DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Pijn verlichten met zelfverwarmende kompressen

Iedereen krijgt er weleens mee te maken: pijn en spanning in het lichaam. Rugpijn bijvoorbeeld, of stijve spieren. Dit kan het dagelijks functioneren flink beïnvloeden. Gelukkig is er een oplossing die natuurlijke verlichting biedt zónder het gebruik van medicijnen: ThermaCare warmte kompressen. In deze blog vertellen wij hoe deze producten de pijn kunnen verlichten.

Wat is ThermaCare?

ThermaCare is een merk dat zich specialiseert in warmtetherapie voor pijnverlichting. De producten van ThermaCare zijn ontworpen om langdurige warmte af te geven, wat helpt bij:


 • het ontspannen van spieren

 • het verbeteren van de bloedcirculatie

 • het verminderen van pijn en stijfheid. 


De warme kompressen zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten, zodat ze perfect passen bij verschillende delen van het lichaam, zoals de rug, nek, schouders en polsen.

Hoe werkt ThermaCare?

Wanneer u het zakje opent waarin ThermaCare wordt geleverd, komt het product in aanraking met de zuurstof (lucht) en worden de warmtecellen geactiveerd. Na ongeveer 30 minuten opwarmen wordt de therapeutische temperatuur van 40 °C bereikt. Deze warmte kan tot wel 8 uur aanhouden, waardoor u langdurige verlichting ervaart. Ook 8 uur na gebruik ervaart u nog pijnverlichting. 


Voordelen van ThermaCare

 1. Langdurige warmte
  In tegenstelling tot traditionele warmtebronnen zoals warmwaterkruiken of elektrische dekens, bieden ThermaCare warmtekussens een constante en langdurige warmteafgifte. Dit zorgt voor diepere spierontspanning en effectievere pijnverlichting.

 2. Gemak
  ThermaCare warmtekussens zijn dun en flexibel, waardoor ze gemakkelijk onder kleding gedragen kunnen worden. Dit betekent dat u verlichting kunt ervaren terwijl u uw dagelijkse activiteiten voortzet.

 3. Natuurlijke pijnverlichting
  ThermaCare biedt een natuurlijke manier om pijn te verlichten zonder het gebruik van medicijnen. 

ThermaCare bij De Online Drogist

Bij De Online Drogist vindt u een uitgebreid assortiment aan ThermaCare producten die kunnen helpen bij het verlichten van diverse soorten pijn. 

 • ThermaCare voor rug
  Speciaal ontworpen om rugpijn te verlichten. De warmte kompressen bieden gerichte warmte en zijn ergonomisch gevormd voor een perfecte pasvorm.

 • ThermaCare voor nek, schouder en pols
  Deze kussens zijn ideaal voor het verlichten van spanning en pijn in de nek, schouders en polsen. Ze zijn gemakkelijk te dragen en bieden langdurige warmte.

Meer weten?

Voor vragen of opmerkingen kunt u direct contact opnemen met onze gediplomeerde drogisten.


Deel dit artikel