DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Werken bij DOD.nl

Werken Banner

Werken bij DOD.nl betekent werken in een ongedwongen, informele sfeer, waar onze klant altijd centraal staat. Sinds 2007 groeien wij hard, breiden het assortiment dagelijks uit en verwelkomen wij steeds meer nieuwe klanten. DOD.nl is daarom permanent op zoek naar nieuwe collega's. Ben je geïnteresseerd in een uitdagende baan bij een snelgroeiend bedrijf? Kijk dan bij onze actuele vacatures.

Bekijk onze actuele vacatures

 • Medior Content Marketeer

  Ben jij op zoek naar een baan in de e-commerce waarin je jouw schrijftalent kwijt kunt en de collega’s van het contentteam aanstuurt? Heb je daarnaast kennis van en ervaring met AI en kan je ons team daarin wegwijs maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder hoe jij deel uit kan maken van het marketingteam van De Online Drogist in de rol van Medior Content Marketeer.

  Bekijk de vacature
 • Klantenservice Medewerker met Opleiding tot Drogist (Zij-Instromer)

  Ben jij een communicatief vaardig en servicegericht persoon die graag anderen helpt? Heb je affiniteit met de gezondheids- en verzorgingsbranche? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons dynamische team bij De Online Drogist! Als Klantenservice Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en speel je een cruciale rol in het bieden van uitstekende klantenservice. Je staat klaar om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en klanten te adviseren over ons uitgebreide assortiment.

  Bekijk de vacature
 • Gediplomeerd Drogist of Gezondheidsprofessional met passie voor service en advies

  Is jouw dag geslaagd als je mocht adviseren over gezondheid, verzorging en medicijnen, de tijd kon nemen om je klanten echt te helpen, praktische problemen van je klant kon oplossen en hebt genoten van de humor en gezelligheid binnen je team? Bekijk hier de vacature voor Gediplomeerd Drogist of Gezondheidsprofessional bij DeOnlineDrogist.nl!

  Bekijk de vacature