9478.023 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Prevalin 5-in-1 Direct Oogdruppels 10ML

Bij hooikoorts, huisstofmijt en dierenallergie

12,49
  • Merk:  Prevalin
  • Inhoud: 10ML
  • EAN: 8710537043952
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Prevalin 5-in-1 Direct Oogdruppels is een medisch hulpmiddel dat snel en effectief werkt bij hooikoorts, huisstofmijt en dierenallergie. De hydraterende en verfrissende oogdruppels geven snelle verlichting bij jeukende ogen, tranende ogen, droge ogen, rode ogen en vermoeide ogen.
De ingrediënten van deze 5-in-1 prevalin direct oogdruppels verzachten en kalmeren irritatie, droogheid, branden en het gevoel van vreemde deeltjes in de ogen.

In mei worden de eerste graspollen al verspreid. Grassen, bomen, planten en bloemen vormen in verschillende bloeiperioden stuifmeel (pollen) en zorgen bij veel mensen voor vervelende allergische reacties. Wanneer u in deze periode last hebt van allergische klachten zoals niesbuien, geïrriteerde ogen, hoofdpijn en kriebelhoest, dan kan het zijn dat u last hebt van hooikoorts. De hooikoortsklachten kunnen toenemen als er meer pollen in de lucht zijn. De hoeveelheid pollen in de lucht is het hoogst op warme dagen met een matige wind, gedurende de bloeiperiode van grassen. Houd daarom het pollennieuws in de gaten en ga voorbereid de deur uit.

- Werkt snel en effectief bij oogsymptomen door hooikoorts, huisstofmijt en dierenallergie
- 5-in-1: Snelle verlichting van 5 veel voorkomende oogsymptomen bij allergie
- Beschermt tegen allergenen
- Hydraterende en verfrissende oogdruppels met verzachtende en kalmerende ingrediënten

Dosering
2-3 keer per dag 1 druppel in het oog. Te gebruiken bij: Gebruik Prevalin Direct oogdruppels ter verlichting van oogsymptomen bij hooikoorts, huisstofmijt en dierenallergie. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.
Ingredienten

Ingrediënten
Natriumhyaluronaat 0,2%, kamillewater 0,1%, toverhazelaarwater 0,1%, korenbloemwater 0,1%, monobasisch natriumfosfaat, dibasisch natriumfosfaat, natriumchloride, benzalkoniumchloride, dibasisch natriumedetaat, water voor injecties.

Waarschuwingen

Niet te gebruiken bij: Gebruik niet als u overgevoelig bent voor één van de ingrediënten. Niet gebruiken na de houdbaarheidsdatum op de verpakking of als het flesje is beschadigd.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Prevalin 5-in-1 Direct Oogdruppels 10ML?

Meer uit ons assortiment