Bestel nu
0
€ 0,00
Otrivin Neusspray Zoutoplossing 15ML
Otrivin Neusspray Zoutoplossing 15ML
Otrivin Neusspray Zoutoplossing 15ML 1
Otrivin Neusspray Zoutoplossing 15ML 2
Otrivin Neusspray Zoutoplossing 15ML 3
Otrivin Neusspray Zoutoplossing 15ML 4
Otrivin Neusspray Zoutoplossing 15ML 5
Otrivin Neusspray Zoutoplossing 15ML 6

×

of

Otrivin Neusspray Zoutoplossing 15ML

5,09
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Reinigt de neus op een frisse en effectieve manier

Algemeen
Otrivin zoutoplossing Neusspray reinigt op gemakkelijke en zachte wijze uw neus. De toegevoegde ingrediënten met hydraterende eigenschappen, zorgen ervoor dat uw neusholten bevochtigd worden wanneer deze droog zijn, door bijvoorbeeld verwarmde ruimtes of wanneer u op grote hoogte bent.

Otrivin zoutoplossing Neusspray is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de bijsluiter

Dosering
Baby’s en kleine kinderen (tot 2 jaar): houd de spraykop tegen het neusgaatje zonder deze erin te steken. Maximaal 1 keer sprayen in elk neusgaatje, 2 tot 4 maal per dag. Kinderen (vanaf 2 jaar) en volwassenen: steek de spraykop in het neusgat. Spray 1 à 2 keer in elk neusgat, maximaal 4 maal per dag.

Hoe te gebruiken?
Stap 1: Snuit je neus
Stap 2: Buig je hoofd licht naar voren en plaats de spraykop in het neusgat (tegen het neusgat bij baby’s en kleine kinderen)
Stap 3: Druk op het pompje en inhaleer tegelijkertijd

Stap 4: Herhaal dit voor het andere neusgat

Het puntje van de spraykop niet afknippen. Om verspreiding van infecties te voorkomen, mag de spray slechts door 1 persoon gebruikt worden.

Waarschuwing
Raadpleeg na een neusoperatie of wond aan de neus eerst je arts, voordat je Otrivin Zoutoplossing Neusspray gaat gebruiken. Gebruik Otrivin Zoutoplossing Neusspray niet bij overgevoeligheid voor 1 van de bestanddelen. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaren bij een temperatuur onder de 30°C. Niet gebruiken na de houdbaarheidsdatum, zoals vermeld op de verpakking.
Ingrediënten

Ingrediënten
Otrivin Zoutoplossing Neusspray is een isotone zoutoplossing die 0,74% natriumchloride bevat. Verder bevat de spray onder andere een conserveermiddel (benzalkoniumchloride) en gezuiverd water

Bijsluiter
Download bijsluiter
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist