DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Geniet van het voorjaar met Oculoheel Oogdruppels

In het voorjaar kunt u misschien wat extra ondersteuning gebruiken. Bestel daarom nu de Oculoheel oogdruppels. Het oog wil namelijk ook wat!

oculoheel

Oculoheel oogdruppels


  • Bevat actieve, natuurlijke bestanddelen.

  • Kan worden gecombineerd met andere medicaties en therapieën.

  • Kan gebruikt worden met lenzen in.

  • Stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

  • Ongeopend 5 jaar lang houdbaar.


Wanneer gebruiken?

Heel Oculoheel Oogdruppels is een homeopathisch geneesmiddel. De Oculoheel oogdruppels kunnen verlichting bieden op de volgende momenten:



Oculoheel Oogdruppels is hygiënisch en handig in gebruik

Oculoheel Oogdruppels* is verpakt in steriele fiooltjes. In elk fiooltje zit een monodosis, wat genoeg is om beide ogen te druppelen voor één gebruiksmoment. Zo zijn de oogdruppels hygiënisch, handig in gebruik én handig om mee te nemen.

Bevat natuurlijke, actieve bestanddelen

Oculoheel Oogdruppels* is een homeopathisch geneesmiddel. Dit betekent onder andere dat de actieve bestanddelen, zoals Euphrasia officinalis, natuurlijk zijn. Homeopathie is een geneeswijze die zich richt op het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Homeopathische geneesmiddelen stimuleren en activeren de van nature aanwezige kracht tot zelfherstel. De meeste homeopathische geneesmiddelen worden bereid uit planten of andere natuurlijke producten. Veel planten, die bij onverdunde inname of aanraking bepaalde ziekmakende verschijnselen veroorzaken, kunnen in verdunde vorm juist een genezend effect hebben. Op dit verschijnsel berust het grondprincipe van de werking van homeopathische middelen: “Het gelijke met het gelijkende genezen”. Dit wordt het similia principe genoemd. Iedereen, van baby tot oudere, kan homeopathie gebruiken.

Meer informatie? 

Vanwege wetgeving mag voor homeopathische geneesmiddelen niet meer vermeld worden waar het middel voor bedoeld is. Indien u meer productinformatie wilt of vragen heeft over het gebruik van Oculoheel Oogdruppels*, kunt u contact opnemen met onze gediplomeerde drogisten van de klantenservice.


*Homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie, toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.