DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Uw dagelijkse lepel welzijn met Manuka Honing

Inmiddels zit de 'R' weer in de maand en is het op en top herfst. Maak van het koude seizoen een fijne tijd met Manuka-honing van Mãnuka Health. Deze honing komt van de Manuka-plant uit Nieuw-Zeeland. Het combineert de positieve eigenschappen van honing met de bijzondere kracht van deze plant. Geniet dagelijks van de bijzondere honing. Mãnuka Health is het vertrouwde merk voor veel mensen in Europa. Het hoge MGO-gehalte, de rijke smaak, zachte textuur en uitzonderlijke eigenschappen van Mãnuka Health maken de honing zo bijzonder en een echte superfood. We vertellen u er graag meer over.

Manuka-honing, meer dan honing alleen

Manuka-honing is waarschijnlijk de kostbaarste honing ter wereld, met de kracht van de natuur en meer dan honing alleen. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat Manuka-honing opmerkelijke natuurlijke eigenschappen heeft. Echte Manuka-honing is een 100% natuurlijk product en vindt zijn oorsprong in Nieuw-Zeeland. Deze waardevolle Nieuw-Zeelandse honing wordt geproduceerd door bijen die de bloemen van de wilde Manukastruik bestuiven. De rijke smaak, zachte textuur en uitzonderlijke eigenschappen van Manuka Health honing maken het een echte superfood.

Geniet van Manuka-honing in de herfst en winter

De dagen worden langzaamaan weer korter en kouder. Geniet ook tijdens de herfst en de winter van de bijzondere eigenschappen en smaak van Manuka-honing. Begin uw ochtend met een verwarmend ontbijt van havermout en maak het geheel af met Manuka-honing als superfood topping. Roer een lepel Manuka-honing door de koffie of thee of eet het zo van de lepel. Verwelkom de herfst en bak een lekkere speculaascake met Manuka-honing of gebruik het in andere bakgerechten. Ook kunt u het op uw lippen smeren om uw lippen op zachte wijze te verzorgen. Sluit de dag ontspannend weer af in een warm bad met Manuka-honing.

Gebruik de Manuka Health Honing Gember Citroen Tabletten met hoogwaardige Manuka-honing (met een MGO-gehalte van 400+), Propolis en vitamine C om ontstekingen in de keel te remmen en keelpijn te verlichten. De tabletten hebben een lekkere gember- en citroensmaak.

Manuka-honing

van Manuka Health

Bekijk producten
  • Manuka health Honing MGO 100+ 500GR

    37,95

    Manuka health

    Honing MGO 100+ 500GR

  • Manuka health Honing MGO 250+ 250GR

    33,95

    Manuka health

    Honing MGO 250+ 250GR

  • Manuka health Honing MGO 400+ 250GR

    56,95

    Manuka health

    Honing MGO 400+ 250GR

  • Manuka health Honing MGO 550+ 250GR

    79,95

    Manuka health

    Honing MGO 550+ 250GR

Terug in Nederland! Mãnuka Health, expert op het gebied van MGO

Manuka-honing is meer dan honing alleen. Dit buitengewone en 100% Nieuw-Zeelandse natuurproduct onderscheidt zich van andere honingsoorten door het van nature aanwezige ingrediënt Methylglyoxal (MGO). Methylgloxal is een natuurlijk afbraakproduct van suiker dat wordt geproduceerd uit de Manuka-nectar en enzymen van de bijen in de bijenkorf, tijdens de rijping van de honing.

Niet alle Manuka-honing is hetzelfde en het MGO-gehalte kan sterk variëren, daarom wordt de honing van Mãnuka Health meerdere malen getest op zijn MGO-gehalte. De concentratie wordt aangegeven in milligram per kilogram. Als het MGO-gehalte bijvoorbeeld wordt vermeld als MGO 400+, betekent dit dat de concentratie ten minste 400mg MGO per kilogram bedraagt. Het plusteken achter het getal betekent dat het MGO-gehalte altijd iets hoger is dan het aangegeven cijfer, omdat MGO ook na het bottelen actief is. De honing rijpt als het ware verder in de pot. Niet alle Manuka-honing bevat dezelfde concentratie MGO. Hoe hoger het MGO-gehalte, hoe waardevoller en zeldzamer MGO Manuka honingsoorten zijn.

Mãnuka Health garandeert de hoogste zuiverheid en de beste kwaliteit. Wanneer de bijen hun oogstwerk hebben gedaan, wordt de Manuka-honing voorzichtig uit de honingraat gehaald en geanalyseerd. De originele herkomst van de honing uit Nieuw-Zeeland, het MGO-gehalte en de kwaliteit worden getest. De Manuka-honing wordt vervolgens op de natuurlijke temperatuur gehouden, gefilterd en opnieuw geanalyseerd om de zuiverste kwaliteit en een aangename, romige, fluweelachtige textuur te garanderen. Na te zijn gebotteld en geëtiketteerd, ondergaat de honing een laatste kwaliteitstest.

Bij DeOnlineDrogist.nl vindt u de zuivere, gecertificeerde Manuka-honing van Mãnuka Health met een MGO waarde van 100+ tot 550+.

Naast Mãnuka-honing produceert Mãnuka Health ook bonbons en lippenbalsem die Mãnuka-honing bevatten.

Mãnuka Honing bonbons

Bent u veel onderweg? Kies dan voor de bonbons van Mãnuka Health. Deze bonbons bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten, zoals hoogwaardige Manuka Honing, Propolis en vitamine C. U kunt de bonbons gebruiken om keelpijn en ontstekingen te verlichten. Ga voor de smaak honing-gember-citroen, honing-citroen, honing-propolis of honing-zwarte bes.

Manuka bonbons

Ontdek alle smaken

Bekijk producten
  • Manuka health Honing Citroen MGO 400+ zuigtabletten 65GR

    6,49

    Manuka health

    Honing Citroen MGO 400+ zuigtabletten 65GR

  • Manuka health Honing Gember Citroen MGO 400+ zuigtabletten 65GR

    6,49

    Manuka health

    Honing Gember Citroen MGO 400+ zuigtabletten 65GR

  • Manuka health Honing Propolis MGO 400+ zuigtabletten 65GR

    6,49

    Manuka health

    Honing Propolis MGO 400+ zuigtabletten 65GR

  • Manuka health Honing Zwarte Bes MGO 400+ zuigtabletten 65GR

    6,49

    Manuka health

    Honing Zwarte Bes MGO 400+ zuigtabletten 65GR

Mãnuka health lippenbalsem

Droge lippen, helaas hebben we daar allemaal wel eens mee te maken. De Mãnuka Health Lippenbalsem is een lippenbalsem in stick vorm en kunt u naar behoefte op uw lippen aanbrengen. De balsem bevat een MGO waarde van 250+ en verschillende oliën waaronder castorolie, zoete amandelolie, abrikozen olie, cacao olie en jojoba olie. Een rijke combinatie aan oliën die de lippen hydrateert en beschermt tegen uitgedroogde lippen. Ontdek de Mãnuka Health Lippenbalsem.