DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Wat doen bij hooikoorts?

Hooikoorts kan u flink belemmeren in uw dagelijks leven. Niezen, een verstopte neus, een loopneus of branderige en jeukende ogen. Gelukkig biedt De Online Drogist verschillende oplossingen om deze vervelende symptomen te verlichten. Van oogdruppels tot neussprays, wij hebben alles wat u nodig heeft om hooikoorts onder controle te houden. Zo kunt u weer volop van de prachtige bloemen, bomen en planten genieten. Ontdek op deze pagina hoe De Online Drogist u kunt helpen om te genieten, zonder de last van hooikoorts.

Otrivin

Hooikoorts kan een grote last zijn tijdens het pollenseizoen. Gelukkig biedt de neusspray van Otrivin verlichting bij hooikoorts en andere allergische reacties. Met krachtige ingrediënten die snel werken om de symptomen van hooikoorts te verminderen, kunt u weer vrij ademen en genieten van de buitenlucht. 


Otrivin hooikoorts

Oculoheel 

Hooikoorts kan vervelende symptomen veroorzaken, waaronder jeukende en geïrriteerde ogen. Gelukkig biedt Oculoheel oogdruppels effectieve verlichting voor hooikoortsgerelateerde oogklachten. Deze speciaal samengestelde druppels verlichten irritatie en roodheid, zodat u weer helder kunt zien en genieten van de buitenlucht. Lees meer over Oculoheel in deze blog


Oculoheel oogdruppels hooikoorts

Weleda

Met de natuurlijke producten van Weleda kunt u hooikoorts gerelateerde klachten onder controle houden. Van neussprays tot oogdruppels, het uitgebreide assortiment van Weleda biedt verlichting bij hooikoorts.


Weleda hooikoorts

A. Vogel

Geniet van een zorgeloze lente met A. Vogel. Het uitgebreide assortiment van A. Vogel biedt verlichting bij hooikoorts. U kunt met A. Vogel op een natuurlijke wijze de strijd aangaan tegen jeukende ogen, een verstopte neus en andere allergische reacties.


A. Vogel hooikoorts
Hooikoorts kan uw leven behoorlijk beïnvloeden, maar gelukkig zijn er effectieve oplossingen om de symptomen te verlichten. Merken zoals Prevalin, Cetaphil en Reactine Cetirizine bieden diverse producten die speciaal zijn ontwikkeld om hooikoortsklachten te verminderen. Van neussprays en oogdruppels tot allergietabletten. Met hun bewezen effectiviteit en betrouwbaarheid zijn deze merken een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar verlichting van hun hooikoortsklachten.

Verlichting van

Hooikoortssymptomen

Heeft u veel last van uw hooikoortssymptomen? Dan kunt u deze bijvoorbeeld verlichten met de producten van Prevalin en van A.Vogel.

Hooikoorts verlichten met Prevalin

Prevalin heeft een uitgebreid assortiment aan producten die hulp kunnen bieden en ondersteunen bij hooikoortssymptomen. Voor snelle verlichting van symptomen zoals niezen, tranende ogen en een loopneus zijn er de Prevalin Direct¹ en Direct Plus¹ Neussprays. Deze neussprays bieden al na 3 minuten verlichting bij niezen, tranende ogen en een loopneus. Bovendien vermindert Prevalin Direct Plus de gevoeligheid voor allergenen. Nieuw van Prevalin zijn de Direct Oogdruppels¹. Deze verfrissende oogdruppels geven snelle verlichting bij jeukende, tranende, droge, rode en vermoeide ogen. De ingrediënten in deze druppels verzachten en kalmeren de irritatie in de ogen.

Voor langdurige verlichting kunt u kiezen voor de Prevalin Allerstop tabletten². Met één tabletje bent u al binnen twee uur verlicht van uw hooikoorts symptomen.

Heeft u voorkeur voor natuurlijke of duurzame producten? De hulpmiddelen van A.Vogel zijn 100% natuurlijk, zo ook de Pollinosan tabletten bij pollen in de lucht. Deze tabletten bevatten extracten van zeven verschillende planten en ondersteunen de luchtwegen waardoor pollen minder kans hebben. Heeft u last van branderige of jeukende ogen? Dan kunnen de Pollinosan Hooikoorts Oogdruppels¹ verlichting bieden.

Voor het verlichten van een loopneus en niezen kunt u de Pollinosan Hooikoorts Neusspray¹ gebruiken. Deze spray bevat een combinatie van zeezout en het 100% natuurlijke Ectoin® dat een beschermlaagje legt over uw slijmvliezen, waardoor u beschermd bent tegen het indringen van pollen.

Bekijk het volledige assortiment medicijnen bij hooikoorts op DeOnlineDrogist.nl. De andere producten die u kunt gebruiken bij de symptomen van hooikoorts (o.a. medisch hulpmiddelen) vindt u hier.

¹ Medische hulpmiddelen, lees de gebruiksaanwijzing.

² Geneesmiddelen, lees voor gebruik de bijsluiter.