Bestel nu
0
€ 0,00
Voltaren Emulgel Extra Sterk 2,32% 150GR
Voltaren Emulgel Extra Sterk 2,32% 150GR
Voltaren Emulgel Extra Sterk 2,32% 150GR1
Voltaren Emulgel Extra Sterk 2,32% 150GR2
Voltaren Emulgel Extra Sterk 2,32% 150GR3

Voltaren Emulgel Extra Sterk 2,32% 150GR

29,99
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

×

Productbeschrijving

Klinisch bewezen pijnverlichting van milde tot matige gewrichtspijn

Algemeen
Voltaren Emulgel 2.32% met Doseer- en Smeerdop is een ontstekingsremmende gel die wordt gebruikt voor de lokale verlichting van milde tot matige gewrichtspijn, zoals veroorzaakt door artrose, in de knieën en vingers. Voltaren Emulgel bevat 2.32% diclofenac, een niet-steroïdale ontstekingsremmer (NSAID). Diclofenac werkt pijnstillend en ontstekingsremmend in de bron. Voltaren Emulgel 2.32% met Doseer- en Smeerdop is gemakkelijk aan te brengen en houdt de handen schoon. Voltaren Emulgel (diclofenac diethylammonium) is een geneesmiddel.

Lees voor gebruik de bijsluiter

Hoe te gebruiken?
2 maal per dag aanbrengen op de te behandelen zone gedurende maximaal 3 weken. Breng een hoeveelheid aan ter grootte van een kers voor de vingers, tot een walnoot voor de knieën. Veeg na gebruik uw handen af met absorberend papier en was de handen vervolgens, behalve als uw handen de te behandelen plek zijn. Het absorberend papier dient na gebruik in de vuilnisbak weggegooid te worden. Cutaan gebruik. Karakteristieken: Grote oppervlakte van de dop maakt het openen van de tube makkelijker zonder ongemak te veroorzaken. Intuïtief mechanisme zorgt ervoor dat patiënten een object kunnen gebruiken om de tube te openen, of de tube met 1 hand kunnen openen, waardoor vastgrijpen en draaien overbodig wordt. De hoorbare klik laat patiënten weten of de dop correct geopend of gesloten is.


Ingrediënten

1 g bevat 23,2 mg diclofenac diethylammonium. De andere stoffen in dit middel zijn butylhydroxytolueen, carbomeer, cocoylcaprylocapraat, diethylamine, isopropylalcohol, vloeibare paraffine, macrogolcetostearylether, oleylalcohol, propyleenglycol, parfum eucalyptus sting en gezuiverd water.  

Bijsluiter
Download bijsluiter
Waarschuwingen

Niet gebruiken als u ooit een allergische reactie heeft gehad door diclofenac of andere medicijnen om pijn, koorts of ontstekingen te behandelen of tijdens het derde trimester van de zwangerschap.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist