Bestel nu
0
€ 0,00
Voltaren Emulgel 1,16% (diclofenac) met Doseer- en Smeerdop bij gewrichtspijn in knie en vinger 100GR
Voltaren Emulgel 1,16% (diclofenac) met Doseer- en Smeerdop bij gewrichtspijn in knie en vinger 100GR
Voltaren Emulgel 1,16% (diclofenac) met Doseer- en Smeerdop bij gewrichtspijn in knie en vinger 100GR 1
Voltaren Emulgel 1,16% (diclofenac) met Doseer- en Smeerdop bij gewrichtspijn in knie en vinger 100GR 2
Voltaren Emulgel 1,16% (diclofenac) met Doseer- en Smeerdop bij gewrichtspijn in knie en vinger 100GR 3

×

of

Voltaren Emulgel 1,16% (diclofenac) met Doseer- en Smeerdop bij gewrichtspijn in knie en vinger 100GR

18,50
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen
Productbeschrijving

Klinisch bewezen pijnverlichting van milde tot matige gewrichtspijn

Algemeen
Voltaren Emulgel 1,16% met Doseer- en Smeerdop bevat per gram 11,6 mg diclofenac diethylammonium (een niet-steroïdale ontstekingsremmer (NSAID) en kan worden gebruikt om milde tot matige gewrichtspijn te verlichten, die veroorzaakt wordt door verergering van artrose van de knie of vingers.van artrose van de knie of vingers. Het speciale aan deze gel is dat hij dankzij zijn dubbele werking naast pijnverlichtend ook ontstekingsremmend werkt. Met dank aan de unieke, gepatenteerde formule wordt Voltaren Emulgel goed opgenomen door de huid en dringt het snel door tot in de kern van de pijnlijke gewrichten. De speciaal ontwikkelde, niet-vette basis van de gel is uitstekend geschikt voor een massage van de knieën of vingers en geeft direct ontspanning en verkoeling.

Dankzij de handige doseer- en smeerdop is het niet nodig om de Emulgel op uw handen aan te brengen en blijven uw handen schoon.

Dosering

4 maal per dag aanbrengen op de te behandelen zone gedurende maximaal 3 weken. Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosering.

Voltaren Emulgel 1,16% (diclofenac diethylammononium) is een geneesmiddel bij gewrichtspijn in knie en vinger. Niet gebruiken gedurende het laatste trimester van de zwangerschap. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Hoe te gebruiken?

Voor het eerste gebruik dient de verzegeling van de tube verwijderd te worden. Trek de transparante beschermdop van de tube en draai vervolgens de oranje applicator los. Verwijder met een draaibeweging de verzegeling van de tube met behulp van de stervormige inkeping op de zijkant van de applicator. Draai de oranje applicator weer op de tube voordat u de gel aanbrengt.

Om te openen trekt u aan het witte gedeelte van de applicator. Knijp voorzichtig in de tube totdat de gel uit de applicator komt. Wrijf de gel met de applicator langzaam en voorzichtig over de pijnlijke of gezwollen plek, zoals u dat ook zou doen met uw vingers. De benodigde hoeveelheid varieert afhankelijk van de grootte van de pijnlijke plek. Normaal gesproken zal een hoeveelheid in de orde van grootte van een kers tot een walnoot voldoende zijn. U kunt een licht verkoelend effect waarnemen, wanneer u de gel inwrijft. Door de lichte druk van het wrijven wordt de applicator automatisch afgesloten.

Reinig de applicator na gebruik met een katoenen handdoek of met absorberend papier totdat deze voor het oog droog en schoon is. Niet onderdompelen in of afspoelen met water. Gebruik geen oplos- of schoonmaakmiddel om de bovenkant van de applicator te reinigen. Plaats na reiniging de transparante beschermdop weer op de tube. Was uw handen na gebruik van de Voltaren Emulgel, behalve natuurlijk als uw handen de te behandelen plek waren. Gebruik de applicator niet opnieuw voor een andere tube. Volg bij het weggooien van de tube de in uw land geldende regels voor het weggooien van medicijnen.


Ingrediënten

Samenstelling

1 g bevat 11,6 mg diclofenac diethylammonium.

Hulpstoffen

Carbomeer, macrogolcetostearylether, cocoylcaprylocapraat, diethylamine, isopropylalcohol, propyleenglycol, vloeibare paraffine, parfum cream 45 (bevattende benzylbenzoaat), gezuiverd water.

Bijsluiter
Download gebruiksaanwijzing
Waarschuwingen

Waarschuwingen

Niet gebruiken als u ooit een allergische reactie heeft gehad voor diclofenac of andere medicijnen om pijn, koorts of ontstekingen te behandelen of tijdens het derde trimester van de zwangerschap. Symptomen van een allergische reactie kunnen zijn: astma, piepen of kortademigheid, huiduitslag met hevige jeuk en vorming van bultjes, gezwollen gezicht of tong, loopneus. Bewaren beneden 30°C en buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Gebruik en gooi de lege tube weg volgens de instructies in de bijsluiter.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist