DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Arniflor Eerste Hulp bij blauwverkleuring van de huid

Vandaag gaan we eens dieper in op een specifiek product, namelijk de Arniflor Eerste Hulp gel en zalf.

Arniflor Eerste Hulp is een gezondheidsproduct. Het is een plantaardig middel en is te gebruiken voor de uiterlijke verzorging van blauwverkleuring van de huid. Ideaal om in huis te hebben. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje.

Arniflor

Eerste hulp bij blauwverkleuring van de huid

  • Vsm Arniflor Eerste Hulp Gel 25GR

    7,55

    Vsm

    Arniflor Eerste Hulp Gel 25GR

  • Vsm Arniflor Eerste Hulp Gel 75GR

    12,45

    Vsm

    Arniflor Eerste Hulp Gel 75GR

  • Vsm Arniflor Eerste Hulp Zalf 25GR

    7,55

    Vsm

    Arniflor Eerste Hulp Zalf 25GR

  • Vsm Arniflor Eerste Hulp Zalf 75GR

    12,45

    Vsm

    Arniflor Eerste Hulp Zalf 75GR

Wat zit er in Arniflor Eerste Hulp?

Naast wat ingrediënten die zorgen dat de zalf of gel smeerbaar en vloeibaar is, zitten er twee werkzame stoffen in, namelijk: Arnica Montana extract en Calendula officinalis extract. We vertellen u er hieronder meer over.

Arnica Montana extract

De Arnica is een plant die ook wel valkruid wordt genoemd en in de bergen groeit. Het extract wordt gehaald uit de wortelstok. Er wordt gezegd dat de plant de doorbloeding van weefsel bevordert.

Calendula Officinalis Extract

Over dit plantje schreven we eerder al meer. Het werkt ontsmettend en ook lekker verzachtend voor de huid.

Hoe werkt Arniflor Eerste Hulp?

Zoals we al zeiden, zit een ongeluk in een klein hoekje. Zo kan het bijvoorbeeld gebeuren dat je je hoofd stoot tegen een openstaand keukenkastje of dat je valt tijdens het skeeleren of schaatsen. Dit kan voor een blauwverkleuring van de huid zorgen. De twee bovengenoemde planten zorgen ervoor dat de doorbloeding van de spieren en gewrichten wordt gestimuleerd. Dit helpt de blauwverkleuring van de huid tegen te gaan.

Zalf of gel?

In het VSM assortiment kan je kiezen voor een Arniflor zalf of gel. Je vraagt je misschien af welk Arniflor Eerst Hulp product je moet kiezen. De werking is allereerst hetzelfde. Als je een droge huid hebt, kan je beter voor de zalf kiezen. Deze heeft namelijk een vette basis. Daarnaast is de zalf niet geschikt voor veganisten, omdat het lanoline bevat. Dit is wolvet, wat in schapenwol zit. De zalf is te verkrijgen in een kleinere verpakking (25 gram) en grotere verpakking (75 gram). De Arniflor gel is daarentegen niet vet, wordt gemakkelijk geabsorbeerd en trekt snel in. Ook is de gel gemakkelijk te gebruiken bij een grotere blauwverkleuring van de huid. De gel is volledig plantaardig, waardoor het geschikt is voor veganisten. De gel is, net als de zalf, te verkrijgen in een verpakking van 25 gram en 75 gram.

De gel of zalf smeer je maximaal drie keer per dag op de gewenste plekken op je huid. Masseer de gel of zalf licht in. Let op: gebruik Arniflor Eerste Hulp alleen op de intacte huid.

Arniflor is verkrijgbaar bij De Online Drogist.