunnen bijdragen aan een normale darmfunctie. 

Spijsvertering 

Spijsverteringsproblemen kunnen zorgen voor klachten zoals misselijkheid, winderigheid, buikpijn maar ook darmontstekingen. Bekijk de producten van A. Vogel en Vitals hieronder voor het bevorderen van een gezonder spijsvertering. 
Lees hieronder onze blog over plantaardige supplementen ter ondersteuning van maag en darm. 

Detox

Een detox behandeling helpt het lichaam bij het ontgiften van schadelijke stoffen. Er bestaan verschillende detox behandelingen, zoals thee en sappen. 
Lees hieronder onze blog over het voorkomen van allergieën bij uw baby met behulp van Vini Mini