DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Linn Diclofenac 1% Gel 100GR
Linn Diclofenac 1% Gel 100GR
Linn Diclofenac 1% Gel 100GRVerpakking
Linn Diclofenac 1% Gel 100GRgebruik
Linn Diclofenac 1% Gel 100GRIngrediënten

Linn Diclofenac 1% Gel 100GR

9,29

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden wanneer dit product weer op voorraad is? Geef dan uw e-mail adres op:

 • Merk: Linn
 • Inhoud: 100GR
 • EAN: 8718274580433
 • Bijsluiter:

  lees voor gebruik de bijsluiter

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Lokale verlichting van milde tot matige gewrichtspijn van knie of vingers

Algemeen
Linn Emulgel Diclofenac 1% Gel is speciaal voor het inwrijven in de huid. De actieve substantie, diclofenac, behoort tot de groep medicijnen die niet-steroidale anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID's) worden genoemd. Diclofenac Linn 1% wordt gebruikt voor de lokale verlichting van milde tot matige gewrichtspijn, veroorzaakt door verergering van artrose van de knie of vingers. De pijnverlichting van Diclofenac Linn 1% bouwt zich geleidelijk op gedurende de eerste week van de behandeling.

Hoe te gebruiken?
Breng deze gel 4 maal per dag gedurende maximaal 3 weken aan op het gebied van de knie of hand dat pijn doet.
Wrijf zachtjes een kleine hoeveelheid van dit middel op de huid waar u pijn heeft. De benodigde hoeveelheid varieert afhankelijk van de grootte van de pijnlijke plek. Normaal gesproken zal een hoeveelheid in de orde van grootte van een kers tot een walnoot voldoende zijn. U kunt een licht verkoelend effect waarnemen, wanneer u de gel inwrijft. Was uw handen na gebruik van dit middel, behalve natuurlijk als uw handen de te behandelen plek waren. Gebruik dit middel niet langer dan 3 weken. De pijnverlichting bouwt zich geleidelijk op gedurende de eerste week van de behandeling. Indien de pijn niet verbetert binnen 7 dagen, of indien de pijn erger wordt, raadpleeg dan uw arts..

Meer weten over deze pijnstiller? Lees dan ons artikel over diclofenac.

Ingrediënten

De werkzame stof in dit middel is: diclofenacnatrium. De hulpstoffen in dit middel zijn: natriumhydroxide, hydroxyethylcellulose, carbomeer 980, propyleenhlycol, trihlyceriden, methylparahydroxybenzoaat (E218), propylparahydroxybenzoaat (E216), gezuiverd water.

Bijsluiter Waarschuwingen

Niet aanbrengen op grote huidoppervlakken of gedurende een langere periode, tenzij onder medisch advies. Breng dit middel niet aan op open wonden of een beschadigde huid. Breng dit middel niet aan op huid met eczeem of met vlekken door overgevoeligheid. Stop het gebruik van dit middel indien u huiduitslag vertoont. Dit middel kan gebruikt worden met niet-occlusieve verbanden, maar mag niet gebruikt worden onder een occlusief verband. Vraag zo nodig advies aan uw arts, apotheker of drogist. Zorg dat u dit middel niet in uw ogen of op uw slijmvliezen (bijvoorbeeld uw mond) krijgt. Neem het niet in en slik het niet door. Aangezien dit middel wordt aangebracht op de huid van het aangedane gebied, is er een risico op absorptie in de bloedsomloop, met het optreden van effecten in andere delen van get lichaam dan op de plaats waarop het middel is aangebracht. Het risico op het optreden van dergelijke effecten hangt, onder andere, af van de grootte van het behandelde gebied, de aangebrachte hoeveelheid en de duur van de behandeling.

Bewaarinstructies
Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Gebruik dit geneesmiddel niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. Na openen van de tube is dit middel 3 maanden houdbaar. Bewaren beneden 30°C. Niet in de koelkast of de vriezer bewaren. Gebruik dit geneesmiddel niet als u zichtbare tekenen van bederf bemerkt.

Meer uit ons assortiment:

 • Healthypharm Paracetamol 500mg Tabletten 50TB

  Healthypharm Paracetamol 500mg Tabletten | 50TB

  1,49
 • Gratis verzending Voltaren Emulgel Extra Sterk 2,32% 150GR

  Voltaren Emulgel Extra Sterk 2,32% | 150GR

  29,99
 • A.Vogel Passiflora Rustgevende* Tabletten 200TB

  A.Vogel Passiflora Rustgevende* Tab... | 200TB

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -20%
  19,19
  23,99
 • Pro Fit Ibuprofen Gel 75ML

  Pro Fit Ibuprofen Gel | 75ML

  6,75
 • A.Vogel Atrosan Spier- en Gewrichtsgel 100ML

  A.Vogel Atrosan Spier- en Gewrichtsgel | 100ML

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  10,99

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist