Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Otrivin Zoutoplossing Neusspray bij een verstopte neus 15ML
Otrivin Zoutoplossing Neusspray bij een verstopte neus 15ML
Otrivin Zoutoplossing Neusspray bij een verstopte neus 15ML1
Otrivin Zoutoplossing Neusspray bij een verstopte neus 15ML2
Otrivin Zoutoplossing Neusspray bij een verstopte neus 15ML3
Otrivin Zoutoplossing Neusspray bij een verstopte neus 15ML4
Otrivin Zoutoplossing Neusspray bij een verstopte neus 15ML5
Otrivin Zoutoplossing Neusspray bij een verstopte neus 15ML6

Otrivin Zoutoplossing Neusspray bij een verstopte neus 15ML

5,09
  • Merk: Otrivin
  • Inhoud: 15ML
  • EAN: 8713177003591
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Otrivin Zoutoplossing Neusspray reinigt de neusholten zachtjes wanneer deze verstopt zijn tijdens een verkoudheid of bij allergische aandoeningen. Helpt bacteriën en virussen uit de neus te verwijderen. Helpt een verstopte neusje te voorkomen en verlichte

Algemeen
Otrivin Zoutoplossing Neusspray reinigt de neusholten zachtjes wanneer deze verstopt zijn tijdens een verkoudheid of bij allergische aandoeningen. Helpt bacteriën en virussen uit de neus te verwijderen. Helpt een verstopte neusje te voorkomen en verlichten. Mag langere tijd gebruikt worden. Bevat ook een ingrediënt met hydraterende eigenschappen om je neusholten te bevochting en wanneer deze droog zijn (bv. in ruimtes met verwarming of airconditioning). Is geschikt voor baby’s, kinderen en volwassenen. Mag gebruikt worden tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Otrivin zoutoplossing Neusspray is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing

Dosering
Breng de punt van de verstuiver voorzichtig in het neusgat. Voor baby’s en peuters (tot 2 jaar): 1 verstuiving in elk neusgat naar behoefte. Voor volwassenen en kinderen (ouder dan 2 jaar): 1 tot 2 verstuivingen in elk neusgat naar behoefte. Om verspreiding van infecties te voorkomen, mag de spray slechts door één persoon gebruikt worden.

Hoe te gebruiken?
Stap 1: Snuit je neus
Stap 2: Buig je hoofd licht naar voren en plaats de spraykop in het neusgat (tegen het neusgat bij baby’s en kleine kinderen)
Stap 3: Druk op het pompje en inhaleer tegelijkertijd

Stap 4: Herhaal dit voor het andere neusgat

Het puntje van de spraykop niet afknippen. Om verspreiding van infecties te voorkomen, mag de spray slechts door 1 persoon gebruikt worden.

Waarschuwing
Raadpleeg na een neusoperatie of wond aan de neus eerst je arts, voordat je Otrivin Zoutoplossing Neusspray gaat gebruiken. Gebruik Otrivin Zoutoplossing Neusspray niet bij overgevoeligheid voor 1 van de bestanddelen. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaren bij een temperatuur onder de 30°C. Niet gebruiken na de houdbaarheidsdatum, zoals vermeld op de verpakking.
Ingrediënten

Bevat: 0,74% natriumchloride, macrogol glycerol hydroxystearaat, benzalkoniumchloride, dinatriumedetaat, natriumdiwaterstoffosfaat dihydraat, dinatriumfosfaat watervrij en gezuiverd water.

Gebruiksaanwijzing Waarschuwingen

Raadpleeg na een neusoperatie of wond aan de neus eerst je arts, voordat je Otrivin Zoutoplossing Neusspray gaat gebruiken. Gebruik

Otrivin Zoutoplossing Neusspray niet bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.


Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist