9369.728 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Gal en lever supplementen

A.Vogel Boldocynara Druppels 50ML

Met Artisjok, Mariadistel en Paardenbloem voor een goede leverwerking

Korting 15%
10,27 8,73

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  A.Vogel
 • Inhoud: 50ML
 • EAN: 8711596138825
  Productbeschrijving

  Algemeen
  A.Vogel Boldocynara Druppels is een kruidenpreparaat op basis van Artisjok, Mariadistel en Paardenbloem. Deze ingrediënten ondersteunen de reinigende werking van de lever. Daarnaast ondersteunt Paardenbloem ook het functioneren van de maag. Tevens bevat het ook Zuurbes en Varkensgras die goed zijn voor de spijsvertering in de maag en darmen.

  A.Vogel Boldocynara Druppels:
  - met Artisjok, Mariadistel en Paardenbloem voor een goede leverwerking;
  - met Paardenbloem voor het goed funtioneren van de maag;
  - met Zuurbes en Varkensgras voor een goede spijsvertering in de maag en darmen.

  Dosering
  3x daags 20 druppels na de maaltijd in wat water innemen. Voor gebruik goed schudden. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

  Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing.

  Waarschuwingen
  Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten. Raadpleeg tijdens de zwangerschap of borstvoedingsperiode eerst uw behandelend arts. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.
  Ingredienten

  Ingrediënten
  Plantenextracten: artisjok (Cynara scolymus) 34%, mariadistel1 (Silybum marianum), varkensgras (Polygonum aviculare), paardebloem (Taraxacum officinale), boldo (Peumus boldus) 5%, knopherik (Raphanus sativus), pepermunt (Mentha piperita), zuurbes (Berberis vulgaris), aloë (Aloe ferox), gewone wolfsklauw (Lycopodium clavatum), natriumsulfaat.

  Alcoholgehalte ca. 58% v/v.

  Een dagdosering van 3x20 druppels bevat de inhoudsstoffen van in totaal 3000 mg extract van de in de ingrediëntenlijst genoemde planten. 

  Gebruiksaanwijzing Vragen & Antwoorden
  Wanneer kan ik een effect verwachten?

  Sommige mensen denken dat het even duurt voordat homeopathische geneesmiddelen hun werk doen. Dat is onjuist. Hoe lang het duurt eer verbetering optreedt, hangt af van de aard van de klacht. Bij chronische aandoeningen heeft het lichaam tijd nodig om op de prikkel te reageren. Maar bij acuut optredende kwalen (zoals blauwe plekken, diarree of hooikoorts) hebben de juiste homeopathische geneesmiddelen meestal snel resultaat.

  Is dit product geschikt voor kinderen?

  Homeopathische geneesmiddelen zijn heel geschikt voor kinderen. In de praktijk blijkt dat kinderen er over het algemeen goed op reageren. De homeopathische geneesmiddelen van A.Vogel zijn, in overeenstemming met het doseringsadvies op de verpakking, geschikt voor kinderen.

  Waarom moet ik veel middelen van A. Vogel een half uur voor het eten innemen?

  In principe is een half uur voor het eten het mondslijmvlies schoon, wat de opname van het middel via het mondslijmvlies bevordert. Bovendien is het lichaam dan niet bezig met de vertering van voedsel, wat de opname van het middel in het maagdarmkanaal eveneens bevordert. U kunt een middel ook minimaal twee uur ná de maaltijd innemen.

  Mag ik voor of na inname van dit product koffie drinken?

  Het is geen probleem om enige tijd voor of na het innemen van A.Vogel geneesmiddelen koffie te drinken. Koffie en andere cafeïnehoudende dranken als cola, kunnen de werking van sterk verdunde homeopathische geneesmiddelen echter wel beïnvloeden. Dat geldt ook voor pepermunt en andere sterk geurende stoffen. De homeopathische geneesmiddelen van A.Vogel zijn echter niet zo sterk verdund (hooguit tot een D potentie). De gezondheidsproducten van A.Vogel zijn fytoproducten, wat betekent dat ze níet verdund zijn.

  Mag ik meerdere producten van A. Vogel tegelijk innemen?

  Ja, het is in het algemeen mogelijk om meerdere verschillende homeopathische geneesmiddelen en/of gezondheidsproducten tegelijkertijd in te nemen. Bij twijfel is het raadzaam uw arts of apotheker om advies te vragen.

  Is dit product te gebruiken naast mijn medicijnen?

  De meeste homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel zijn naast uw medicatie te gebruiken. Lees daartoe de bijsluiter altijd zorgvuldig door. Daarin staat namelijk altijd duidelijk aangegeven of u het homeopathische geneesmiddel wel of niet naast een medicijn mag gebruiken. Er zijn een paar uitzonderingen, zoals het homeopathische geneesmiddel Hypericum ø. Hierin is sint-janskruid verwerkt, dat interacties kan hebben met bijvoorbeeld bloedverdunners en de anticonceptiepil. Het is overigens altijd verstandig uw arts te informeren welke middelen u gebruikt.

  Maakt het iets uit of ik tabletten of druppels gebruik?

  Nee, u kunt kiezen op basis van uw persoonlijke voorkeur. Tabletten zijn makkelijker mee te nemen op reis of naar het werk.

  Wat is de allergie informatie van dit product?

  De meeste producten van A.Vogel (zowel homeopathische geneesmiddelen als gezondheidsproducten) zijn door TNO getest en zijn glutenvrij. De Bambu koffie en A.Vogel Vitaalextract bevatten mogelijk wel gluten en daarom raden we het gebruik door coeliakiepatiënten af.
  De meeste tabletten bevatten lactose. Mensen met een lactose-intolerantie (koemelk-allergie) kunnen daarom beter de druppels van A.Vogel gebruiken.

  Is dit product geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap?

  U mag de homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel over het algemeen tijdens de zwangerschap gebruiken. Toch is het verstandig om dit gedurende de zwangerschap, en dan vooral tijdens de eerste drie maanden, tot een minimum te beperken. Ook al is de basis natuurlijk. Sommige homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel mogen tijdens de zwangerschap niet worden gebruikt. Dit staat dan op de verpakking en op de bijsluiter vermeld onder ‘Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding’.

  Kan het bezinksel in het flesje kwaad?

  Absoluut niet. Schud het flesje altijd even voor u de druppels gebruikt, dan lost het bezinksel weer op. Het bezinksel wordt veroorzaakt door een plantenstof, tannine. Deze stof heeft verder geen negatieve invloed op de ondersteuning die het homeopathisch geneesmiddel of gezondheidsproduct biedt.

  Hoe lang moet ik dit product in blijven nemen?

  In het algemeen geldt dat u, zodra de klachten afnemen, de dosis geleidelijk kunt afbouwen. Maar natuurlijk hangt dit af van de aard van het homeopathische geneesmiddel en de klachten waarvoor u het gebruikt. Bij het ene geneesmiddel stopt u zodra de klacht verdwenen is (bij hoest bijvoorbeeld). Het andere geneesmiddel gebruikt u juist over een langere periode (bijvoorbeeld bij overgangsklachten of gewrichtsklachten). Echinaforce druppels – te gebruiken bij onvoldoende weerstand – zou u bijvoorbeeld ook alleen in kunnen nemen als de ‘r’ in de maand is.

  Hoe moet ik dit product bewaren?

  Goed afgesloten en op een donkere, koele en droge plaats. Druppels bij voorkeur rechtopstaand. Het is af te raden om homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten te bewaren in de buurt van sterk geurende producten, zoals kruiden, parfums of mottenballen.
  U kunt uw homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten zonder bezwaar meenemen naar het buitenland. Het is natuurlijk wel aan te raden ze zoveel mogelijk bij kamertemperatuur te bewaren. Zet ze dus niet in de felle zon.

  Zijn A. Vogel producten ook geschikt voor dieren?

  Ja. De homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A. Vogel zijn ook geschikt voor toediening aan dieren. U kunt dan een aangepaste hoeveelheid op lichaamsgewicht geven. De stelregel luidt: 1 druppel per kilo lichaamsgewicht, deze hoeveelheid kan over de dag verdeeld worden. Stel dat u een kat heeft van 4 kilo, dan mag deze kat 4 druppels hebben, verdeeld over 2x daags 2 druppels. U kunt de druppels over het voer verspreiden, of met een pipetje in de mond brengen. Tabletten zijn prima te vermalen en te verdelen door het voer.

  Wat is beginverergering?

  Bij sommige homeopathische geneesmiddelen kan het voorkomen dat er een beginverergering optreedt. De klachten worden dan in eerste instantie heviger. In principe is dit een goed teken en betekent het dat u het goede homeopathische geneesmiddel voor uw klacht heeft gekozen. U kunt dan een aantal dagen stoppen met het innemen - tot de ergste klachten zijn verdwenen - en dan met de helft van de dosering verdergaan. Over het algemeen komt een beginverergering voor bij hogere potenties (zoals bijvoorbeeld een C30), die door de homeopathisch arts worden voorgeschreven. De middelen van A.Vogel zijn niet of slechts weinig verdund en veroorzaken meestal geen beginverergering.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over A.Vogel Boldocynara Druppels 50ML?

  Meer uit ons assortiment