DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Mānuka Health

Manuka honing van Mānuka Health is authentiek en in meer dan 45 landen niet meer weg te denken. Wilt u weten waarom?Lees meer

Best verkopende producten

 • Nr.  1 Gratis verzending Manuka health Honing MGO 250+ 250GR

  Manuka health Honing MGO 250+ | 250GR

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  33,95
 • Nr.  2Manuka health Honing Propolis MGO 400+ zuigtabletten 65GR

  Manuka health Honing Propolis MGO 400+ zu... | 65GR

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  6,49
 • Nr.  3Manuka health Lippenbalsem Honing MGO 250+ 4,5GR

  Manuka health Lippenbalsem Honing MGO 250+ | 4,5GR

  6,95
 • Nr.  4 Gratis verzending Manuka health Honing MGO 550+ 250GR

  Manuka health Honing MGO 550+ | 250GR

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  79,95
 • Nr.  5 Gratis verzending Manuka health Honing MGO 400+ 250GR

  Manuka health Honing MGO 400+ | 250GR

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  56,95
 • Nr.  6 Gratis verzending Manuka health Honing MGO 100+ 500GR

  Manuka health Honing MGO 100+ | 500GR

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  37,95
 • Nr.  7 Gratis verzending Manuka health Honing MGO 400+ 500GR

  Manuka health Honing MGO 400+ | 500GR

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  94,95
 • Nr.  8 Gratis verzending Manuka health Honing MGO 550+ 500GR

  Manuka health Honing MGO 550+ | 500GR

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  154,95
 • Nr.  9 Gratis verzending Manuka health Honing MGO 100+ 1KG

  Manuka health Honing MGO 100+ | 1KG

  72,95
 • Nr.10 Gratis verzending Manuka health Honing MGO 400+ 1KG

  Manuka health Honing MGO 400+ | 1KG

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  169,95

Wat is Mānuka Health?

Mānuka Health is dé expert op het gebied van manuka honing. Het merk maakt deze veelzijdige honing met grootse passie en liefde voor de natuur. Dat doen zij vanuit Nieuw-Zeeland, waar de honing op uiterst nauwkeurige wijze wordt geproduceerd, getest en waar tevens de kwaliteit continu wordt gewaarborgd. Dat vergt veel tijd en kunde, maar dat is iets waar Mānuka Health veel in investeert. Het merk wil transparant zijn over alles wat zij verkopen.

En dat is een belangrijke eigenschap van Mānuka Health. U proeft de liefde, de aandacht en de kwaliteit van de honing, die wordt beschermd en traceerbaar is van imker tot honingpot in de winkel. De manuka honing is inmiddels wereldwijd bekend, niet meer weg te denken uit de schappen en dat heeft natuurlijk een aantal redenen. Die redenen komen in dit artikel allemaal aan de orde.

“Mānuka honing is veel meer dan alleen honing”

Mānuka Health zorgt ervoor dat haar op-honing-gebaseerde producten de beste kwaliteit hebben én behouden. Daarom gaat het merk ook diverse samenwerkingen aan, waaronder met TU Dresden, om de beste kwaliteit van de wereld te blijven leveren. Onderzoeken dragen bij om van alle producten bestsellers te maken en dit ook te laten blijven.

Jarenlange kennis en ervaring

Mānuka Health is opgericht in 2006 en is inmiddels marktleider in 25 landen als het gaat om deze populaire honing. Dat zijn al heel wat jaren ervaring. Wat het doel is van het merk? Mensen een nieuwe natuur geven. Voor de verbetering van de gezondheid, gemeenschappen en onze gedeelde planeet.

Dat wil zeggen dat Mānuka Health met haar producten wil inspireren tot een hernieuwde verbinding met de natuur. En, zoals wordt aangegeven vanuit het merk: ‘de natuurlijke kracht van bijenproducten om mensen te helpen elke dag natuurlijk op hun best te zijn’. Dat lukt al bijzonder goed. Want in 45 landen worden producten met Mānuka Health-producten verkocht. Dat maakt het een vertrouwd merk in heel veel landen.

”Mānuka

Wat is Manuka honing?

Manuka honing is een honing die door bijen wordt gemaakt uit de nectar van de Nieuw-Zeelandse Mānuka-boom. Het is een zeldzame honing met een verhaal. Allereerst omdat deze honing alleen in Nieuw-Zeeland wordt gemaakt. Maar ook omdat de manuka-boom in de geschiedenis door velen gezien werd als een traditionele geneeskrachtige plant. Verder is het ook een speciale honing omdat de manuka honing slechts een paar weken per jaar kan worden gemaakt. Dit is alleen mogelijk in de zomer als de Manuka-plant in bloei staat. Het is namelijk de Manuka-bloemennectar die de Mānuka-honing zo uniek maakt.

Testen, testen, testen

De honing van Mānuka Health komt uit de ongerepte wildernis van Nieuw-Zeeland. Toch wordt de kwaliteit van de honing nooit gezien als iets vanzelfsprekends. Elke batch wordt driemaal getest om absoluut zeker te zijn van zuiverheid, kwaliteit en MGO-gehalte. Er wordt daarbij ook routinematig getest op pesticiden en herbiciden, inclusief glyfosaatresiduen.

Hét ingrediënt in manuka honing?

Mānuka Health startte in 2008 met het testen van MGO. Dit staat voor methylglyoxal. Het merk noemt MGO het ‘magische ingrediënt’ en ziet het als een van nature voorkomende verbinding die manuka honing zo bijzonder maakt.

In het afgelopen decennium heeft Mānuka Health MGO ontwikkeld tot een internationaal erkende en wetenschappelijk gevalideerde leidraad voor het kopen van manuka honing.

Niet alle Manuka-honing wordt hetzelfde gevormd en de MGO-niveaus kunnen sterk variëren. Elke pot manuka honing is getest en gecertificeerd op het natuurlijke MGO-gehalte. Het MGO-nummer toont het niveau van MGO in de honingpot manuka honing.

Wat is manuka honing en waarom is het zo speciaal?


In deze video legt Kim Bulder uit waarom manuka honing zo speciaal is.

Hoe gebruikt u manuka honing?

U kunt manuka honing voor heel veel verschillende dingen gebruiken. Zo is het een gezonder alternatief voor de suiker in uw koffie of thee en voegt het een heerlijke smaak toe aan uw recepten. Denk maar eens aan smoothies, yoghurt met muesli of een havermoutpapje. Alle opties worden alleen maar lekkerder met manuka honing. Verder kan manuka honing ook worden gezien als een natuurlijke boost vóór of na een workout, evenals een ideale opkikker.

Naast de smaakvolle toevoeging aan gerechten, kan de honing ook helpen bij wondverzorging. Zo stimuleert Manuka-wondhoning bijvoorbeeld het natuurlijk herstel en natuurlijke genezing wanneer het plaatselijk wordt aangebracht. Zo kan het genezingsproces worden versneld en littekens worden voorkomen. Ook biedt het verzachting en hydratatie voor de huid. Dat is ideaal voor een droge, ruwe huid of na een poosje genoten te hebben in de zon. Zo kan manuka honing voor veel dingen gebruikt worden.

Garantie op een echt authentiek product

Elke pot van Mānuka Health heeft een vertrouwenscode. Dit is een unieke QR-code die een connectie heeft met de 'geboorteakte' van de betreffende pot honing. Dus het maakt niet uit waar ter wereld u zich ook bevindt, u kunt meteen controleren of uw pot Mānuka-honing als authentiek is geverifieerd.

Van elke batch Mānuka-honing wordt ook een 'vingerafdruk' genomen door het wetenschappelijke traceerbaarheidsbedrijf Oritain. Dit betekent dat elke pot Mānuka-honing kan worden herleid tot zijn ware oorsprong. En dat bevestigd kan worden dat het echt is. De Mānuka-honing is onafhankelijk getest volgens strenge industrienormen (vastgesteld door de Nieuw-Zeelandse regering), zodat elke batch gegarandeerd echte Nieuw-Zeelandse Mānuka-honing is.

Waarom manuka honing?

Natuurlijk is smaak een grote reden om voor manuka honing te kiezen. U kunt het ook uitstekend gebruiken als vervanger voor suiker in de koffie of thee. Ook wondverzorging en huidverzorging kunnen baat hebben bij deze honing. Buiten dat zijn er nog meer redenen om voor manuka honing te kiezen, die onder andere in dit wetenschappelijke onderzoek naar voren komen.

Waar kan ik manuka honing kopen?

Manuka honing kunt u voordelig bestellen bij De Online Drogist. Als u dit op werkdagen voor 21.30 doet, heeft u de veelzijdige honing de volgende dag in huis. En geniet u van de smaak en voordelen van deze populaire honing.