DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Prevalin

De lente is leuk, maar brengt voor veel Nederlanders vervelende hooikoortsaanvallen met zich mee. Gelukkig heeft Prevalin een uitgebreid assortiment aan producten voor verschillende allergische reacties. Hooikoortsklachten zoals een loopneus, jeukende ogen en niezen kunnen uw dagelijkse bezigheden behoorlijk beïnvloeden. Met Prevalin bent u de hele dag klachtenvrij, en kunt ook u van de lente genieten. Lees meer
 • Prevalin Allerstop 10mg Hooikoorts Tabletten 21TB

  Prevalin Allerstop 10mg Hooikoorts Tabletten | 21TB

  Voorraad: > 50
  12,99
 • Prevalin Neusspray 20mg/ml (hooikoorts) 15ML

  Prevalin Neusspray 20mg/ml (hooikoorts) | 15ML

  Voorraad: > 50
  8,99
 • Prevalin Oogdruppels 10ML

  Prevalin Oogdruppels | 10ML

  Voorraad: > 50
  9,99
 • Prevalin 5-in-1 Direct Oogdruppels 10ML

  Prevalin 5-in-1 Direct Oogdruppels | 10ML

  Voorraad: > 50
  14,99
 • Prevalin Treat & Protect Neusspray 20ML

  Prevalin Treat & Protect Neusspray | 20ML

  Voorraad: > 50
  19,49
 • Prevalin Direct Neusspray 20ML

  Prevalin Direct Neusspray | 20ML

  (2)
  Voorraad: > 50
  17,49
 • Prevalin Direct Plus Neusspray 20ML

  Prevalin Direct Plus Neusspray | 20ML

  Voorraad: > 50
  19,49
 • Prevalin Allerstop 10mg Hooikoorts Tabletten 7TB

  Prevalin Allerstop 10mg Hooikoorts Tabletten | 7TB

  Voorraad: > 50
  5,49
 • Prevalin Allerstop 10mg Hooikoorts Tabletten 14TB

  Prevalin Allerstop 10mg Hooikoorts Tabletten | 14TB

  Voorraad: > 50
  9,99
 • Prevalin Neusspray Extra Sterk (hooikoorts) 15ML

  Prevalin Neusspray Extra Sterk (hooikoorts) | 15ML

  Voorraad: 0
  9,99
  Blijf op de hoogte

Populaire Categorieën:

Prevalin helpt bij hooikoorts en andere allergieën

Ruim drie miljoen Nederlanders hebben last van een allergie en hebben daardoor vaak te maken met klachten als hoesten en snotteren. Symptomen kunnen opspelen als er sprake is van een allergie voor huisstofmijt, huidschilfers van dieren, bepaald voedsel of stuifmeelkorrels. Wanneer er een allergische reactie opspeelt bij contact met pollen die afkomstig zijn van bomen, grassen of bloemen dan spreken we van hooikoorts.

Als u last heeft van hooikoorts is de kans groot dat u soms kunt opzien tegen de lente en de zomer. Dit zijn de seizoenen waarin bomen, bloemen en grassen hun pollen verspreiden. Als deze pollen door de lucht zweven kunnen mensen met hooikoorts last krijgen van hooikoortssymptomen zoals rode en jeukende ogen, snotteren, niezen en een vervelend gevoel in de keel.

Ieder persoon is uniek, het is dus niet gek als u last krijgt van andere klachten dan iemand anders. Prevalin heeft daarom een uitgebreid assortiment van verschillende producten die u hulp kunnen bieden en ondersteunen bij diverse symptomen en allergieën.

Wees voorbereid met de hooikoortskalender

Tijdens het hooikoortsseizoen zijn er verschillende momenten waarop het pollen gehalte erg hoog is en de kans groot dat u last krijgt van hooikoortssymptomen. Wilt u weten wanneer dit precies is? Bekijk dan hier de speciale hooikoortskalender van Prevalin en bestel op tijd de juiste hooikoorts hulpmiddelen.

Snelle verlichting van hooikoortssymptomen

Wanneer u last heeft van hooikoorts, kunt u het beste beginnen met het gebruik van hooikoorts hulpmiddelen of hooikoorts medicijnen nog vóórdat de pollen door de lucht zweven. Op die manier kunt u allergische reacties het beste verlichten en beter genieten van de lente en de zomer.

Snelle verlichting van hooikoortssymptomen met een neusspray

Soms is het lastig om in te schatten wanneer u last krijgt van hooikoorts of een andere allergie, waardoor symptomen onverwachts opspelen. Bij onverwachtse klachten kan het fijn zijn om een hulpmiddel te hebben dat zorgt voor directe verlichting.

Prevalin heeft de Direct Neusspray* en Direct Plus Neusspray* ontwikkeld die al na drie minuten verlichting bieden bij niezen, tranende ogen en een loopneus. De neussprays werken 5x sneller dan hooikoortstabletten en maken niet slaperig. Bovendien vermindert de Direct Plus Neusspray de gevoeligheid voor allergenen.

Voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar is er de speciale Neusspray Direct Kids*. Dit is een spray voor kinderen die al na 3 minuten verlichting biedt bij de eerste symptomen van een allergie zoals hooikoorts. Deze spray is ontwikkeld zonder geneesmiddelen en chemische geurstoffen en kan maximaal 30 dagen achter elkaar gebruikt worden.

Neusspray met werking van 3 à 4 uur lang

Als u last heeft van verstopte neus, loopneus of niesbuien als gevolg van hooikoorts kunt u ook kiezen voor de Prevalin Neusspray**. Deze neusspray bevat de actieve stof dinatriumcromoglicaat, dat ervoor zorgt dat de werking van histamine in het lichaam wordt geremd.

Histamine is het stofje in het lichaam dat zorgt voor de vervelende symptomen van hooikoorts. Door de werking van histamine te remmen, wordt de reactie van het lichaam op histamine beperkt, wat voor vermindering van hooikoortsverschijnselen zorgt.

De Prevalin Neusspray** werkt 3 à 4 uur lang en is geschikt om het hele hooikoortsseizoen te gebruiken. Als de behandeling met de Prevalin Neusspray niet voldoende werkt kunt u ook kiezen voor de Prevalin Neusspray Extra Sterk. Deze spray bevat een verhoogde dosis van de actieve stof dinatriumcromoglicaat 40 mg/ml.

Eén hooikoorts hulpmiddel per dag

Wilt u maar één middel per dag gebruiken? Dan heeft Prevalin ook Prevalin Allerstop**. Dit zijn hooikoorts tabletten waarvan u maar één per dag nodig heeft en die het hele hooikoortsseizoen gebruikt mogen worden. De tabletjes bevatten de actieve stof cetirizine dat ervoor zorgt dat de werking van histamine wordt geremd.

Tranende en jeukende ogen bij hooikoorts

Niezen en snotteren zijn niet de enige veel voorkomende klachten bij een allergie, ook het hebben van tranende en jeukende ogen komen vaak voor. Om deze klachten te verlichten zijn er de Prevalin Oogdruppels**. Deze druppels helpen tegen:

 • Rode ogen
 • Tranende ogen
 • Gezwollen oogleden
 • Branderigheid en jeuk van het oog

De Prevalin Oogdruppels bevatten de actieve stoffen dinatriumcromoglicaat en cetirizine. Deze stoffen remmen de werking van histamine, waardoor de reactie van het lichaam op histamine wordt beperkt en de hooikoortsverschijnselen in de ogen worden verminderd. Om een optimaal effect te bereiken is het belangrijk om regelmatig te druppelen. Op die manier blijft de beschermende laag op de ogen het beste intact en bent u beter beschermd tegen de symptomen van hooikoorts.

Prevalin hooikoorts hulpmiddelen bestellen bij DeOnlineDrogist.nl

Als u last heeft van hooikoortssymptomen is het verstandig om op tijd hooikoorts hulpmiddelen te bestellen. Bij DeOnlineDrogist.nl bestelt u Prevalin gemakkelijk en snel. Heeft u vragen over een van de producten? Onze gediplomeerde drogisten staan 7 dagen per week voor u klaar met deskundig advies, neem gerust contact op via de telefoon, e-mail, chat of Whatsapp.

*Medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de bijsluiter.
**Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

vrouw liggend in gras met paardebloem

Advies bij hooikoorts

Lees meer