Door grote drukte dient u rekening te houden met een vertraging van maximaal 2 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging

Advies bij Hooikoorts

Het voorjaar is alweer begonnen en dat betekent dat bomen, planten en grassen volop in bloei staan. Heerlijk om van te genieten, behalve als u last heeft van hooikoorts. Niezen, een verstopte neus, een loopneus of branderige en jeukende ogen kunnen u flink in de weg zitten. DeOnlineDrogist.nl geeft advies!

Vrijer ademen

bij pollen¹

Bestel Direct
 • Prevalin Direct Neusspray 20ML

  11,02

 •  
 • A.Vogel Pollinosan Hooikoorts Neusspray 20ML

  10,99

 •  
 • Weleda Gencydo Neusspray 20ML

  12,74

 •  
 • Golden Naturals Scutellaria Neusspray 20ML

  10,95

 •  

Verlichting van

Hooikoortssymptomen

Heeft u veel last van uw hooikoortssymptomen? Dan kunt u deze bijvoorbeeld verlichten met de producten van Prevalin en van A.Vogel.


Hooikoorts verlichten met Prevalin

Prevalin heeft een uitgebreid assortiment aan producten die hulp kunnen bieden en ondersteunen bij hooikoortssymptomen. Voor snelle verlichting van symptomen zoals niezen, tranende ogen en een loopneus zijn er de Prevalin Direct¹ en Direct Plus¹ Neussprays. Deze neussprays bieden al na 3 minuten verlichting bij niezen, tranende ogen en een loopneus. Bovendien vermindert Prevalin Direct Plus de gevoeligheid voor allergenen. Nieuw van Prevalin zijn de Direct Oogdruppels¹. Deze verfrissende oogdruppels geven snelle verlichting bij jeukende, tranende, droge, rode en vermoeide ogen. De ingrediënten in deze druppels verzachten en kalmeren de irritatie in de ogen.

Voor langdurige verlichting kunt u kiezen voor de Prevalin Allerstop tabletten². Met één tabletje bent u al binnen twee uur verlicht van uw hooikoorts symptomen.

Heeft u voorkeur voor natuurlijke of duurzame producten? De hulpmiddelen van A.Vogel zijn 100% natuurlijk, zo ook de Pollinosan tabletten bij pollen in de lucht. Deze tabletten bevatten extracten van zeven verschillende planten en ondersteunen de luchtwegen waardoor pollen minder kans hebben. Heeft u last van branderige of jeukende ogen? Dan kunnen de Pollinosan Hooikoorts Oogdruppels¹ verlichting bieden.


Voor het verlichten van een loopneus en niezen kunt u de Pollinosan Hooikoorts Neusspray¹ gebruiken. Deze spray bevat een combinatie van zeezout en het 100% natuurlijke Ectoin® dat een beschermlaagje legt over uw slijmvliezen, waardoor u beschermd bent tegen het indringen van pollen.

Bekijk het volledige assortiment medicijnen bij hooikoorts op DeOnlineDrogist.nl. De andere producten die u kunt gebruiken bij de symptomen van hooikoorts (o.a. medisch hulpmiddelen) vindt u hier.

¹ Medische hulpmiddelen, lees de gebruiksaanwijzing.

² Geneesmiddelen, lees voor gebruik de bijsluiter.