9370.068 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Gewrichtspijn>Gewrichtspijn gel

Voltaren Emulgel Extra Sterk 2.32% Gel 100GR

Voor de lokale verlichting van milde tot matige gewrichtspijn, veroorzaakt door verergering van artrose van de knie of vingers

22,99
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Voltaren Emulgel Extra Sterk 2.32% wordt gebruikt voor de lokale verlichting van milde tot matige gewrichtspijn, veroorzaakt door verergering van artrose van de knie of vingers. De pijnverlichting van Voltaren Emulgel bouwt zich geleidelijk op gedurende de eerste week van de behandeling. 1 keer aanbrengen per 12 uur op de te behandelen plaats.

Dosering
2 maal per dag aanbrengen op de te behandelen zone gedurende maximaal 3 weken. Cutaan gebruik.

Voltaren Emulgel 2,32% (diclofenac diethylammononium) is een geneesmiddel bij gewrichtspijn in knie en vinger. Niet gebruiken gedurende het laatste trimester van de zwangerschap. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Waarschuwingen
Wanneer mag u dit middel niet gebruiken?

- U heeft ooit een allergische reactie gehad op diclofenac, of andere medicijnen om pijn, koorts of ontstekingen te behandelen, zoals ibuprofen of acetylsalicylzuur (een middel dat ook gebruikt wordt om bloedklontering tegen te gaan). Als u niet zeker bent, vraag het aan uw arts of apotheker. Symptomen van een allergische reactie voor deze medicijnen kunnen zijn: aanvalsgewijs optredende benauwdheid door kramp van de spieren en zwelling van het slijmvlies van de luchtwegen vaak gepaard gaande met hoesten en het opgeven van slijm, piepen of kortademigheid (astma), huiduitslag met hevige jeuk en vorming van bultjes, gezwollen gezicht of tong, loopneus.
- U bent allergisch voor één van de stoffen in dit geneesmiddel. Deze stoffen kunt u vinden in rubriek 6 van de bijsluiter.
- Tijdens het derde trimester van uw zwangerschap. Gebruik en gooi de lege tube weg volgens de instructies in de bijsluiter. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Voor dit geneesmiddel zijn er geen speciale bewaarcondities.


Ingredienten

Ingrediënten
Werkzame stof in dit middel is diclofenac diethylammonium.
De andere stoffen in dit middel zijn butylhydroxytolueen, carbomeer, cocoylcaprylocapraat, diethylamine, isopropylalcohol, vloeibare paraffine, macrogolcetostearylether, oleylalcohol, propyleenglycol, parfum eucalyptus sting en gezuiverd water.

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [Bijsluiter-voltaren-emulgel-extra-sterk.pdf]
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Voltaren Emulgel Extra Sterk 2.32% Gel 100GR?

Meer uit ons assortiment