Door grote drukte in verband met de feestdagen dient u rekening te houden met een vertraging van maximaal 2 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
ThermaCare Nek-Schouder-Pols Warmtekompressen 6ST
ThermaCare Nek-Schouder-Pols Warmtekompressen 6ST

ThermaCare Nek-Schouder-Pols Warmtekompressen 6ST

15,95
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Zelfverwarmende kompressen die pijn effectief helpen verlichten

Algemeen
Thermacare Nek-Schouder-Pols Warmtekompressen verlichten op effectieve wijze pijn aan rug, nek, schouders en pols bij spierverrekkingen, spierinspanningen, spierstijfheid, verstuikingen of artrose. Doordat u de verzegelde zak opent komt het kompres in contact met lucht waardoor de warmtecellen worden geactiveerd en binnen 30 minuten wordt de behandelingstemperatuur van 40 graden bereikt. Deze diepgaande warmte die ervoor zorgen dat de spieren zich ontspannen, de doorbloeding wordt verhoogt en de pijn wordt verlicht houdt 8 uur aan en hebben daarna nog lang een rustgevend effect.

Thermacare Nek-Schouder-Pols Warmtekompressen:
- verlicht pijn in nek, schouders en pols
- ook heilzaam bij verstuikingen of artrose
- dun en discreet te dragen onder uw kleding
- gemaakt van huidvriendelijke stretchstof
- verpakking bevat 3 kompressen
- zelf verwarmend

Hoe te gebruiken?
Open het zakje vlak voor gebruik. Het kan tot 30 minuten duren voordat het kompres zijn therapeutische temperatuur heeft bereikt. Plaats het kompres op de pijnlijke plek met de donkere kant naar de huid gericht. Zorg ervoor dat bij het aanbrengen om de pols de warmtecellen elkaar niet overlappen. Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden het kompres gedurende 12 uur te dragen. Gebruik niet langer dan 12 uur per 24 uur op hetzelfde deel van het lichaam.


Waarschuwingen

Warmte kompressen kunnen brandwonden veroorzaken. Dit risico wordt groter met de leeftijd. Indien u 55 jaar of ouder bent, dient u ThermaCare over een kledingstuk te dragen en liever niet te gebruiken terwijl u slaapt. Gebruik niet langer dan 8 uur per 24 uur op hetzelfde deel van het lichaam. Oefen geen bijkomende druk uit op het product, draag er geen nauwsluitend verband of een riem over. Stop het gebruik indien het product te warm aanvoelt of draag het kompres over uw kleding en niet direct op de uw huid. Zorg ervoor dat bij het aanbrengen op de pols, de warmte cellen elkaar niet overlappen. Stop het gebruik en raadpleeg een arts: Indien u enig ongemak ervaart, er een brandwond, zwelling of een andere blijvende huidverandering ontstaat op de plaats waar u het product hebt gebruikt; Indien, na 7 dagen, de pijn niet verminderd is of nog verergert. Warmteproducten kunnen irritaties of brandwonden veroorzaken. Om dit risico te verminderen, raden wij u aan om uw huid regelmatig te controleren. Indien u deze aantreft, stop dan direct het gebruik. Om verhoogd risico op verbranding te voorkomen, het product verwijderen voor een MRI (Magnetische-resonantiebeelvorming) scan. Raadpleeg uw arts voor gebruik: Wanneer u aan diabetes lijdt, indien u problemen met de bloedsomloop hebt, aan een hartaandoening of aan reumatoïde artritis lijdt of wanneer u zwanger bent. Niet gebruiken: In combinatie met crèmes tegen spierpijnen, medicinale zalven of andere warmtebronnen; Op een beschadigde huid; Bij kneuzingen of zwellingen die in de afgelopen 48 uur zijn opgetreden; Op delen van het lichaam die ongevoelig zijn voor warmte; Als de inhoud uit het warmtekompres lekt en/of als het kompres beschadigd of gescheurd is; Op personen die het product niet zelf kunnen verwijderen zonder hulp van anderen of die niet in staat zijn alle gebruiksaanwijzingen te volgen, zoals kinderen en bepaalde oudere personen. De warmte-elementen bevatten ijzer (-2g). In geval van inname of contact met uw huid of ogen, het kompres verwijderen, het betreffende gebied met water spoelen en onmiddellijk een arts raadplegen.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist