Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9371.325 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Neus (en vrijer ademen)>Neusspray zoutoplossing

Lucovitaal Neus & Bijholte Spray 10ML

Werkt snel bij een verstopte neus, loopneus en niezen

Korting 50%
5,69 2,84
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Lucovitaal Neus & Bijholte Spray (10ml) vermindert verkoudheidssymptomen en is te gebruiken voor volwassenen en kinderen vanaf 5 jaar. Het vermindert de verkoudheidssymptomen, vermindert de zwelling van het neusslijmvlies in de neusholtes en sinussen en laat het neusslijmvlies op natuurlijke wijze slinken.

Lucovitaal Neus & Bijholte Spray is een formule, die gebaseerd is op natuurlijke ingrediënten en heeft een dubbele werking. Het bevat een zeezoutoplossing (2,2%), die het neusslijmvlies laat slinken, waardoor u weer vrij kunt ademen. Daarnaast legt het actieve ingrediënt, gebaseerd op een cactusextract, een beschermlaagje op het neusslijmvlies, dat dient als barrière tegen virussen en bacteriën. De beschermlaag zorgt er tevens voor dat de verkoudheidssymptomen verminderen. Lucovitaal Neus & Bijholte Spray bevat uitsluitend natuur-identieke ingrediënten en wordt geconserveerd met een natuurlijk, ecologisch conserveermiddel.

Dosering
Voor volwassenen en kinderen: 1-2 sprays in elk neusgat, 4-7 x per dag. Houd het flesje recht en breng de verstuiver in het neusgat in. Spray in beide neusgaten 1 of 2 keer. Naar behoefte meerdere malen per dag 1-2 keer sprayen in elk neusgat. Gebruik door kinderen tot 10 jaar met assistentie van een volwassene.

1. Snuit de neus voor gebruik;

2. Haal het dopje van de verstuiver;
3. Houd 1 neusgat gesloten met een vinger en breng de verstuiver in het andere neusgat;
4. Spray 1 tot 2 keer;
5. Adem rustig door het neusgat in;
6. Herhaal dit voor het andere neusgat;
7. Maak de verstuiver schoon met een tissue en doe het dopje weer op de verstuiver.

Voor het eerste gebruik: haal het dopje van de verstuiver en pomp 2-3 keer totdat de spray uit de verstuiver komt. De bovenkant van de verstuiver niet afknippen, wanneer de sprayfunctie is geblokkeerd (b.v. doordat de verstuiver niet rechtop wordt gehouden), maar pomp meerdere malen in een rechte positie.

Waarschuwingen
Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van overgevoeligheid het gebruik van Neusspray Forte van Lucovitaal staken. Direct na gebruik kan een lichte tinteling in de neus worden waargenomen, maar die verdwijnt na enkele seconden. Bijwerkingen van het gebruik van Lucovitaal Neus & Bijholte Spray zijn tot op heden niet bekend.
Ingredienten

Aqua, INDK-213®, Sodium Chloride, Glycerine, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Hydroxypropyl methylcellulose.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Lucovitaal Neus & Bijholte Spray 10ML?

Meer uit ons assortiment