DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Over ons

DeOnlineDrogist.nl

Hoofdkantoor Amsterdam

WIE ZIJN WIJ...

Opgericht in 2007 als webdrogisterij met een klein assortiment met zelfzorggeneesmiddelen is ons bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een drogisterij met een zeer divers en breed assortiment. Meer dan 40.000 artikelen zijn leverbaar, varierend van verzorgingsproducten, parfums tot zeer specifieke supplementen en dieetproducten. Het assortiment wordt dagelijks bijgewerkt. Vindt u desondanks niet het product dat u zoekt, neemt u dan contact met ons op en dan zullen wij altijd proberen dit zo spoedig mogelijk op te nemen. Stuur ons in dat geval een bericht via klantenservice@dod.nl.

Sinds de oprichting staan klanttevredenheid, deskundigheid en advies voorop. Onze missie is om de producten zo goed en snel mogelijk tegen scherpe prijzen aan u te leveren, waarbij wij u vooraf (met uitgebreide productinformatie en inhoudelijk advies), gedurende het bestelproces (via statusupdates) en achteraf (door het versturen van een track en trace code) zo goed mogelijk informeren. Adviesvragen of inhoudelijke vragen worden uitsluitend beantwoord door onze gediplomeerde drogisten. Mocht u daarom vragen hebben over de werking van een product of over een specifieke klacht stuurt u dan een bericht naar onze drogist. Mochten producten uiteindelijk niet direct leverbaar dan zullen wij u actief en zo snel mogelijk benaderen en u berichten over alternatieven. Bij iedere bestelling wordt na verzending automatisch een track en trace meegestuurd zodat u het pakket kunt volgen van depot tot uw huisadres.

“Alle advies- en productinhoudelijke vragen worden uitsluitend beantwoord door gediplomeerde drogisten.”

Adviesvragen of inhoudelijke vragen worden uitsluitend beantwoord door onze gediplomeerde drogisten. Mocht u daarom vragen hebben over de werking van een product of over een specifieke klacht stuurt u dan een bericht naar onze drogist. Mochten producten uiteindelijk niet direct leverbaar dan zullen wij u actief en zo snel mogelijk benaderen en u berichten over alternatieven. Bij iedere bestelling wordt na verzending automatisch een track en trace meegestuurd zodat u het pakket kunt volgen van depot tot uw huisadres.

Sinds 2010 is ons kantoor gevestigd op de Radarweg 503 in Amsterdam. Het is niet mogelijk om hier uw pakket af te halen.
DeOnlineDrogist.nl

Hoofdkantoor Amsterdam

Marktleider in Nederland & België

”Sinds 2014 de grootste online drogisterij van Nederland en België”

Twinkle Magazine Top 100
2014 - 2022
logo twinkle

Ons bezoekadres

(ophalen van uw bestelling is NIET mogelijk) is:
De Online Drogist
Radarweg 503
1043 NZ Amsterdam

Ons postadres

(via deze postbus kunt u geen pakketten retour sturen):
De Online Drogist t.a.v. Afdeling Klantenservice
Postbus 20546
1001NM Amsterdam

KEURMERK

Thuiswinkel

Wij zijn in bezit van het Thuiswinkel Waarborg. Het Thuiswinkel Waarborg is een kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund.

Beoordelingen

Thuiswinkel reviews, Trustpilot en beslist.nl hebben veel onafhankelijke beoordelingen van onze klanten over ons bedrijf en onze dienstverlening.

Trustpilot
beslist
Thuiswinkel Awards2010 - 2023

DeOnlineDrogist.nl is van 2010 t/m 2023 elk jaar genomineerd voor een Nationale Thuiswinkelaward. De Nationale Thuiswinkelawards worden jaarlijks georganiseerd door de Thuiswinkel Waarborg voor de bestbeoordeelde webwinkels in Nederland.

BEDRIJFSINFORMATIE

Algemene bedrijfsgegevens

www.deonlinedrogist.nl is een onderdeel van Pharmacie&Welzijn B.V.

KvK Amsterdam: 34323206
BTW nr.: NL8203.26.380.B01
Tel: 020-7173893

Wij verwijzen u ook graag door naar:

VacaturesPerskit