DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Maak uw spieren en gewrichten weer soepel met Tiger Balm

Bent u druk met het opbouwen van een fijne sportroutine of wilt u bijvoorbeeld dat uw spieren sneller herstellen na een intensieve training? Tiger Balm zou dan heel goed kunnen helpen! Wellicht is Tiger Balm één van de bekendste spierverzorgingsproducten ter wereld. We vertellen u er graag meer over.

Tiger Balm

Tiger Balm is een traditioneel merk met een lange en rijke Aziatische historie. Deze balsem of zalf wordt al decennialang gebruikt op allerlei manieren en is van oudsher bedoeld om de spieren te verzorgen. De kruiden en oliën in Tiger Balm hebben een heilzame werking en het is dan ook niet voor niets een veelgebruikt product. De verpakkingen met Chinese tekens, een tijger, allerlei kleurtjes en een klein zeshoekig potje met gouden dekseltje zijn haast niet te missen! Deze kleine verpakkingen hebben dan ook een inhoud met een groots effect. Tiger Balm is zowel voor Rood als Wit verkrijgbaar in een 19 gram en een 30 gram verpakking.

Zorg goed voor uw spieren bij het sporten

Uw spieren en gewrichten zijn cruciaal om lekker te kunnen sporten. Om een goede sportroutine te kunnen opbouwen en te behouden, is het dan ook belangrijk om goed voor uw spieren te zorgen. Daarnaast kunt u blessures voorkomen door uw spieren goed te verzorgen. Zorg bijvoorbeeld altijd voor een goede warming-up en cool down na het trainen. Neem ook de tijd om uw spieren tussen de trainingen te laten herstellen. Als u uw spieren goed kunt voelen na een training, geeft dat vaak een goed gevoel. Een mooi moment om de spieren te verzorgen en te verwennen met Tiger Balm.

Wat Tiger Balm voor u doet

Tiger Balm kunt u zowel vóór als na lichamelijke inspanning gebruiken. Bij het inmasseren op de huid ontspant en verzorgt Tiger Balm de spieren. U voelt vrij snel de warmtesensatie op uw huid. Zo bent u goed voorbereid op uw work-out. Gebruik Tiger Balm na uw work-out om uw spieren te verzorgen en te helpen herstellen.

Wanneer kunt u Tiger Balm gebruiken?

Tiger Balm kan op allerlei verschillende manieren gebruikt worden. Zo kan Tiger Balm niet alleen gebruikt worden bij spierpijn na het sporten, maar bijvoorbeeld ook als hulpmiddel tegen koude voeten. Tiger Balm Rood is hiervoor het beste geschikt en maakt uw voeten weer warm. Daarnaast is Tiger Balm Wit te gebruiken bij verkoudheid of keelpijn. In dat geval smeert u de Tiger Balm in de nek, op de hals of op de neus. Bovendien kan Tiger Balm Wit ook verlichting geven als u last heeft van spanningshoofdpijn of hoofdpijn veroorzaakt door stress. Smeer de Tiger Balm dan op uw voorhoofd en slapen. Tot slot kunt u Tiger Balm Wit ook inzetten als u te maken heeft met een insectenbeet. Eventuele jeuk kan verlicht worden en insecten houden niet bepaald van de geur van Tiger Balm. Belangrijk om te weten: gebruik Tiger Balm alleen op de intacte huid.

Tiger Balm

Verzorg uw spieren

Bekijk producten
  • Tiger balm Tijgerbalsem Rood (sterk) Pot 19GR

    10% korting

    Tiger balm

    Tijgerbalsem Rood (sterk) Pot 19GR

  • Tiger balm Tijgerbalsem Wit Pot 19GR

    10% korting

    Tiger balm

    Tijgerbalsem Wit Pot 19GR

  • Tiger balm Tijgerbalsem Wit Pot 30GR

    10% korting

    Tiger balm

    Tijgerbalsem Wit Pot 30GR

  • Tiger balm Spierbalsem Neck & Shoulder 50GR

    10% korting

    Tiger balm

    Spierbalsem Neck & Shoulder 50GR

De voordelen van Tiger Balm Rood:

• Zorgt voor het behoud van soepele spieren en gewrichten

• Het aanbrengen verzorgt uw spieren

• Zowel te gebruiken vóór als na het sporten

• Bevat plantaardige bestanddelen

• Voor uitwendig gebruik

Tiger Balm is geschikt voor iedereen en voor elk niveau. Mocht u Tiger Balm Rood iets te intens vinden, dan kunt u ook kiezen voor Tiger Balm Wit. Deze is wat milder en ook minder sterk qua geur. Tiger Balm Wit is tevens te gebruiken om vrijer te kunnen ademhalen en zorgt voor verlichting op uw voorhoofd en slapen. Er is van beide varianten niet veel nodig om het effect te merken. Smeer dus een dun laagje! Zorg wel dat u de zalf van uw handen wast na gebruik en dek bij gebruik van de rode variant de huid af om verkleuringen in kleding te voorkomen.

Waar kunt u Tiger Balm kopen?

Tiger Balm is geschikt voor iedereen en voor elk niveau. Mocht u Tiger Balm Rood iets te intens vinden, dan kunt u ook kiezen voor Tiger Balm Wit. Deze werkt verkoelend op de huid, is wat milder en ook minder sterk qua geur, terwijl Tiger Balm Rood de huid juist warm maakt. Er is van beide varianten niet veel nodig om het effect te merken. Smeer dus een dun laagje! Zorg wel dat u de zalf van uw handen wast na gebruik en dek bij gebruik van de rode variant de huid af om verkleuringen in kleding te voorkomen.