DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
supradyn

Moe zijn we allemaal weleens; wanneer u een lange dag heeft gehad of uw dag fysiek veel van u vroeg, u 0 puf heeft en minder goed tot actie aan te zetten bent. Die momenten waarop u minder energie heeft en het u minder goed lukt die dingen te doen die u zou willen of moeten doen. Soms is de reden van uw vermoeidheid overduidelijk. Stress op werk, een fantastisch festival in het weekend, op stap met de kinderen of na een lange work-out. Maar hoe kunt u uw energie terugvinden?

Renee helpt u met een aantal tips!

Tips van Renee

1. Slaap genoeg

Slaapt u minder dan u nodig heeft? Dan merkt u dit overdag doordat u zich moe voelt en u minder goed kunt concentreren. Uw lichaam heeft slaap nodig om te herstellen en op te laden. Wist u dat u tijdens een goede nachtrust uw emoties van die dag verwerkt en onthoudt wat u geleerd heeft? U reset tijdens uw slaap uw hersenen, zodat u de volgende dag weer ruimte hebt voor nieuwe prikkels, emoties en kennis.

Een paar handige slaaptips:

• Ga op een vast tijdstip slapen.

• Zorg voor een donkere en rustige slaapkamer.

• “Gooi” dingen als laptops, telefoons en tv’s uw slaapkamer uit.

Na “8 uur” slapen nog vermoeid? U kunt natuurlijk ook wat vaker op een dag een rustmomentje pakken.

2. Beweeg

Uit onderzoek blijkt dat bewegen kan helpen bij vermoeidheid, het kan een positief effect hebben op uw energieniveau. Dertig minuten per dag bewegen, waarbij uw hartslag en ademhaling versnelt, zorgt ervoor dat er hormonen vrijkomen die ervoor zorgen dat u zich beter gaat voelen. Bijvoorbeeld dopamine, wat ervoor zorgt dat uw humeur en gevoelens van welbehagen verbeteren. Bewegen en sporten als u moe bent zijn dus zeker aan te raden!

3. Handle the stress

Het is soms moeilijk te vermijden; maar stress is een veel voorkomende oorzaak van vermoeidheid. Tijdens stress staat u in de vecht-vlucht stand, waarbij uw bloeddruk stijgt en uw hartslag en ademhaling versnellen. Het is vrijwel onmogelijk stress helemaal uit de weg te gaan, een paar tips:

• Adem diep in, adem diep uit: een rustige buikademhaling zorgt voor ontspanning.

• Probeer in uw vrije tijd niet met uw werk bezig te zijn.

• Ontspan in bad, met muziek of door te sporten

• Mediteer of begin een cursus mindfulness

Genoeg slapen, blijven bewegen en goed omgaan met stress zijn goede tips om te helpen uw vermoeidheid te verminderen en uw energieniveau te ondersteunen. Maar ook vitamines en mineralen spelen een rol bij uw energieniveau. 

De vitamines B2, B3, B5, B6, B12 en C en mineralen ijzer en magnesium helpen het lichaam om het voedsel dat u dagelijks binnenkrijgt om te zetten in energie. U krijgt deze vitamines en mineralen dagelijks binnen met de gezonde en gevarieerde maaltijden die u dagelijks eet.

Lukt het niet iedere dag om gezond en gevarieerd te eten of heeft u het gevoel wat extra’s te kunnen gebruiken om uw energieniveau te ondersteunen? Probeer dan eens Supradyn Complex Forte!

Supradyn Complex Forte bevat de vitamines B2, B3, B5, B6, B11, B12 en C en mineralen ijzer en magnesium die uw lichaam helpen extra energie te activeren bij vermoeidheid. Zodat u kunt blijven doen wat u wilt, wanneer u dat wilt.

Heeft u ook een vraag voor Renee? Laat het ons hier weten! 

*De vitamines B2, B3, B5, B6, B12, C, magnesium en ijzer activeren extra energie bij vermoeidheid.